Домакини 44 / Настинки и болежки ще преборим с вино и коняк

• 39 550
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • при късмета
Здравейте прекрасни!
Бонболина, честит рожден ден! Да си много здрава , усмихната и щастлива! Да се оправя бързо малката, може да е комбинирала двата вируса и стомашен има в момента
Калинче и за теб малко глезене, а така, браво
Мони, да се оправя детето
На мен ми е кисело и днес пак си дадох почивка.
По някое време ща не ща трябва да се извлека от вкъщи, че гражданска имам да правя.
Искам си лятотооооооооооооооооооооооооооооооо  Crossing Arms
Гушкките за всички си ги имате  Hug

# 181
Поли за колата не се ядосвай ще се оправи!
Бонболина ЧРД да си бива и здрава !Весело изкарване на празника!Дететео да оздравява!
Мони твоето детенце също.Емо нещо хрема се мъчи да го хваща.
Днес кихнах и ме заболя корема.Хеанах на Емо крака по инерция.Обръща се ,гледа ме и казва:А бебето заболя ли го.
Постоянно ми лежи по корема и му говори:аз съм батко ти .Пак ли спиш. Joy
Ще ходим на преглед.Да видим какво ще кажат Simple Smile

# 182
  • гр.Варна
Черпила съм бе ,черпила съм за колата.
Ама като трябва пак ще почерпя.
Утре отиваме на оглед при застрахователя , че да видим.Като я оправя мисля да и направя едно КАСКО ,че досега ми си свидеше ама май е време.Поне като има нещо хората ще ми я оравят или ще ми заплатят ремонта.
Лейди-дано да се отрази позитивно на здравето ми.Ама на нервите не ми се отрази добре. hahaha
Тите-аз съм с колата ,не Поли. Нека Емо да говори на бебето и като се роди ще видиш ,че му разпознава гласа.Като бях бременна с малкия ,щерката непрекъснато пееше и говореше на тумбака ми.Като се роди ревльото когато чуеше гласа на кака си се успокояваше и спираше да врещи.
Поли дечицата са много сладки и усмихнати.Пожелавам ви още много такива мигове.  bouquet
Извинете ме, ако изпускам някой, но много бяхте писали...

# 183
  • София
Бонболинче, честит рожден ден! Жива и здрава и много обичана бъди! Благополучие и късмет!

# 184
Тити, чакаме да кажеш новини от прегледа  Peace
Ма ко, защо ти е кисело?
Аз си намерих халката  Party Прибрана на недостъпно за децата място, точно както си и мислех. Само да не бях забравяла кое е това място, ама...старост - нерадост, какво да се прави  Crazy

Последна редакция: вт, 28 окт 2014, 15:46 от vio

# 185
Пак ме пратиха вкъщи да си чакам писмото Joyне ме искат тея хора хахах
Направи ми тест каза ми 10 седмица .То това и аз го знам.Попълнихме един лист и сега чакаме да ми издирят документите и да ми пратят писмото.
Прегреших с един Макдоналдс и се прибрахме.
А скан ще имам в 12 седмица уж.

# 186

За Бонболинка с най-добри пожелания!
На останалите - хубав ден, нищо, че навън е мрачно. На мен ми е и хубаво, и тъжно. Прибирам се от работа и от коридора чувам гласа на детето. Много ясно - говорят си с татко си по айфоните(има там някаква връзка като скайп). Стана ми едно - все едно ме посреща гласът му вкъщи, ама го няма. Та насълзиха ми се очите, ама и хубаво беше.

# 187
  • София
Комши започна да прави ремонт... основен... мърсотията е ужасна... и е за дълго.

Последна редакция: вт, 28 окт 2014, 19:32 от luss

# 188
  • Бургас
Дамчо,аз щях да ревна,че не знам за теб!
Живи и здрави са децата,стига сме рИвали! Hug
Аз колко пъти целувам и галя монитора. Grinning

Бонболински,честит празник!  bouquet
Здраве е радост на теб е малката ти принцеса! Heart Eyes

Отивам да готвя,че току-що влязох с торбите и после ще ви чета!

# 189
  • при късмета
Най-после се прибрахме. Водих шефа на зъболекар, че му беше излязъл постоянен зъб, а не беше паднал млечния. Извадихме млечния. За нула време излезе този зъб и си стоеше зад млечния  Shocked сега трябва уж да си дойде на мястото от самосебе си, че доста назад излезе.
Вио, кисело ми е заради МЦ. Само казвам кисело, иначе си търся причина да натупам някой  hahaha
Браво за холката
Люска, зимно време ремонтите като че ли ми се струват по-дълги. На мен ми се струва, че лятото, като е отворено навсякъде шума се разсейва много повече и не пречи толкова. като е затворено това ехо ти пробива мозъка. Дано по-бързо приключи и поне с часовете да се съобразяват
Дами, така е като са далеч децата. Аз отсега се опитвам да се настройвам
Тити, да им имам системата на тия  ooooh! Да чакаш някакво писмо при положение, че си отишла на крак
Плами, ще видиш как щом всичко се е объркало накуп, накуп и ще се оправи. Само си гледай изследванията, другото ще се нареди. То и това ще се нареди, де
Имам сготвено от вчера, а аз ще ям пържени яйца, че много ми се ядат

# 190
Бонболинка, Честит Рожден ден! Да си жива и здрава, много щастие и любов!

Направих няколко кутийки с бонбонки за колегите на ММ за Хелоуин. Тук нали са на принципа, че луд на шарено се радва и доста си го тачат празника.  Laughing

Имам тиква, освен тиквена супа, искам и да опека няколко парчета. Някакви идеи/рецепти за печена тиква? newsm78

# 191
Смърфи, аз печената тиква я правя така - нарязвам тиквата на парчета, след което ги измивам хубаво. В тавата, в която ще се пекат, поръсвам обилно захар - цялото дъно да се покрие хубаво със захар. След това нареждам парчетата с кората нагоре, а месестата част остава надолу към захарта. Доливам малко водичка в тавата и мятам във фурната. Става чудна тиква, сладка, сочна, ммммммммм. Абе чудна   Party

# 192
Мерси, Вио!  bouquet Много лесно звучи, така ще опитам и аз.  Peace

# 193
  • София
Добър вечер, прекрасни!  Hug
Нищо не правя, направо си мързелувам, а и по ТВ няма нищо освен простотии, изобщо дали има някой който да гледа например някакъв си Брадър, не вярвам.

Бонболинке, честит празник, мила!!  

С най-добри пожелания от мен!
Смърфи, нарязваш тиквата и я слагаш в/у алум. фолио с маааалко вода. Включваш на 200 градуса и печеш. След това аз я заливаш с по 1 ч.л. мед и орехи докато е гореща.

Калинче, давам ти рецептата за онзи елементарен  така наречен тутманик, то по-скоро си е солен кейк.
Скрит текст:
3 ч.ч.  брашно, 1 коф.кис.мляко + 1 ч.л. сода, 4 яйца, 125 г разтопено масло, 350- 400 сирене на бучки. Всичко се бърка с лъжица, изсипва се в добре намаслена тава и се пече на 180-200 г за около 30-35 мин.
Това е, просто  и бързо.
Продължавам да се мотам.

Последна редакция: вт, 28 окт 2014, 23:15 от marchеva14

# 194
  • при късмета
Аз тиква не ям, но правя на мъжете. Даже обикновено си взимам на парчета, изчистена и нарязана, че цяла ми е много.
Нарязана на парчета, без кората, поръсвам с повече захар, наливам малко вода в тавата и пека. Малко преди да стане готова слагам по малко мед в/у парчетата, може и канела

На мен продължава да ми се доспива по старото време. Отивам да взема зъбчето на шефа и да сложа паричка и лягам.
Днес зъболекарката не може да го убеди да си вземе зъбчето. Каза му да го хвърли на покрив или да го сложи под възглавницата и ще го вземе феята на зъбките, да му остави паричка, той й вика "не го искам, не ми трябва вече"  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт