Силиконът...следоперативно ходене по мъките!

• 29 743
  • 269
  •   1
Отговори
# 240

КАсиди, ужасно съжалявам  Confused Поне като махнат импалнтите, нека повдигнат бюста или да направят друго, което е нужно, за да не стане по-зле от колкото е било преди изобщо да си ги ложиш  Confused

# 241
  • София
Касиди много ми е кофти за теб,чета те и в другия форум,и като гледам през къв ад си минала,направо ти се възхищавам.Много е кофти обаче,че след всичко това сега ще ти махнат имплантантите.Но все пак не унивай,нека ти се възстанови мястото да мине време,пък и при финансова възможност,което ти пожелавам от сърце,някой ден да имаш гърдите,които искаш,защото определено ГИ заслужаваш!  bouquet

# 242
Наистина е ужасно, но най-вече за пропиляното здраве, нерви и пари.
Надявам се впоследствие да намериш по-добър начин за осъществяване на мечтата ти Peace

Късмет ти пожелавам  Peace

# 243
  • средноголям град в България
Абе, хората се качиха на Луната, тук едни цици не могат да оправят!  newsm78Всичко е до лекарите. Има изход във всяка ситуация. Не се отчайвай и успех!

# 244
Благодаря момичета.
А пък ми е криво, не е истина. Като си помисля колко народ се тунингова и сложиха по едно кило силикон и никакви грижи нямат аз пак избих рибата с каръщина Sad

# 245
  • София / Пловдив
  Може пък наистина след време да е възможно поставянето на нови импланти. Пожелавам ти го от все сърце!!!  Hug

Д-р Тонев ли ще прави пак операцията?
  Той никаква надежда ли не дава?

# 246
  • На небето
Благодаря момичета.
А пък ми е криво, не е истина. Като си помисля колко народ се тунингова и сложиха по едно кило силикон и никакви грижи нямат аз пак избих рибата с каръщина Sad

Kasidy  много съжалявам мога да предположа колко е гадно.  SadАз също си мечтая за ГОЕМИ гърди и затова мога да предположа какво е да получиш мечтаното и след време да трябва да се върнеш назад и да го загубиш.
Няма ли поне да ти върнат парите или някакво обезщетение, защо не съдиш въпросния лекар? След време като се възстановиш можеш да опиташ пак при някой специалист.
Не се отказвай от мечтите си, винаги има начин събери сили и ако още имаш желание опитай отново.  bouquet

# 247
  Може пък наистина след време да е възможно поставянето на нови импланти. Пожелавам ти го от все сърце!!!  Hug

Д-р Тонев ли ще прави пак операцията?
  Той никаква надежда ли не дава?
Май писах по-надолу,че ми предложи да ми извадят единия импланти и да ми го сложат отново след 6 месеца, но и тогава няма гаранция,че пак няма да се получи същото. Явно мястото е толкова хронично увредено, че почти няма шанс...

# 248
Предполагам, че каквото и да е положението, след като извадят имплантантите, ще може да се направи лифтинг и пак да си имаш един приличен бюст, дори и по- малък. В крайна сметка ти се изтормози толкова време, то все едно им робуваш на тези цици, само да ги мислиш. Confused Дано всичко се оправи и бъде наред, ще видиш колко по- спокойна и щастлива ще бъдеш като се отървеш от този проблем. По- добре сутиен с подплънки и усмивка на устата, нали?  bouquet
Най ме е яд на този лекар от Бургас, който те докара до тук, а като чета в другия форум доста хора са пострадали от него! #2gunfire

# 249
  • София
Май писах по-надолу,че ми предложи да ми извадят единия импланти и да ми го сложат отново след 6 месеца, но и тогава няма гаранция,че пак няма да се получи същото. Явно мястото е толкова хронично увредено, че почти няма шанс...

А след няколко години?
п.п. кой е другия форум?

Последна редакция: ср, 23 авг 2006, 13:30 от Amidala

# 250
# 251

п.п. кой е другия форум?

Мисля,че става въпрос за www.tialoto.bg

# 252
за там, да.

# 253
Най ме е яд на този лекар от Бургас, който те докара до тук, а като чета в другия форум доста хора са пострадали от него! #2gunfire
С още три жени, пострадали също от " уменията му " в момента му обмисляме " изненада ".

Последна редакция: ср, 23 авг 2006, 14:47 от Kasidy

# 254
  • София
Kasidy, много съжалявам, дано се оправиш и оттук натам все хубави неща да ти се случват   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт