Креми, с две думи - заведох Ванко на цирк и оставих Дея да се гледат с баба си и баща си. След 4! часа се връщам - нито вода са и дали, нито са я нахранили, нито памперс сменен...

Моята свекърва пък е злато, чак понякога ти се иска да се скараш с нея както си е редно, ама няма за какво 

То е ясно кой им е дал ключ, ама пък и твоето мнение е важно. Не съм имала никога проблеми с такъв род роднини, и успяхме през годините да съхраним много добри отношения, но живеехме на различни места и само се канихме на гости. Не зная как е правилно да се постъпи, но зная аз как ще ги насмета. Вероятно си по деликатен човек от мен, но всичко си има граници.
Никога ли не си се качвала на самолет...не мога да повярвам, ти се шегуваш. 
За съжаление тук не са много наясно с тези заболявания. Успех за пореден път ти пожелавам!!!

Неприятно е но е поправимо, ама на пролет.
Неприятно е но е поправимо, ама на пролет.
). Сега сигурно пак така е станало, още повече че отгоре е било обитаемо и там е имало наематели. Определено е старо, не е от сега, на места доста добре си е изсъхнало. Сегашните наематели казаха, че са там от година, преди това е имало други
. Да не говорим с търкалянето в снега, шейни...
улиците пред и зад блока поляната са под вода. Ни тротоар, ни чудо се вижда. Мъжете се организираха да отпушват шахти и нивото поспадна. Качих колата на високо и отивам да пия кафе.