Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 - Тема 132

• 40 064
  • 619
  •   1
Отговори
# 570
Моля,спешно за отговор!Тръгвам да пускам поръчката и какво да видя....дата на доставка 05.01. Shocked Това сериозно ли?Няма ли на 27.12 да дойдат или поне на 29.12?Как чак на 05.01.?Че за Нова година,който иска подаръци да прави....ако ще е  така изобщо да не пуснам,те нещата ми са за Нова година  Rolling Eyes

# 571
И аз така отказах се днес да пускам,доставката ще е чак на 5,закъде да бързам.Пък и имат един куп липси отново....

# 572
И аз така отказах се днес да пускам,доставката ще е чак на 5,закъде да бързам.Пък и имат един куп липси отново....
Аз днес като се обадя на хората и им кажа,че няма да има нищо за Нова година....и ще ми откажат поръчките,защото им трябваха за подаръци  #2gunfire Значи няма да пускам поръчка...м....... им! #Cussing out

# 573
Здравейте!
Отчаяно търся за подарък един продукт на Ейвън - мече със загряваща грейка към него.
Казаха ми, че е изчерпан, ама като са ми го поръчали за подарък..  Имате ли представа дали в София (зная, че на места има магазини, в които предлагат продуктите им), може да се намери? Ако пък има разпространител, ще съм благодарна да се свърже с мен.
Много ви благодаря и желая на всички много весели, топли и усмихнати празници!

# 574
Моля, разяснете ми - в една поръчка ли трябва да са всичките 7 аромата , за да се изпълни условието по мотивационната пр-ма?/Фокус стр.3/ Пише кумулативно...

# 575
Здравейте, някой може ли да ми копира датите на доставка и до кога трябва да се пусне поръчката? В моят сайт са все още старите дати за Коледа.

# 576
  • София
Здравейте, някой може ли да ми копира датите на доставка и до кога трябва да се пусне поръчката? В моят сайт са все още старите дати за Коледа.

29.12.2014 г.   пон   05.1.2015 г.         пон
30.12.2014 г.   вт   05.1.2015 г.         пон
05.1.2015 г.   пон   07.1.2015 г.         ср
06.1.2015 г.   вт   08.1.2015 г.         четв

# 577
  • София
Честито Рождество Христово!
Пожелавам ви светли празнични дни, споделени мигове на топлота, любов и надежда. Весели празници и щастлива Коледа!!!

# 578
Подарих химикалката на мм за Коледа, остана много доволен  Flutter

# 579
Даааа,затова че няма да има доставка около 31 си загубих поръчките...... и сега ще пусна само за около 50 лв от 130 лв  #Cussing out Загубиха много около празниците.....

# 580
  • о`майна лунна нощ е
Екита, не виждам ТИ какво си загубила, че да им се ядосваш  толкова. Хаѝваните не са положили усилия, да реализират продажби. Аз не мога да се ядоснам за безхаберието на другите.  Весели празници от мен! Не им се впечатлявайте на еѝвънците Не го заслужават.

# 581
   Можеха да работят  още 3 дни/25,26 и 27/ и да доставят до 30 декември - да, но къде ти толкова предвидливост и работоспособност у ейвънци. Пък и нали вече достатъчно се напечелиха през годината.  А може би си осчетоводяват и приключват годината, та затова не ни искат поръчките.  А бе, гледат да не се озорят в края и да си запразнят с галавечерите и екскурзиите.
 Иначе, ще минем и без тях.
Вчера в моловете всичко работеше, червени табели с големи %, плакати с надпис разпродажба и прочие.....е,ейвънци  благородно отстъпват възможност за печалба на конкуренцията.

Последна редакция: сб, 27 дек 2014, 10:27 от *Камея

# 582
Няма как да работят, първо са Коледни празници,които извън България са святи, ако не се лъжа базата/складът е в Румъния. Така че дори в София да работят, няма как да ти изпратят специално поръчката, щото някои са се сетили на 25 да поръчат. Можехте да си предупредите клиентите , че от 17 кампания да си избират подаръци.
Имаше и изнесен списък с дати за поръчка и доставка.

# 583
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, все пак са празници. Дожаля ми вчера, докато минавах покрай пощата в 18ч. вечерта. Светеше, а вътре се виждаха служителките, които висяха самички на столчетата зад гишететата. Отпред - никой. Хората се бяха изпокрили - кой празнува Стефановден, кой излезнал с приятели на ресторант или кино.  Те -  стоят. Нали са на работа до 19 ч. За 450 лева сигурно. Ами майната им на капризните клиентки, дето са се стреснали в последния момент, че нямат точно този цвят червило. Както казах - празници са. Не всичко зависи от хайваните. И те се съобразяват с патньорите си в страната и чужбина. Пък и светът няма да се свърши с доставка след една седмица. Нищо незаменимо няма.

# 584
  • Русе
Момичета, все пак са празници. Дожаля ми вчера, докато минавах покрай пощата в 18ч. вечерта. Светеше, а вътре се виждаха служителките, които висяха самички на столчетата зад гишететата. Отпред - никой. Хората се бяха изпокрили - кой празнува Стефановден, кой излезнал с приятели на ресторант или кино.  Те -  стоят. Нали са на работа до 19 ч. За 450 лева сигурно. Ами майната им на капризните клиентки, дето са се стреснали в последния момент, че нямат точно този цвят червило. Както казах - празници са. Не всичко зависи от хайваните. И те се съобразяват с патньорите си в страната и чужбина. Пък и светът няма да се свърши с доставка след една седмица. Нищо незаменимо няма.

Peace    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт