Силиконът...следоперативно ходене по мъките!

• 29 778
  • 269
  •   1
Отговори
# 60
Според мен постъпваш абсолютно безотговорно - как може 4 месеца да не ти зарастват раните и ти обаче да си ходиш така!Имаш ли някаква бегла представа какви рискове крие тази цялата работа!Извинявай за тона, но това е супер опасно!
След операцията аз се възстанових за няма и седмица!Отока ми спадна на 2-рия ден,а превръзките ми ги свалиха на 10-тия ден!
А 4 месеца е просто нещо нечувано...Взимай се в ръце и веднага заминавай за София.Достатъчно много време си чакала.
Моята операция я правих в Турция и цената беше общо около 5000 евро.

# 61
Ми то си е за плашене, отиди да те видът, да не стане още по-зле.

# 62
  • София
колежката за която писах плати за операцията 450лв., като и издадоха касова бележка, а за имплантите, които са на "евросиликон", т.е. най-доброто за момента плати 1900 евро, пак с документ за заплатеният имплант.Всичко това при д-р Евстатиев в МА-София.Мисля споменах, че той е най-добрия в България и изпитва и дава специалност на другите пластични.Всички "звезди" са си правили новите бюстове при него.Отиди на консулт при него, надали ще ти излезе скъпо, прегледа е 20лв. с касов ордер, а ако нещо се наложи не вярвам да е скъпо, щом самата операция по имплантиране е 450 лв.
Много ми е интересно какви са тези цени 7000 евро за същата операция, нещо ми звучи нереално.Според мен преди да се решиш на подобна интервенция трябва да се проучат лекарите, цените и опита много обстойно.Аз смятам пролетта да си правя "бюст" и поради това съм проучила подробно.Несериозно ми звучи да се оставиш на разни недоказани касапи да си играят с тялото и здравето ти.А тези цени са просто смешни и нереални.

# 63
marypopins, 7000 лв (3500 евро)е цената на най-добрите импланти за момента на Мак Ган....проучила съм всичко и са със анатомична, а не кръгла форма, а и поставямето под мускула е по-скъпо, но пък по- естествено...така, че на мен не ми се вижда никак много....

# 64
  • Виена
Леле, мацки, тая тема е поредното доказателство какви сме "цицофилки" За един ден - 4 страници  Shocked Shocked Shocked Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Kasidy, стискам палци, мила, да намериш бързо решение на прблема. Peace

# 65
[3 000 лв ми струваше всичко.Отначало ме болеше вече не...незнам може и да съм претръпнала вече...ще почакам още малко и ако и този път не стане ще ходя да търся някой лекар в София
Цитат
3000 лева е смешно ниска цена за такава операция. Нормално цените при добрите пластични хирурзи в БГ започват от 2300 евро. така че този доктор нещо премята пациентките си. Не знам за кой от хирурзите, членуващи в BULAPRAS си чувала гадни нещо, но уверявам те иди при някой от тях. Казвам ти това, защото съм проучила нещата. И на мен след 1 месец ми предстои такава операция, но при Бояджиев.
Мисля си, че причина за това, което се случва при теб е че не са ти сложили шевовете както трябва на три етажа, а само на 1. Друга причина е размерът на имплантите. Казваш, че са само 230кубика, но ако бюстът ти преди това е бил мъничък, кожата трудно ги побира ако не са сложени под мускула.
Друга причина е неносенето на сутиен. След операцията задължително ти дават специален сутиен, който трябва да носиш НЕПРЕКЪСНАТО, ДОРИ И КОГАТО СПИШ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПОНЕ 1 МЕСЕЦ. Друга причина не се сещам. Какви импланти ти сложиха? Дадоха ли ти гаранционна карта за тях?
Хайде, оправяй се, но моля те иди на хирург в София.

# 66
marypopins, 7000 лв (3500 евро)е цената на най-добрите импланти за момента на Мак Ган....проучила съм всичко и са със анатомична, а не кръгла форма, а и поставямето под мускула е по-скъпо, но пък по- естествено...така, че на мен не ми се вижда никак много....
Да такива са цените.
Valia77,  при кого ще се оперираш?
Това за Макган се оказа май търговски трик- че имат доживотна гаранция и т.н. На мен ми обясниха, че разлика между евросиликон и макган няма, в смисъл съдържанието им е еднакво и че двата завода са се обединили.
А  подмускулното имплантиране се практикува, когато гърдата е много малка и ако е над мускула импланта би си личал. Когато бюстът е по- едричък с подмускулното поставяне се получава един доста неприятен ефект, мисля че се казваше dublle boobs. Така че само добър хирург може да каже кое за кого е най-подходящо.

