Домакини 44 / Настинки и болежки ще преборим с вино и коняк

• 39 548
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
Ох, нямаше да пиша ама не мога да се сдържа - дечицата на Поли са прекрасни. Плами, независимо от всичко, евала на човека. Пък ти почерпи виртуално  Simple Smile Люси, разкраси ли се? Цунки на всички! ММ говори с детето по скайпа, за някаква курсова работа обменят идеи, аз не мога да помагам по икономическите науки, ама отивам да си "видя" детето.

# 166
  • Fort Worth, TX
Аз опънах 2 бира, макар че съм на аб.От онзи ден имам болки ниско долу в корема и таза.Първо помислих, че пак имам киста.Началото на лятото имах същата симптоматика и се оказа, че е от киста в десния яйчник.Затова реших да притичам до гинеколога ми.Нищо ми нямаНе е гинекологично.Просто местетещата болка според него е от апандисита ми , след като ме понатисна тук там.Изписа ми аб .В крайна сметка квото стане.Само ако ще ме режат си предпочитам да е в Пловдив при приятеля на Смърфито.
Смърфче, ако го чуваш тея дни му кажи, че смятам да го посетя другата седмица да му чуя мнението по този въпрос.

# 167
Аааа, Креми, за какви операции говориш?! Апандесит се доказва с кръвни изследвания. Направи ли си? Мен ме оперираха в Токуда, защото имах непрекъснати болки в дясно на корема, ама и адско гадене и повръщане. И така година и половина. Там има един професор, който първо ми направи едно изследване със скенер на корема. От него се разбра, че апандеситът ми не е наред и ме оперира лапароскопски. След това от хистологията излезе, че имам хронично възпален адандесит, но за съжаление всичко не е било от него, а от автоимунното заболяване. И тогава в играта се включи Ефимия, която го откри и лекува. После пък от хапчетат напълнях, хаха. Абе голяма въртележка.
Тези дни ще се чуваме с доктора, ще му кажа. Ама я вземи мини първо през Ефимия, те хирурзите бързо ще те клъцнат, те само това чакат. Гуш! А от антибиотика минава ли болката?

# 168
  • при късмета
Цирка беше супер, много му хареса на шефа. Добре, че пак отидохме нищо, че бяхме ходили на него, програмата е почти изцяло подновена.

Славче, даже ме ядосаха с времето. Като говорих по телефона казаха, че е от 18ч. Оказа се от 18.30, че и на билетите го пишеше, ама кой да гледа. Късничко, ама през седмицата е от толкова, а събота и неделя по-рано.
Само защо строяват хората да идват толкова рано, при положение, че билетите бяха за ложата и са с места.

Все пак препоръчвам цирк "Иванов" за феновете на цирка.

Креми, да отидеш да разбереш точно каква е причината
Марче, подсети ме за тутманик, ще спретна събота и неделя. Последно за язовира правих, изчезна за норматив
Люска и моя повече научава от баща си. От съвсем малък е така. Аз казвам и показвам по 1000 пъти и не ми обръща внимание. Баща му го прави само веднъж и той започва да го прави все едно го е правил винаги. По едно време по тази причина си мислех, че него обича повече и аз съм ужасна майка, беше на годинка и малко. Единственото на което съм го е научила е да се храни сам.
не знам как ще се справяме, като стане ученик.

Мъжа ми се справя доста добре с руския заради майка му. По-точно се справяше, позабравил го е много. От унгарския на другата баба изобщо не е прихванал. Казваше, че ги е учила като деца бабата, ама много неразбираем им е бил, като език. Брат му и той дума не знае

# 169
  • София
Алооооо, другарките, къде сте???
Вече спите, а аз изгледах един филм и сега си лягам.
Креми, то така не може да се каже , че е апандисит бре, жена.... newsm78 Само с кръвни изследвания ще покажат дали е възпален или не, как така ще те режат направо??????? Там, какво беше левкоцитите трябва да са увеличени, ако не се лъжа. Коя е Ефемия???? Изобщо много леко си ги представят тези работа някои хора...... операция. Имам си мнение по въпроса за коремните операции!!

Ма-ко, хубаво сте прекарали, браво.! Цирк не обичам и няма да бъде посетен от мен, ама вие си ходете.
А това дето забърках, тутманик де, ами то е проЗта работа и изобщо не е това което трябва да бъде, ако е истински тутманик, ама е много вкусен...мда, а нали знаеш,  че съм по-бързите и лесни рецепти, бъркаш нещо с лъжицата , изсипваш, печеш и готово.
Пуша още една цигарка и си лягам. Утре ще имам много работа.
Лека ви!

# 170
Марче, това е много добър гастроентеролог! Ще съм й благодарна цял живот. Peace

# 171
  • София
Добро утро, момичета!

# 172
  • Fort Worth, TX
Добро утро.
Смърфи, права си, че  хирурзите само знаят да режат.Ще отида задължително при нея.ДНЕС СЕ ВРЪщАме в Сф до неделя.Понеделник товарим и изчезваме, така че....ако искате да се видим тези дни се обаждайте.

# 173
Привет!
Ма ко,ще го запомня цирка и ако дойдат в нашия забутан град ще занеса детето непременно.
Лус,понякога човек и да не иска си изпуска нервите.А както ти каза Петьо е инат,а е и мъж.Може би затова тича при баща си.Това не означава че не се справяш. Stop
Марче,тоя тутманик само като ми го говориш и му усещам вкуса...
Креми,да не е дебелото черво?аз преди около 2 седмици бях няколко дни с болки в долната част на корема и таза,появиха се адски газове и болката се движеше.Оказа се червото и с Мезимфорте и Еспумизан се оправих.А чак не можех и седнала или легнала по гръб да стоя.
Поли,прекрасно семейство  bouquet
Плами,наистина-тенекиите се оправят,друго да не е.Наистина вземи си раздай пак. Peace

При нас-след като писах вчера и детето стана с болки в стомаха.И като се почна великото дрискане...
8 пъти за 6 часа,като само първите 2 пъти имаше "нещо",което да нарека изпражнения,а след това бе бистра вода,само с лош мирис...Звънях на педиатърката дали може да е от АБ,тя каза че надали,тъй като досега в практиката й никога не е имала оплаквания от някой.Е,аз все пак не дадох за вечер АБ.Давах хидрасек,чай от шипка,чай от Джоджен,изяде 2 препечени филии и толкоз.Сега чакам да стане и да видим какво ще я правя.

А ,да.Почерпете се ,че днес имам рожден ден

# 174
Добро утро!
Бонболинче, честит рожден ден! Жива и здрава, късметлива и много обичана бъди! И малката бонболинка да се оправя бързо! Весел празник!
Плами, ще се оправи колата, не се ядосвай! Важното е ние да сме живи и здрави, майната им на ламарините!
Поли, много са ти хубави децата, да са живи и здрави!
Креми, дано да е нещо леко и не се стига до операция  Praynig
Ох мм ми човърка лаптопа в момента и ме занимава нещо, не мога да си чуя мислите   Crazy Откачена история, голям е дечко понякога!

# 175
Добър ден! Благодаря за пожеланията, ще споделя после впечатленията си и дали съм доволна.
Бонболинка, да си много здрава, щастлива и обичана и уважавана майка и жена.
И да оздравява бързо малката буболечка.
Ма ко, браво, че сте се забавлявали. И аз много обичам да ходя на цирк. Нямам търпение да порасне още малко Гого и да отидем.
Плами, много неприятно. Добре, че е бил свестен човекът и е сигнализирал.
Креми, да минава бързо болката и да не се стига до нож.
Лус, благодаря за кафето.
Поли, красиви дечица. Да са ти живи и здрави.

И аз правих тутманик преди няколко дена, но не беше нещо харесан от Гого. Макар че според мен беше чуден.
Чудя се дали да излезнем за малко с малкия и да напазаруваме.
За всички   bouquet

# 176
Стади, аз май забравих да ти честитя  Embarassed Честито, и лесно и безпроблемно завършване на магистратурата ти желая  Hug

# 177
Благодаря ти, Вио.  Hug

# 178
Добро утро   bouquet
Бонболина много здраве и любов!!!

Лус моя кратун е същия - когато аз кажа прави обратното...слуша само мм...Изнервящо е, но мм се разбираме да държим една линия.
Креми хубаво е, че отново се разписа  Heart Eyes Дано се разминеш с ножа!!! Радвам се, че нещата се подреждат при теб   bouquet
Марче давай таз бърза рецепта за тутманик, че у дома все нещо тестяно трябва да има, пък аз много обичам бързи манджи  Joy
Поли невероятни слънчица си показала  Heart Eyes Да са ти живи и здрави    bouquet Започвай да говориш и на тримата на гръцки - те са идеална група! Знаеш, че най-важното с езика е да свикнеш с неговата "мелодия" - думите лесно се надграждат!
Стади честито и от мен   bouquet Пожелавам ти безпроблемно диплониране!
Плами - лошото е избило при колата! Не се ядосвай - сега ще видиш, че със здравето нещата ще се подредят  Hug
Ма ко и аз харесвам цирк! Най-впечатляващ беше един италиянски воден цирк - преди около 7г беше на турне. Ако отново имат турне - непременно го посетете!!!
При мен ваканцията е в пълна сила - глезене и дълги бавни разходки  hahaha все едно и аз съм на курорт  hahaha Мама е при нас до събота   Sad Усмихнат ден ви пожелавам   bouquet

# 179
  • Germany
Бонболина, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!
Стади, честито и от мен!
Плами, съжалявам за неприятностите. Бързо да оправите колата!
Креми, оправяй се бързо!
Поли, прекрасни са ти децата!
Мако, и на мен ми се ходи на цирк Simple Smile
Вио, Марче, Луси, Дамчо, Деси, Тити,Лейди  Hug
Извинете ме, ако изпускам някой, но много бяхте писали...
Нашто малкото продължава да кашля... Ходихме при педиатърката вчера, каза, че гърдите са чисти и даде сироп който да намали кашлицата поне през нощта. Сега обаче трябва да следим много за да не задържи някакви секрети... Искам лято и почивка!
Отивам да пусна една пералня и поле мислим да отидем до един два магазина да потърсим яке за малкото, че миналогодишното не става за нищо.
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт