Вале напротив - много хубаво си го написала "нищо страшно няма да стане, даже напротив, може да е за добре" Вместо да се депресираш почвай с децата да измисляш малки изненади и късмети за Коледа!
Ма ко щом компа ти върши и така работа - по-лесно се чака!!! и ние ще сме на спагети, ама със бекон, гъби и сметана.
Смърфи страхотна вечеря си замислила - значи и картичките ще измислиш!!! Колко картички за колегите ще правиш?
Ние се прибрахме - малкия супер щастлив, цялото лице изрисувано, преял... Цял ден гледали филми и яли сладки
И това ми било учебен ден
Всяко дете, като даде £0.50 благотворително може да яде колкото си иска сладки
Последната му изцепка за днес - гледали са "Как да си тренираш дракон 2", преди това четоха книгата - та малкия е категоричен, че книгата е мнооооого по-различна и добра от филма! Пък за заплеса...излезе от училище без яке, та го връщах да го търси, тръгваме по пътя - раницата се мятка празна на гърба му - ни кутията за храна, ни бутилката за вода....Имам въпрос към притежателите на киндъл - мога ли да сваля книгите от него на компа - извинете за безумния въпрос, но изобщо не съм го разглеждала, че е даден от училището.
А казанчето нали има кран-спри го.
Вчера излезнах и се разходих и ето -лепнах още някое вирусче и готово.
Това със стихотворенията не е моята сила, не хващам и нищо не ми говорят, имал си някой нещо да си напише и си го написал, а дали ще ме докосне....в повечето случаи не, или направо да си кажа, никога. Давай реалността да я нищим по от полза ще е..
А за казанчето, егати и проблемите имаш, това да са. Аз цяла фурна щях да прежаля, ти пък за едно казанче, може и с кофа да го ползваш. Усетих аз още онзи ден когато писа, че нещо не ти е наред, ама какво да се обаждам и да питам....тц,тц,тц. Знаех си.
Много си изморена и това предразполага състоянието ти
и аз съм си взела едни хапчета "спокоен ден" - като нашите "мента, глог, валериана"
но сега ще си цапна приспивателното и искам да го споделя и с теб: