Силиконът...следоперативно ходене по мъките!

• 29 719
  • 269
  •   1
Отговори
# 255
Kasidy, горе главата! Гърдите ще ти се възстановят и ще забравиш за слу4илото се. Знам от опит. Пожелавам ти бързо възстановяване!!!!!!!!!1 Praynig

# 256

п.п. кой е другия форум?

Мисля,че става въпрос за www.tialoto.bg

Много хубав форум  Peace

# 257
  • на кой му пука, майна
Kasidy, много тъжно ми стана от твоята история  Confused
Дано по-скоро да се успокоиш и забравиш за случилото се.  Peace  bouquet

# 258
Аз вече претръпнах,честно казано ми е все тая, само с някаква носталгия поглеждам към гардероба, който и аз незнам защо запълних с дрехи за едрогърдести Sad Сега само ще си ги гледам

# 259
  • Бургас
Аз вече претръпнах,честно казано ми е все тая, само с някаква носталгия поглеждам към гардероба, който и аз незнам защо запълних с дрехи за едрогърдести Sad Сега само ще си ги гледам

Важното е да си здрава. Подари ги на приятелки.
Ще ти направили корекция на гърдите д-р Тонев, след изваждането на имплантантите?

# 260
Миленика, незная мила...замислих се за цифрата,която ще трябва да платя и май ще се лиша от въпросната корекция,а и има и друго...белезите ми са достатъчно грозни, а ако има корекция ще си добавя и нови Cry

# 261
  • Бургас
Миленика, незная мила...замислих се за цифрата,която ще трябва да платя и май ще се лиша от въпросната корекция,а и има и друго...белезите ми са достатъчно грозни, а ако има корекция ще си добавя и нови Cry

Вярно, цифрата до тук не е малка. Но нали затова са пластични хирурзи, за да не оставят грозни белези или да ги коригират. Ти си знаеш, не ти трябва още една бела на главата.

# 262
Ти си знаеш, не ти трябва още една бела на главата.
Освен парите това е наистина другото нещо,което ме спира...Пак всяка вечер ще трябва да си мисля дали новите шевове няма да се отворят и ей такива неща....Засега нищо няма да пипам, по-нататък може и да се престраша

# 263
Здравеей!
На майка ми й направиха операция на гърдата заради бучка, при което адски трудно зарастна, понеже се оказа, че не понася конците 0 изхвърляше ги дълго бреме, образуваше се торбичка с лимфна течност, която се налагаше да пукат и оправят отново...това е непоносимост към използваните конци...за съжаление. Има такова органими и нищо май не може да се направи...
Пожелавам ти успех иначе и дано нещата се наредят!

# 264
Оооф мила чак сега видях темата и прочетох за ходенето ти по мъките ooooh! незнам какво да кажа дано се оправиш и физически и психически.Иаз искам да си направя корекция на гърдите ,но ме е страх.След раждането ми се увеличиха,и преди това бяха големи ама сега е ужас не мога да ги трая при все,че ще увиснат когато спра да кърмя.Имам приятелка,която си сложи в Испания за 5000 евро,но няма проблеми за сега.Пожелавам ти скорошно оправяне Blush

# 265
  • София
Здравеей!
На майка ми й направиха операция на гърдата заради бучка, при което адски трудно зарастна, понеже се оказа, че не понася конците 0 изхвърляше ги дълго бреме, образуваше се торбичка с лимфна течност, която се налагаше да пукат и оправят отново...това е непоносимост към използваните конци...за съжаление. Има такова органими и нищо май не може да се направи...
Пожелавам ти успех иначе и дано нещата се наредят!

още малко офф
Да и при мен само вадиха Sad и трябваше за 1/2 месе да съм повече от ОК, ама не би. Уж малка рана и затова без дренаж, а се мъчих повече от 2 месеца -  изхвърлях конци, шихаме 2 пъти, след  свалянето на втория шев пак имаше течности.

Иначе по темата, много съжалявам за злополуките на авторката  Sad

# 266
Касиди, много съжалявам за всичко през което е трябвало да минеш! Стискам палци нещата да се нормализират и най-вече да си здрава.

# 267
  • София
Касиди, страдам с теб, повярвай ми! Като прочетох всичко това ми се дорева с глас. Представям си какви мечти и надежди си заровила. Но, колкото и банално да звучи, бъди жива и здрава. Животът е пред теб!  Simple Smile

# 268
az imam namerenie da si pravq podobna operaciq i kato 4eta tova mi stava mn stra6no, nistina se nadqvam da se opravi6, kolkoto me e strah sega ve4e neznam

# 269
Всяка интервенция крие подобни опасности! Отиди в tialoto преди да предприемеш ,каквото и да е първо чети там, това мога да те посъветвам.

Общи условия

Активация на акаунт