# 67
Ами мисля в клиника Малинов в при Ефремов....препоръчват ми и Тонев в Торакс, където ми правиха секциото.....но 99 % съм за Ефремов.....но аз ще съм другата пролет, т. к. нали не трябва около месец да вдигам тежко, а бебка е още малка.....
madalena, според теб кой е най-добрия хирург в тази жбласт??? Ти ще си слагаш ли или имаш вече???

# 68
Kilbride Industrial Estate,
Arklow,
Co Wicklow  
USA

Това е производителя на моите подплънки

# 69
Което идва да покаже, че имплантите са Мак Ган.
Знаеш ли, Касиди, всичко това ми е доста подозрително- просто Мак Ган мисля, че  ги слагат от скоро в БГ. Беж на доктор, ако ти е мило тялото!!!! И не казвай, че тук те плашим- това което ти правиш с бездействието си и е по-плашещо!!!! Дали са ти линкове към много полезен сайт. Ако дойдеш в Сф дори без записан час съм убедена, че няма да те върне нито Евстатиев, нито Ефремов. И ни дръж в течение!!!
п.с. Надявам се постът ми не е прозвучал много грубо и не съм те засегнала- не това е целта ми, но положението ти хич не е розово!

Последна редакция: пт, 03 мар 2006, 23:36 от flea

# 70
  • Балчик
Леле боже Shocked, добре,че нямам нужда от такава операция. Shocked
Правилно те съветват тук- отивай в София,не се страхувай от това,че може да те оперират орново , не са ти скъсили живота упойките. Сегашните упойки са пречистени. Аз имам общо 5 пълни упойки, досега да съм умряла по твойта логика.

Лично аз никога не бих отишла при доктор, който не е най-добрия точно за такъв вид операция.Но пък от друга страна си зависи и от организма освен от доктора.Не че сестра ми като роди при най-добрия всички беше наред.Плати си секцио на частно , лекарят е голямо светило и накрая изписаха бебето,а тя остана още 20 дена в болницата с неуточнена диагноза,като я прехвърляха от отделение на отделение.Месеци наред пи лекарства и стигна пак до София. Благодарим на бога,че всичко накрая се оправи без фатален край. Но това е друга тема.
Желая ти успех,оправяй се.Отстрани е лесно да се съветва, но когато човек е в трудна ситуация не винаги е лесно да се вземе правилното решение.

# 71
  • на Север
Цитат на: kasidy
....единият ми ареол е...как да кажа два пъти по-голям от другия
[quote
извинявай че питам, ама не ми стана ясно какво общо има ареола с операцията?!нали под гърдата ти е разреза, защо да се е променила големината на ареола?! Rolling Eyes

# 72
Което идва да покаже, че имплантите са Мак Ган.
Знаеш ли, Касиди, всичко това ми е доста подозрително- просто Мак Ган мисля, че ги слагат от скоро в БГ. Беж на доктор, ако ти е мило тялото!!!! И не казвай, че тук те плашим- това което ти правиш с бездействието си и е по-плашещо!!!! Дали са ти линкове към много полезен сайт. Ако дойдеш в Сф дори без записан час съм убедена, че няма да те върне нито Евстатиев, нито Ефремов. И ни дръж в течение!!!

Ще трябва да отида...А относно подплънките, сертификатите и на двете са у мен така че няма как да е някаква измама.....уф направо ми писна е..ти циците
п.с. Надявам се постът ми не е прозвучал много грубо и не съм те засегнала- не това е целта ми, но положението ти хич не е розово!

# 73
Цитат на: kasidy
....единият ми ареол е...как да кажа два пъти по-голям от другия
[quote
извинявай че питам, ама не ми стана ясно какво общо има ареола с операцията?!нали под гърдата ти е разреза, защо да се е променила големината на ареола?! Rolling Eyes
незнам просто на по-проблемнта гърда освен всичко останало и ареола се промени..и сега си имам два различни Sad

# 74
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Абе, жена дете имаш, защо подхождаш така наивно- плашещо е защото е страшно наистина- това с ареола може да е много опасно и признак и на заболяване. Верно животът е един и по- добре жив с "празни торби", отколкото дете без майка.

Общи условия

Активация на акаунт