Домакини 44 / Настинки и болежки ще преборим с вино и коняк

• 39 313
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Запис в новата тема .Вие много сте дръпнали с писането, аз пак изостанах в четенето ,но утре дай Боже ще наваксвам !
Лека вечер, дами   bouquet

# 61
  • София
Добро утро, момичета!

# 62
Добро утро момичета   bouquet
Лус с този турски чай и турско кафе направо ми стопли душицата  Hug  Joy
Моите още спят и аз на спокойствие се разсънвам. След малко ще ги вдигна да пием с мама турско кайве и да й видя крака. Здраво се е изморила, за да спи толкова дълго  hahaha Ама годинките си казват - на 69 е  Joy
Усмихнат ден ви пожелавам   bouquet

# 63
Добро утро и от мен. Калинче, и аз чета и си пия кафето. Днес съм втора смяна, та мога да си позволя. Това с риванола ме разби - като си спомня какви количества изкупих лятото след операцията на мама - направо обливахме с риванол заради отока и болката. Ей, голяма нация са - все наопаки (но на мен затова ми харесват де). Ох, да се оплача, че моята капачка на коляното пак е леко подута и мека, уж се беше пооправила, започнаха и проблеми с другия крак. Май ще се ходи до личната. Може малко физио да направя, отдавна не съм правила newsm78 И трябва да сваля 5 кила - имам чувството, че и това има връзка. Оплаках се, сега ще поработя малко уроци и НЯМА да шетам.

# 64
  • Fort Worth, TX
дОБРО утро.Тръгвам да свърша малко за дачи днес.
Верче, мъжа ми го няма.Принципно беше по Коледа, но се получи промяна в плана.Сама организирам и събирам всичко.Естествено с помощта на близнаците, а тя ще е основно при пренасянето.Не искам на мъжа ми отпуската по Коледа да мине в пакетиране, местене и т.н.Искам като си дойде всичко да е готово и подредено.Да си почива и да не мисли за нищо.Всичко се нарежда прекрасно.Понякога като се затваря една врата се отваря огромна порта.
Марче, чудно нещо си изпекла. Hug
Целувки за всички.

# 65
Добро утро.
Креми, радвам се, че нещата при вас се подреждат  Hug
Лейдибърд, с тоя риванол и мен ме смая - не съм очаквала толкова безобидно нещо да е забранено  ooooh! Ама явно не е толкова безобидно де...
Ма ко, как си? На обекта ли си, или ще си почиваш днес?
И аз няма да шетам днес. Свекървата си е вкъщи - оставям ѝ на нея поле за действие  Whistling

# 66
Добър ден! Гого гледа детско и танцува, а аз седнах да изпия кафето си и да ви прочета. Сготвих вече, после трябва да поизчистя и съм готова. ММ ще излиза довечера с колегите си и ще съм мома англичанка, ама с ремарке.  Laughing
Креми, винаги след като се затвори една врата се отваря друга още по- широко.
Дамче, лека работа и да минават колената ти.
Деси, дано само хубави новини ни съобщаваш около брат ти.
Вале, пубертет какво да го правиш.
Марче, пак твориш красоти.
Калинче, и мен ме шокира това с риванола.
Вио, почивай си.
Лус, благодаря за кафето.
За всички споменати и неспоменати много целувки от нас с малчо.  Hug

# 67
Здравейте  Grinning

Как сте в това студено време? Аз се опитвам да се разболявам и от вчера съм на чайчета с мед и лимон. Чудя се с какво да се занимавам днес. Сутринта си довърших преводите, които бяха за днес, почетох по италиански (много обичам да уча езици - може би, защото ми се отдават; ако мога ще науча поне още 2-3 освен тези, които вече знам  Laughing) и сготвих пилешка супа за децата. За вечеря имаме карфиол, ще метна едни кюфтета и кебапчета във фурната и ще пийнем по чашка червено вино. Имам е тиква с мед, с която преядох преди малко  Simple Smile

Утре сме на освещаването на един апартамент и изобщо не знам какво да вземем на семейството. Онзи ден ходих да си капарирам костюма за Хелоуин и уж обиколих магазините, но не харесах нищо. Те хората си имат всичко и това прави избора ми още по-труден.

И да се похваля... В предишния си пост ви споменах, че ще си организираме самостоятелно пътуване до Италия. Проучвах маршрути, изчислявах километри, сверявах такси, гледах за хотели и... в крайна сметка онзи ден платих организирана екскурзия до Рим. Обожавам Италия и всичко свързано с тази държава - храна, език, история, море, плажове, забележителности, сладоледа им... всичко! Направо нямам търпение. Ще пътуваме със самолет, а аз досега не съм се качвала на такова нещо и се вълнувам много  Simple Smile Винаги сме пътували с автобус или кола, тъй като ММ никак не обича самолетите, въпреки че почти всеки месец е командировка в други държави и пътува със самолет. Просто му е напрегнато.

За завършек на харчовете онзи ден минах и през мола и ако ММ разбере колко пари оставих там, ще ме санкционира сериозно  Laughing

Люска, много се смях на рецептата "Как да си направим жена". Това с 35-те папагала е точно за мен. Аз като се ядосам, започвам да вървя след ММ и да повтарям едно и също милион пъти. Чак после осъзнавам как съм изглеждала отстрани  Laughing

Джейми, редактирала си и не разбрах какво се е случило, но дано нещата при теб се наредят.

Марче, голямо благодаря за рецептата с бухтите. Утре ще ги правя за закуска. Черпя идеи от теб. Кеф ми е да готвя, не винаги ми се получава, но желанието ми да се науча е огромно.

# 68
  • гр.Варна
Джейми и аз неразбах какво се е случило, но ти си знаеш как да действаш явно.
Лейдибърд- тромбоцитите ги докарах до под кривата круша. Joy Засега са оставени на второ четене до 17.11 когато отново съм на хематолог.Ще пускаме отново кръвни изследвания и някаква специална диаграма.И чак тогава ще видим каква е причината.

# 69
Лейди има нещо подобно liqeed беше онзи ден имаше тема в бг мамите.
Пратих ти линк на скайпа

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 12:20 от titi888

# 70
  • Бургас
Луси идва,сервира нещо и изчезва. hahaha

Днес съм по-добре и ще поизчистя малко.

Поли,приятно изкарване в Италия.Аз вече не харча,мен държавата ме санкционира. Joy

Вио,все забравям,че живееш със свекърва. Sick
Моята се премести от село да живее в Бургас преди месец и ме дразни,че не знам ако ми е в къщата.Да поясня само,че свеки живее над нас.Непрекъснато влизат,излизат със свекъра,имат ключове за нашия апартамент,сещайте се кой им ги е дал.Приличаме на сериала "Всички обичат Реймънд",но на мен хич не ми е смешно.От тоз  филм Мари/бабата/имаше една реплика,която моята свекърва я произнесе точно миналата седмица.Влиза с една чиния баница и вика на децата"Елате,баба ви носи малко свястна храна." hahaha

Плами,дано вече се овладеят нещата при теб! Praynig

Лейди,много забранени лекарства там!В БГ се лекуваш по интернет и сам си купуваш лекарствата.Моят син и той тръгна с една торба,че там за всяко хапче трябва да тича до доктора.
Оставям ви сега,че ще излизаме с дребната.
Чао! Heart Eyes

# 71
  • при късмета
Привет!
Хукнах се сутринта и довърших всичко, готова съм. Не се получи добре, че се оказа имало старо наводнение (за което нищо не знам ooooh!) и стените вместо да съхнат излиза влага на жълти петна  #Cussing out Бясна съм. Било е много и тавани и стени, чак по подовете излиза ивица, все едно е имало вода до глезените. Оказа се, че наистина е имало, само дето никой не ме е уведомил. Отгоре има наематели и те казаха, че са ги предупредили, че преди тях е имало новоднение. За 10 години за втори път ме наводняват отгоре там  ooooh!
Както е станало, така. Сега по сред зима и без друго няма да стане по-добре. Остана да се изчисти
Понякога като се затваря една врата се отваря огромна порта.
Peace
Калинке, уби ме с този риванол
Дами, взимай мерки, че ако е вода в коляното това се повтаря периодично и си иска наблюдение
  Приличаме на сериала "Всички обичат Реймънд",но на мен хич не ми е смешно.От тоз  филм Мари/бабата/имаше една реплика,която моята свекърва я произнесе точно миналата седмица.Влиза с една чиния баница и вика на децата"Елате,баба ви носи малко свястна храна." hahaha
Много ми стана смешно. На теб не ти е до смях ама  hahaha
Поли, хубаво да си изкарате
Плами, дано разберат бързо истинската причина
Писе, ти как си?

Горе долу ме поотпусна ръката и сега като я пораздвижих не усещам да ме боли. Зора ще е утре, знам си аз  Rolling Eyes

Гушки и цунки на всички, че трябва да тичам за шефа. После ще правим торта с рула и сметана и теч. шоколад

# 72
Славе,  Joy
Обаче моята няма опасност да ги прехрани - предполагам се сещате онзи злополучен цирк преди време, когато беше оставила Дея гладна...  Twisted Evil

# 73
  • Fort Worth, TX
Аз това съм го пропуснала кога е държала Дея гладна.
Има снимка на новата ми прическа:))

Славче, сори , ама и аз се посмях на репликата.Знам , че не ти до смях на теб.Все едно ги държиш на кол и въже и им даваш най-гадната храна.Я не се връзвай на такива думи.

# 74
Брей човек не мже да ви изчете-то писано.... ooooh!
Ма ко днес съм по-добре,намазах снощи с Ибутоп и днес отока е поспаднал,ама ще иска още .Само дето не се сетих по-рано. Tired
Креми-ще се справиш ти с местенето,а сега ще пгледна да видя новата прическа-честито!
Вале-посмях се с Мими,ама тепърва почват тези проблеми,а това което е показала Kалинка е идеално,хеч предпазва и кръста.
Джейми-разговаряй с директор и ако трябва вземай по-сериозни мерки Naughty
Славе-я да смените бравата вместо да си искаш ключовете!Отгледала си такива големи синове,а с какво ?Не си ги държала гладни. hahaha
Дами обръщай си внимание навреме,че сега от студа още повече може да се усложни .
Марче с тия сладки работи та и на мен ми се прияде и мъжо отиде за нещо сладко. Joy
Калинка ще се справиш с проблема на мама,да си прекарате страхотно!
Днес доста е студено тук,излизах платих булсата и гледахме за нов тв,ама да видим.
Хайде лека вечер,аз почвам да плета терлички -днес се роди бебето за което плетях пелената. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт