Домакини 44 / Настинки и болежки ще преборим с вино и коняк

• 39 551
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
Отивам да чистя и режа тиквата, пфууу. Тук продват целогодишно тиква, ама на нас ни се прияджа все по есенно време. hahaha
Иначе има няколко видя тиква, винаги има нарязана, а в охладителните витрини има вакумирана на малки парчета, ама сглупих и взех цяла. Сега ще пуфтя един час, докато я оправя.  ooooh!

# 196
  • София
Добро утро, момичета!

# 197
Добро утро.
Лус, благодаря за кафето.
Точно си пия моето и ще ставам да я подхващам пак. Тая домакинска работа така ли не свърши. Все имам да правя нещо, а и като си имам "помощник". Научи се да се храни сам, когато е нещо сухо- кашкавал, кекс, сандвич, плодове нарязани и сега не дава аз да го храня. И познайте след всяко негово хапване какво е около столчето му. Даже си правя майтап и предложих на ММ да си вземем - 2-3 пиленца.
Смърфи, и аз мисля тези дни да направя печена тиква. Миналата година Гого ядеше само пюрета с тиква. Да видим дали не я е намразил.

# 198
Добро утро.
Стади, нека да се храни сам, това е хубаво  Peace Ванко до преди да тръгне на градина не можеше и не искаше сам, трябваше аз да го храня. И се научи да обикаля из цялата къща, а аз да търча след него с лъжицата  ooooh! Добре поне, че вече не прави така, че е ужасно. Сега с Дея се надявам да не повтарям тази грешка...
Смърфи, стана ли тиквата?

# 199
  • София
Днес не сме на училище... до последно Петьо искаше да ходи, че днес най-любимия му ден - физическо, рисуване - 2 часа, математика и английски... Бяхме на вратата като каза, че му се вие свят и боли коремчето... Оставих го вкъщи... така или иначе от утре е в почивка до понеделник

Стади, нека цапа Wink

# 200
  • при късмета
Привет прекрасни!
Какво е това затишие тук?
Ста ди, няма начин да не цапа, като се учи да се храни сам. После цапа като се разнася със солетите на всякъде, ама ще го преживеем, какво да правим.
Аз сготвих и цял ден мързелувам. Не искам и носа да си показвам навън.
Като дойде това време на годината и искам да съм мечка  Crossing Arms
Джейми, оправиха ли се при вас щетите ат наводнението. По новините казаха, че в Бургас още не били отменили бедственото положение. Драсни два реда. Славчето писа, ти не си. Друг имаше ли от там?
Люска, как е Петьо?
Продължавам си с мързелуването аз.

# 201
  • София
На Петьо му се повръща, дадох му лекарството за повръщане, хапна, легна с таблета и си сложи легена до него...

Аз  след малко ще започна да дялкам тиквата..., че този път Петьо няма как да ми помага - голяма е, само ще я оцвети. Ако оздравее, ще сме на 1.11 - в Патиланци, ще има голямо забавление Peace, ако не, ще й се радваме Wink

# 202
  • Бургас
Здравейте!
Реших да започна диета и се отбих в Берьозката,където купих торба альонушки,които никой не яде освен мен.Както казва един известен водеш "Диетата може да започне сега!" Joy
Ванко ми къса нервите,отиде на хижа и не си вдига телефона.Искам само да о попитам дали е топло в стаите,но...
Ще ви прочета и после пак ще дойда.

# 203
  • София
Аз почти 3 часа дялках тиквата. Толкова дебела и твърда не съм срещала....
На пазара специално са ми питали за какво ... и като каза за Хелоуин... дали са ми красива, ама... болят ми ръцете...

Стана красива. ММ отиде за темперни бои и Петьо ще стане да я оцветява... Зъби, уста, очи... да стане още по-страшничка Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Цъфна ми Петьо, носът му е запушен, очите са му мътни - като при Т, но засега нямаме Т...

Та с това се занимавам цял ден. Маникюра ми отиде на баня...

утре по обяд ще изляза към НДК-то да пия кафе с приятелка, на която вече 1 година и половина обещавам да дойда в салона й. Ама не ми е удобно - няма Метро, друг транспорт - само такси... Тя после е с кола, ако желае да ми покаже новото място на салона, новите неща за подмладяване, и много други - ще ме закара, а после ще ме хвърли към метрото...

# 204
Луси, да разкажеш после за салона. Може пък да го посетим. Аз съм се засилила да си правя пилинг тази зима, с гликолова киселина един и то в домашни условия. Той самият пилинг го позволява, надявам се да не е голям риск. Тиква много обичам и в този сезон си правя всяка седмица, и в момента пак имам. Пека я, що да я заносвам за друго, и си я омитам сама. Ааа, задължително слагам канела. Славче, какво са тези альонушки?

# 205
  • Бургас
Бонбонки,Дамчо. Grinning
Много са полезни за големи д...та като моето.

# 206
Славе, твоето д... ако е голямо, аз какво да кажа  Whistling
Люс, да оздравява бързо Петьо  Praynig
Ма ко, намързелува ли се  Wink

# 207
Здравейте, момичета! Мен вчера ме почна грипа, втори дубъл. Положението е повече от ужасно. Не ставам от леглото. Като се освестя вземам таблета, после пак ме унася Т, няма край. Оплаках се!
Люска, да оздравявате!
Славе, готина диета Simple Smile Аз втори ден съм на вода с лимон и билков чай. Тъкмо бях качила две килца... Язък!

# 208
  • София
Ако знаете каква красива и страховита тиква ни се получи!

В петък ще направя тиквеник, за втори път. Пак за конкурса в Патиланци.

# 209
  • Бургас
Луси,какви Патиланци щом детето ти е болно?
Дръж го далеч от тоя бациларник.Аз избягвам всякакви детски кътове и навалици по време на епидемията.
Сигурна съм,че тиквата ти е супер!
Чудя се дали да приготвя лакомства като за сурвакарчета. newsm78
Може да дойдат деца,въпреки че пенсиите във входа не пускат никой.Имаме инсталация със звънци.Ако не звъннат на моя звънец,просто нямат шанс! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт