Ма ко, при мене няма проблем със заглавието

Люс,

Крем, чакам и аз новата прическа

Джей, Моренка с първокласничката се занимава, сигурно хич не и е до нас
Какво стана сега??? Толкова писах и изписах, насметох Валентинка, и да се вземе в ръце, че не е права, отговорих на Людка да не нервничи и още много.... Сърдита съм.
Е, добре бе, джанъм, аз кво говоря от толкоз време?!
то не знам за смях ли е за плач ли е .

Седмица преди да тръгне получи оток на единия глезен, вследствие на разширени вени и уж се беше овладяло положението, уж пътува в спален вагон Варна -София, уж си пие лекарствата...ама крака отново е като солунски дирек
Та мазах, лекувах и я приспах
Добре, че съм си помъкнала за себе си троксевазин, че тук такова чудо нема, ама сега поръчах от ибея
търсих и риванол, ама нъцки - тук е забранен 

Успокой се! Ще се нареди всичко, само ти не преекспонирай и имай малко повече доверие и на брат ти и на лекарите. Нещата и да не стават толкова бързо колкото ние искаме все пак се нареждат. Дано и следващите новини, които имаш да са добри 
Аз нали споделих моя какви обувки си избра за училище
една възраст са с твоята принцеса та ми се изяснява
Според мен трябва да се огледаш вече за по-секси корсажи

Един час плака за някакви бонбони, ама какви точно и от къде е разбрал за тях, само мога да гадая. Поплака си и после заспа де 
Марчева изби рибата с тези понички
Казвай рецепта, не се офлянквай 
Сега като си спомня колко исках момиче, добре, че се роди момче. И аз хич не бях лесна. Колко съм ходила гола, боса
После ми дойде акъла и взех да се обличам. Но помня, че колкото повече майка ми ми мрънкаше, толкова по-гола ходех.

Това за риванола за пръв път го чувам
Дано се оправи крака на мама.
Хомеопатия тук никой не използва /говоря за местните/ спирт не можеш да купиш /трябва да търся полска аптека, ако искам спирт или риванол - пък в диаметър от 100мили няма полска общност
/ За риванола днес прочетох, че днес потърсих
Лимонтозу също е забранено
Колкото си по-близо до ИРА толкова и забраните са повече

Оправяй бързо мама и да хукнете по пазарите.
Това за риванола за първи път го чувам та тук знаеш, че си имаме достатъчно, ако не е изчезнал вече за аборти....
Да ти кажа честно аз изобщо не съм привърженик на хомеопатията, като лекарства, не знам имам си друго виждане, но това не означава, че риванола не помага при определени случаи, даже върши много работа. Ако не можеш да намериш, също и спирт ще ти пратим. Не е сложно. 
Просто ми писва от всичко и неразбориите ни.