Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 - Тема 132

• 40 088
  • 619
  •   1
Отговори
# 555
Аз днес си пуснах последната поръчка за годината и... о, чудо! Всичко светеше в зелено  Joy Голямо треперене беше, защото имах разни неща, които ме предупредиха, че са предвидени за подарък и ако дори част от комплекта липсваше, щях да ги отменям. Сега ми остава единствено да чакам кашончето и да се надявам, че няма да има поражения по кутиите.

О, да, и шал си имам  Mr. Green Онзи, който си мислех, че трябва да е бежов  Joy Joy Joy

# 556
здравейте момичета,малко съм объркана. преди няколко дни дадох поръчката на една клиентка-червило (дълготрайно червило-108 страница),е жената като го отвори се оказа счупено,разочарова се. Понеже не знам как става връщането го дадох тука за нашата координаторка или зонална ли как се казва не знам,и понеже не бешу пуснала още поръчката си помолих да пусне същото червило към поръчката си та да не чака жената докато пускам следваща поръчка другия месец. Днес си взема червилото жената и познайте какво.......пак счупено.Е,отказа се жената,върнах и парите,платих си червилото на колежката и сега чакам да видя какво ще стане с първото червило,а второто...не знам какво ще го правя и него

# 557
 Връщате и двете червила.

# 558
Връщате и двете червила.

Подкрепям.
Вие връщате вашето дефектно червило, колежката ви връща парите и връща своето.

Интересно ч е тази координаторка или зонална на която сте дали да пусне  второ е напълно наясно какво трябва да се направи в случая , НО  защо не ви е посъветвала...

# 559
Връщате и двете червила.

Подкрепям.

Интересно ч е тази координаторка или зонална на която сте дали да пусне  второ е напълно наясно какво трябва да се направи в случая , НО  защо не ви е посъветвала...

За първото червило не бях сигурна какво да правя затова я попитах и тя каза че ще го върнем,отивайки да взема второто червило от нейната поръчка и го платих и си тръгнах мислейки че всичко е наред. занесох го на жената и о,изненада....пак счупено.  Стана ми неудобно и не и позвъних. какво ще си каже жената тая с едно червило ме занимава цяла седмица

# 560
Връщате и двете червила.

Подкрепям.

Интересно ч е тази координаторка или зонална на която сте дали да пусне  второ е напълно наясно какво трябва да се направи в случая , НО  защо не ви е посъветвала...

За първото червило не бях сигурна какво да правя затова я попитах и тя каза че ще го върнем,отивайки да взема второто червило от нейната поръчка и го платих и си тръгнах мислейки че всичко е наред. занесох го на жената и о,изненада....пак счупено.  Стана ми неудобно и не и позвъних. какво ще си каже жената тая с едно червило ме занимава цяла седмица

За огромно съжаление повечето от координаторите и лидерите на екипи не отделят нужното  внимание на представителите си.  На това се дължи и незнаето и объркването на  предс тавителите относно политиката на ейвън. Откакто следя темата останах с впечатление, че тук има доста добронамерени и любезни колеги и от тук  се получава много повече информация!

Не би трябвало да ти е неудобно, нали те печелят благодарение  на теб!

# 561
Момичета моля ви за отговор този път. В кампания К17 пуснах две поръчки, едната за около 60лв, а другата за 65лв, сумарно 125лв и искам да поръчам комплекти за 7,99 в К1, сигурно на всяка поотделно ще се смятат тези 35лв, които са от продукти от К17, т.е. ще имам право само на 2 комплекта, а от този който е за 95лв ,май беше поръчани продукти , и за него ли трябва да имам отделно от тези 35лв, логично е да е така.
Оххх омотах се, дано да сте ми схванали мисълта. С две думи, заключението което си правя е че имам право май само на 2 комплекта  smile3506

# 562
Здравейте, искам да ви питам за мнението ви за мъжкото портмоне, което идва подарък при поръчка на мъжкия парфюм Today Tomorrow Always, защото една клиента иска да портча 3 комплекта предимно заради портмонето, а не искам евентуално да се разочарова. Благодаря предварително Simple Smile

# 563
За мен портмонето - не си струва.
Изглежда кожено, но не е. Няква изкуствена материя, която е тъмно кафява, не е черно.

# 564
Здравейте
Може ли някой да ми помогне с малко информация за маска за коса на AVON "Planet spa" как се употребява - на мокра или суха коса?

# 565
  • Стара Загора
Здравейте
Може ли някой да ми помогне с малко информация за маска за коса на AVON "Planet spa" как се употребява - на мокра или суха коса?

За коя точно става въпрос и няма ли упътване на етикета на дъното?
Обикновено всички маски, които съм ползвала до момента, независимо от марката, се ползват на мокра коса и винаги след шампоан. Peace

# 566
Здравейте

Обикновено всички маски, които съм ползвала до момента, независимо от марката, се ползват на мокра коса и винаги след шампоан. Peace

ето за тази маска става на въпрос https://www.avon.bg/prodykt/4813/?productSlug=maska-za-kosa-s-af … 6&pDeptId=365
На етикета няма никаква информация за начина на употреба

# 567
  • Стара Загора
Здравейте

ето за тази маска става на въпрос https://www.avon.bg/prodykt/4813/?productSlug=maska-za-kosa-s-af … 6&pDeptId=365
На етикета няма никаква информация за начина на употреба

Има, обаче е така скрито, че освен ако не си таласъм като мен няма да го видиш. hahaha
Така, разлепяйки етикета на дъното се вижда правоъгълник с написани съставките. Обаче като погледнеш отляво не прозира най-горния с информацията и картинките за отваряне и срок, а че има още един. Тогава разбираш за "тайният" и отлепяш. Joy
Ето какво има и под него:

http://prikachi.com/images/889/7796889N.jpg

Не е написано дали на мокра или суха коса се нанася, но както вече писах, логично е да е на мокра след измиване с шампоан. Peace

# 568
Здравейте

Майка ми я използва на суха коса стой с нея 10-15 мин и влиза в банята и е много доволна.. аз на мокра я използвам и също съм доволна, така че може и на суха и на мокра, след като не е посочено задължително на мокра Simple Smile

# 569
Здравейте Simple Smile първо искам да Ви благодаря, че винаги когато съм имала запитване относно ейвън сте ми помагали   bouquet този път имам нужда от информация продуктите по недостиг изключват ли се от формирането на сумата за Q3 още веднъж благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт