Тук съм Марче.Ядосват ме моите дрисльовци.Казвам ти ще ги ошамаря , щото тези дни само ме нервят.Едно време помните ли как ни закачваха ключовете на врата.Е така ще им закача всички по ценни предмети, защото са супер застреляни и разсеяни.
Срамота е просто.Антоан оня ден бил с една госпожица в градската градина.Натискали се по пейки и си свалил слушалките на пейката.Естествено те си останали там.Усети се чак на другия ден, че ги е загубил.АЗ СЕ пукнах от яд, защото са скъпи слушалки не са за 5 лв а 15 пъти по 5.
Днес другия си забравил смартфона в едно кафене.Познайте като се върнал дали е бил там.От 10 мин звъня и на 2-та номера дава свободно и никой не вдига.Писах съобщение любезно да ни го върнат, но едва ли.Сашо е най-малко разсеян от тримата.вЕРОЯТНО една приятелка ще дойде на кафе поне да се поразсея с нея.
Иначе аз днес почива и утре съм от 7 до 7.

а аз още не съм се наканила да отида за гумени ботуши – не пазарувам обувки през нета, че и тук много се разминават с номерата...Ходя си с кожените и ме е яд, че с такива ботуши разхождам кучето
Бисквитите ги отнесе агент 007 в училище и след обяд ще разбера колко е продал и колко са изяли благотворително
всичко ще е наред!!!
Дано малкия свикне с яслата
с празна 2л пластмасова бутилка