Домакини 44 / Настинки и болежки ще преборим с вино и коняк

• 39 319
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
И тук е много студено, ужасен сух студ. Но пък си запалихме камината и сега е топличко навсякъде, а ние се разхождаме по къси  Party
Креми, с две думи - заведох Ванко на цирк и оставих Дея да се гледат с баба си и баща си. След 4! часа се връщам - нито вода са и дали, нито са я нахранили, нито памперс сменен...  ooooh!

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 18:45 от vio

# 76
Ох, и аз на гърба на Славчето Joy Моята свекърва пък е злато, чак понякога ти се иска да се скараш с нея както си е редно, ама няма за какво Laughing Наистина е страхотен човек.
Скрит текст:
ама сина й не е прихванал много Mr. Green
Поли, чудно ще си изкарате - гарантирам. Рим е прекрасен! Сами или с децата ще сте? Креми, радвам се, че нещата са добре при вас. Плами, ти се пази, пък дано резултатите са наред. Мако, а браво, чевръста булка си ти. Стади, и ти ме разсмя - мома англичанка, ама българска версия. Мако, Писе и вие като мен - тез кости и стави са ужас! Калинка, къде ходихте днес с мама, разправяй!

# 77
  • София
Добър вечер, прекрасни!  Hug
Чак сега сядам да ви прегледам, а ми остава и един хляб да направя за утре. Чакам да втаса.  Mr. Green След това започвам да беля малки лукчета за Попска яхния, нещо ми писва от готвене и забелязвам че някой яде много .... Mr. Green  но това не съм аз, нали ви е ясно.... Wink

Прочетох ви всички но най-ме впечатли Славунка. Това просто не може да е истина да бъдеш толко неделикатен, как ги издържаш и защо не си смениш бравата.... newsm78 То е ясно кой им е дал ключ, ама пък и твоето мнение е важно. Не съм имала никога проблеми с такъв род роднини, и успяхме през годините да съхраним много добри отношения,  но живеехме на различни места и само се канихме на гости.  Не зная как е правилно да се постъпи, но зная аз как ще ги насмета.  Вероятно си по деликатен човек от мен, но всичко си има граници.

Поли, такава завист , но е благородна де,  ме обхвана за твоето пътуване. На което и място да бъдеш в Италия е винаги прекрасно и в най-малкото село пак е хубаво. Много хубаво да прекараш и после да ни разказваш!!!!! Удари едно прекрасно кафе и за нас.  Wink Никога ли не си се качвала на самолет...не мога да повярвам, ти се шегуваш. Simple Smile

Плами, това с твоето заболяване е неприятно , меко казано. На всяка цена да те гледат и да взимат решение.  Hug За съжаление тук не са много наясно с тези заболявания. Успех за пореден път ти пожелавам!!!

Калинче, давай отчет къде маахте гащи с мама и къде ударихте по едно кафе.  Simple Smile

Дами, това с коляното е неприятно,  но се оправяш бързо.  Hug

Ма-ко, ти си жената-герой за мен. !! Някой те е наводнил и не са казали, що... newsm78 Неприятно е но е поправимо, ама на пролет.

Креми,  късо ли си подстригана?? Убавица!

Людка, къде си?

# 78
  • при късмета

Ма-ко, ти си жената-герой за мен. !! Някой те е наводнил и не са казали, що... newsm78 Неприятно е но е поправимо, ама на пролет.
Лошото е, че няма да се оправи сега, а апартамента е пуснат пак за даване.
Наемателите най-вероятно са прибрали някаква сума и за това не знам. Друга причина не намирам. Преди време пак ни наводняваха отгоре, апартамента не се обитаваше, но от домоуправителя взех тел. на собственичката и си пое всичко (тогавашното наводнение беше точно след генералния и цялостен ремонт  #Cussing out). Сега сигурно пак така е станало, още повече че отгоре е било обитаемо и там е имало наематели. Определено е старо, не е от сега, на места доста добре си е изсъхнало. Сегашните наематели казаха, че са там от година, преди това е имало други

Вио, видя ли колко е добре, като си си разчистил за дърва, а  Laughing Завид за каминката

Ние още нищо не сме включвали. Мъжете не мога и чехли още да ги накарам да обуят. Така им е много добре, само аз давам зор за радиатора
Малцинство съм вкъщи на тема кой издържа на студено и кой на топло. Знаех си, че трябва да се оженя в някое африканско племе

# 79
  • София

Скрит текст:
http://s6.pikabu.ru/post_img/2014/10/10/6/1412930032_2036577916.gif

Лека нощ!!!

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 23:37 от luss

# 80
  • София
Добро утро, момичета!

Каква приказка навън! Вали сняг, всичко е бяло!

# 81

Добро утро с тематично кафе и честит първи сняг. Лус, ти си северна душа, ама аз не му се радвам, не го обичам този сняг и туй то. Даже в планината ми действа подтискащо, нищо, че там е тихо и красиво. Какво ще правите днес? Освен, че ще изведете децата в снега, ако натрупа де. Хубав ден на всички!

# 82
  • София

Дамчо, никак не съм северен човек. Живеех на 200 км от Азовското море. Климат е по-сух и затова не е толкова студено при +1/-1 като тук... Все още не мога да свикна към влажността на София...

Обичам сняг, защото с децата винаги играем - снежки, снежни човечета, зайчета и други жУотни Wink. Да не говорим с търкалянето в снега, шейни...

# 83
При вас сняг, при нас наводнение. Колата ми е пълна с вода. Отивам да видя какво да направя. Сетих се за "Боговете сигурно са полудели". Само дето нямам лебедка, та не знам как щв я извадя.

# 84
  • София
Ужас, Мушкатова.... Успех, дано да намериш начин да се справиш...

# 85
И тук вали дъжд, но ще го обърне на сняг всеки момент ми се струва.
Мушкат, дано се оправиш с колата  Praynig

# 86
  • при късмета
Добро утро! Честит първи сняг!
Хортензия, от къде ще вадиш колата?  Shocked

# 87
  • Fort Worth, TX
Добро утро девойки.Както адашката е казала в Плд ни наводни.Ние се каним да излизаме, но....май ще си седим вкъщи.Готвя супа и пиле с ориз.Мисля и крем карамел да направя да ги зарадвам момчетата Laughing
Тази сутрин за 2 минути си оправих прическата.Много съм доволна.Харесвам се , а и е много практично.Трябваше да я подстрижа, щото след толкова години руса направо беше станала като метла.Въпреки третирането с маски, силикони  и балсами русото скапва косата след определени години.Айде до после.

# 88
Здравейте и от мен!

И в Бургас зимата дойде-дъжд и силен вятър, май ще палим камината днеска. И на мен в повече ми дойде тази психоза по медиите, ще кажеш, че лято чакаме, време си му е да застуди, даже тази есен беше доста топла и приятна. До преди няколко дни имаше още хора по сандали да ходят.
Наводненията са лошо нещо, Хортензия, дано нямате големи щети...
А какви хубави снимки от първия сняг виждам днес във фейса, честитя ви на всички, които на живо си го имате!
Не се очертава днес да изляза някъде, снощна съм, че бях на бар, много хубаво си изкарах! Ще готвя и аз, даже мисля и торта да правя, че може да поканим едни приятели довечера на гости.
Новия член на семейството много бели ми прави, взех да съжалявам, че го приех. Иначе е много забавен, още не са се спогодили с котката, но има напредък, поне не се бият, гледат все да са в различни стаи.

# 89
Спасителната акция е успешна! Joy улиците пред и зад блока поляната са под вода. Ни тротоар, ни чудо се вижда. Мъжете се организираха да отпушват шахти и нивото поспадна. Качих колата на високо и отивам да пия кафе.
Деси, стискам палци за брат ти!
Ма ко, пази се!
Болните да оздравяват!

Общи условия

Активация на акаунт