Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 - Тема 132

• 40 089
  • 619
  •   1
Отговори
# 585
  • на североизток от Рая
Момичета, все пак са празници.
Скрит текст:
Дожаля ми вчера, докато минавах покрай пощата в 18ч. вечерта. Светеше, а вътре се виждаха служителките, които висяха самички на столчетата зад гишететата. Отпред - никой. Хората се бяха изпокрили - кой празнува Стефановден, кой излезнал с приятели на ресторант или кино.  Те -  стоят. Нали са на работа до 19 ч. За 450 лева сигурно. Ами майната им на капризните клиентки, дето са се стреснали в последния момент, че нямат точно този цвят червило. Както казах - празници са. Не всичко зависи от хайваните. И те се съобразяват с патньорите си в страната и чужбина.
Пък и светът няма да се свърши с доставка след една седмица. Нищо незаменимо няма.

202uu

# 586
Здравейте, от много време не съм писала тук, ще се радвам ако ме приемете отново. Вече съм лидер на екип.

# 587
Здравейте! Искам да поръчам от К 1 разтвор за кожички. Като му напиша кода - 3402 5 - ми излизат сенки за очи. Ако оставя този код в поръчката дали какво ще ми изпратят? newsm78 Коригираха го от сайта

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 10:38 от oreotati

# 588
Фактурираха ми поръчката сутринта. Има липса- новият Mesmerize Black for him. Очаквах го, светеше в червено още на 25 декември. Пак има проблем с изчистването на баланса - банката не е превела плащанията, макар че са направени на 22  и на 23 декември. Дава ми превишен баланс и есемес даже получих, че до три дни трябва да платя. А се вижда в сайта, че плащанията са направени
 Явно и на тях / банките/ не им се работи ....а аз бях на работа и на 25, и на 26, и на 27, и днес - също. Не очаквам съжаления.

# 589
Някой знае ли дали парфюмите от новата мотивационна трябва да се поръчат в една поръчка или може да бъдат поръчани в няколко поръчки в рамките на К1?

# 590
В дребния шрифт пише "Условието е кумулативно." - това означава, че е с натрупване... подаръците се получават с поръчката, в която сте изпълнили условието, т.е. поръчката в която е поръчан Nтия парфюм

# 591
Да се похваля още веднъж - най-после и аз доживях да ми пратят спалния комплект  newsm44

И всичко поръчано и липсващо от преди ми пристигна - с три думи "на чисто сме" с Ейвън  Mr. Green

# 592
В дребния шрифт пише "Условието е кумулативно." - това означава, че е с натрупване... подаръците се получават с поръчката, в която сте изпълнили условието, т.е. поръчката в която е поръчан Nтия парфюм

Благодаря!   Така си мислех и аз, но реших да попитам, че да не се прецакам Wink

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!  Close-mas:

# 593
  • Варна
Весело посрещане на новата година, момичета! Бъдете здрави и щастливи - и вие, и хората, които обичате.

Не се кахърете с Ейвън, има толкова по-важни неща. Дано те ви носят само усмивки!  bouquet

# 594
Как бихте коментирали условието за мотивационната програма в К2 за мъжките парфюми? Аз определено вече се обърках - веднъж пише че условието е КУМУЛАТИВНО, а след това че за да получиш отстъпката трябва да изпълниш условието в ЕДНА поръчка?  

Лично аз предполагам, че това значи че може да се поръчват над посочения брои парфюми във второто условие със зададената отстъпка, НО ако е така се замислям дали сега в К1 кумулативно не значи същото??? Съвсем се обърках...  newsm78

# 595
  • о`майна лунна нощ е
Белята имам отчайваща нужда да съм на мястото от аватара ти! Колкото до Ейвъна - някоя от вас правила ли е опит да плаща днес с кредитната си карта в сайта? Сутринта на първо място балансът беше изчаткал нещо, уж не бяха разнесли плащанията, направени през празниците, пък системата явно ги засичаше. Попълних си данните, изпратих нареждането ... Тишина. Нито прозорец с бележка изкочи /не че се впечатлих от липсата му/, нито обаче смс получих. Та определено въпреки доброто ми желание да си разчистя сметките с тях, те нещо не ми щат парите. Аз съм упорита обаче. Утре ще пробвам пак.

# 596
  • Варна
Туигъл,
Скрит текст:
ще му предам Wink
Пожелавам ти скоро също да отидеш. Напролет, например Wink
Аз платих всички фактури без последната, която е със срок 3.01. И аз обичам да нямам задължения, ама ми дойде в повече. Пък клиентите явно не страдат от подобни предпочитания и си ми висят смело... Mr. Green Стига толкова Ейвън за тая година.

# 597
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря ти  Hug
За 2014 г. повече не ми се полага. Двете посещения бяха балсам за душата ми и почивка от всичко тук, включая ейвънско. За 2015 г. обаче от сега гледам календара.

Споменахте, че са фактурирали най-сетне спалните комплекти. Моля да щракнете една снимка на десена като дойдат. Ще съм много благодарна.   bouquet

# 598
  • София
Получих SMS, че влизам с процент в следващия куотър. Е, това ме втрещи-бях сигурна, че съм далеч от високия им праг. Чак да не повярва човек.
 За К1 не съм взимала каталози и смятах да пропусна. Те пък ме вкараха в размисъл  newsm78 Голяма краста е!

Здравейте, от много време не съм писала тук, ще се радвам ако ме приемете отново. Вече съм лидер на екип.

Да си се похваля. Аз пък нищо не направих и естествено си отпаднах. Нищо неочаквано.

# 599
Здравейте, платих си поръчките на 22 и днес все още ми стоят като дължима сума. А срока ми на едната фактура беше днес. Дали е нужно да звъня утре да проверят транзакцията

Общи условия

Активация на акаунт