Силиконът...следоперативно ходене по мъките!

• 29 749
  • 269
  •   1
Отговори
# 210
И аз изчетох темата ти с голям интерес,мале голям ужас си преживяла .радвам се че всичко е приключило благополучно,сега ще си носиш новият бюст с още по-голям кеф Grinning след толкова премеждия.,и с още по широка усмивка Laughingнали каза че като си се видяла в огледалото с новите цици усмивката ти вече не слиза от лецето. PeaceПожелавам ти бързо възстановяване,и час по скоро да се напериш с новите цици. Wink

# 211
Изчетох темата с интерес и много се радвам, че след целия ужас и ходене по мъките, които си преживяла най-накрая има резултат Grinning
Честито и чакаме снимки Wink

# 212
Честито за новия бюст!В началото на темата ми настръхнаха косите от това което си преживяла през тези 5 месеца!
Радвам се ,че всичко вече е наред!  bouquet

# 213
чЕСТИТО И ДАНО ВЕЧЕ НЕ ТИ СЪЗДАВАТ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ А САМО РАДОСТ И ЩАСТЛИВИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ.еДНА МОЯ ПОЗНАТА СИ СЛОЖИ И ОТ НЕЯ ЗНАМ ЧЕ НЯКЪДЕ ОКОЛО 2 М. И БЕШЕ ВЪЗТАНОВЯВАНЕТО НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ВДИГА ТЕЖКО ДА РАБОТИ.

# 214
Честито !!!!
Радвам се, че вече всичко е ок.

# 215
  • Sf
Изчетох цялата тема и направо ти се възхищавам на духа и търпението!!! Радвам се, че всичко е свършило добре за теб!!! На колко мъки се подлагаме жените за тази пуста хубост Simple Smile Simple Smile
Още веднъж, искрено се радвам за теб!!! И се пази повече!!! С много неща човек може да играе хазартно, но със здравето си никога!!! Макар че надали си мислила като си започнала, че така ще стане...

Прегръдки от мен!!!

# 216
Здравейте,някой би ли ми посочил добър пл. хирург в Бургас?Искам да си сложа силикон.

# 217
Честити цици!!!И никакви усложнения....много се радвам за теб....и да знаеш-ще чакам снимчици...

# 218
Колежката ми си направи същата операция преди коледа.Изписаха я след като махнаха дренажите на 4-ти ден и на 7-и ден дойде до работата да ни види.Чувстваше се чудесно, нямаше нито течове от шевовете, нито нищо, лично ми показа.След седмица си дойде на работа и до момента не е имала проблеми.Гърдите и омекнаха дори и са абсолютно нормални, страхотно са направени, не личи че е силикон.Тя не е правила като на някой да изпълни изцяло кожата и да опъва като надути балони, напротив съвсем естествено стоят.От нея се навих и смятам пролетта да отида и аз при същият лекар, който казват е най-добрия в България и дава правоспособност на други пластични.Намира се на 12-ти етаж в сградата на Стоматологията в МА-София.Просто при теб има или замърсяване, възпаление или нещо подобно, не мога да си го обясня, но е адски опасно и трябва спешно д потърсиш консулт в София.
Моля те напиши ми името на доктора, че леля ми която живее в америка иска да си прави пластика тук / за по-ефтино/ И ме помоли да разуча. И той е специалист само гърди или и на други части от тялото може да му се довериш?

# 219
  • София
Kasidy, как са новите-стари придобивки  Wink, вече всичко наред ли е при теб, отдавна не си докладвала?

# 220
  • София
Ами даа и снимки беше обещала..... Mr. Green

# 221
Kasidy, как са новите-стари придобивки  Wink, вече всичко наред ли е при теб, отдавна не си докладвала?
Тц, не биват Sad Поради тази причина и не пиша по темата

Между другото тоя дето ме окепази в Бургас са го уволнили...докарал някакво момиче до кома,докато и правил пластика на корема ( ако не е просто клюка де )

# 222
  • София

що така?
съжалявам да чуя това, толкова време се мъчи, мислех че вече всичко е наред  Hug

# 223
Здравей Kasidy,
Едва днес видях и прочетох темата.Това,което ти се е случило е меко казано ужасно.От прочетеното до тук разбирам,че си преживяла голяма травма и физическа и психологическа. Какво се е случило след  слагането на втория чифт подплънки?Ако имаш отново някакъв проблем,мисля,че е крайно време да посетиш специалист,който ще си свърши работата както трябва.

# 224
  • Пловдив

що така?
съжалявам да чуя това, толкова време се мъчи, мислех че вече всичко е наред  Hug

Искрено се надявах да видя снимките, а не да прочета това. Има надежда да биват, нали  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт