!Бонболинка, дано този АБ ви помогне и да не стигате до болница!
Ако имаш въпрос по по-сложен казус всеки вдига рамене и те препраща. Стигнах до управлението, ама не, не се срещаш с юрист/управител/инспектор/ консултант или каквото е там. Входираш си всичко писмено и чакаш отговор един месец
Това не може да е банка
Едните ти казват няма да ти трябва еди кой си документ, да ама тази на гишето ти казва не може без него. Като, че не работят на едно място. Скъсах си нервите

Малко се поизгубих тези дни, но в петък бяхме на детски рожден ден и съответно в събота се натръшкахме болни. Мъжете ги мъчи само хрема, но аз съм с всички екстри-възпалено гърло, кашлица, главоболие, мускулни болки и температура
През почивните дни не можах да се отлепя от леглото. Иначе ви четях от време на време, но вие нямате настигани тези дни. С малко закъснение да честитя вчерашния празник на всички именици и да ви почерпя и за моя татко, който също е Димитър
от мъже какво да очакваш
Дано си родиш едно момиченце, да играете по двойки жени срещу мъже 
Оригинално си е подредила дрехите.

Тя до кога ви е на гости?
Прекрасни красоти сте сътворили от снега. Как е Петьо сега?

Голяма сладурана ми е и усещам как започва да се превръща в галеничето на семейството. Батко й, който в началото доста ревнуваше, тъй като до този момент беше най-малкият вкъщи, сега вече и той я прие, гушка я постоянно, учи я на разни неща и аз съм много щастлива. Е, не че не се карат тримата помежду си през половината от времето, но са си деца. Какво да се прави

Чувала съм, че около 6 годинки вече започват да ги водят къде на песни, къде на езици, къде на някакъв инструмент, на балет....
Нека да пораснат , пък има време. На езици моя приятелка започна от бебета да им говори на немски, сега го шпрехат перфектно, къде малко български, но повече е на немски. Смешни са, защото нещо го питаш на бълг.език , а то ти отговаря на немски.
нали разбираш, че и това го има. 
Приятно и да продължавате с всички сили. 
до по - късно.
Препоръчани теми