Домакини 44 / Настинки и болежки ще преборим с вино и коняк

• 39 346
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • Fort Worth, TX
Добро утро на всички.
Тук съм Марче.Ядосват ме моите дрисльовци.Казвам ти ще ги ошамаря , щото тези дни само ме нервят.Едно време помните ли как ни закачваха ключовете на врата.Е така ще им закача всички по ценни предмети, защото са супер застреляни и разсеяни.
Срамота е просто.Антоан оня ден бил с една госпожица в градската градина.Натискали се по пейки и си свалил слушалките на пейката.Естествено те си останали там.Усети се чак на другия ден, че ги е загубил.АЗ СЕ  пукнах от яд, защото са скъпи слушалки  не са за 5 лв а 15 пъти по 5.
Днес другия си забравил смартфона в едно кафене.Познайте като се върнал дали е бил там.От 10 мин звъня и на 2-та номера дава свободно и никой не вдига.Писах съобщение любезно да ни го върнат, но едва ли.Сашо е най-малко разсеян от тримата.вЕРОЯТНО една приятелка ще дойде на кафе поне да се поразсея с нея.
Иначе аз днес почива и утре съм от 7 до 7.

# 571
  • София
КремиHug

Жалко за слушалки, за смартфона... Ама с бой надали ще ги върнеш. Приятно прекарване с приятелката. С теб винаги е приятно и времето върви неусетно. Честита ти работа и да ви върви в Пловдив!

# 572
Ох, Креми, това са си класики в жанра, нали знаЙш? Моят син си беше изтървал личната карта в автобуса и изобщо не се беше усетил няколко дни. Един ден се звъни вкъщи и пристига един човечец, който я е намерил в автобуса, открил ни по адреса и дойде да я върне - чак тогава разбрахме, че я няма. Сигурно сме му изглеждали като слабоумни на човека. А миналата година си забрави айфона в едно кафе във Варна и са били заедно с баща си. Усетили са се след 20-30 мин, слава богу, че персоналът го беше прибрал. Моите случки доказват, че има и свестни хора де.

# 573
  • Fort Worth, TX
Люске, шанса ми да ги ошамаря е равен на голяма нула. Mr. GreenТо е като да пикаеш с/у вятъра.Трябва да се седнали мирно Mr. Green Mr. Green
Сега ми се обади Костадин .изобщо не го е забравил в кафенето, а там където му е практиката. Една негова съученичка му се обадила да иде да си го прибере Mr. Green Mr. Green
Тъкмо се чудех от къде да измисля 1 телефон, щото нямаше да види друг скъп такъв. Mr. Green

# 574
  • при късмета
Взех си компютъра и сега вместо да го настройвам ви чета.
Вале, Ста ди, стискам силно палци  fingerscrossed
Вио, бързо да се оправя Ванко  Praynig
Контеска и твоята принцеса да се оправя, че много време изкара болна. Радвам се, че бързо са пристигнали картичките, Смърфи като попита за картичките далечните вече бяха пуснати. Сега пък много подраних
Смърфи, добре, че събра адресите, че моя фаил съм го сложила на друго място и при преинсталацията изчезна.
Креми, за ядосване е ама някои хора са си такива  Hug
Люска, да се подредят нещата притеб най-накрая, че се изтормози  Hug

Шефа е добре вече, само хремата не знам кога ще преборим

Гушки и цунки на всички, че имам още работа по настройките  Hug

# 575
  • гр.Варна
 Hugна всички.
Все пропускам да приветствам с добре дошла новата домакиня.Тук ще ти хареса със сигурност.Аз не съм от най-редовните,но винаги когато имам време чета момичетата и като цяло тона на темичката е супер.
Ма-ко- Hug и на теб от мен и от нея.
Дамчо-то разочарованията и простотията в този спорт са всекидневие.Започна да тренира когато беше четвърти за пети клас и от тогава до сега ако знаеш що житейски уроци научи.По важното е ,че винаги излиза на тренировка и на състезание с високо вдигната глава, защото знае ,че това което е постигнала е с много труд и постоянсто, а не защото мама и тати са фрашкани с мангизи.
Нагледах се на "мамини и татини" хубостници които не могат да стоят на коня,но си имат по два собствени .Маркови даже.Колкото по скъпи толкова по добре.Не че като падне на земята от него  има значение.  Wink
 Лус- тренировките си вървят и никой неможе да я накара да спре.Влюбена е в коня си и това е бъдещето и според нея- Конен спорт./ дай боже на световно ниво  Rolling Eyes/Даже университетите които гледаме в Австрия трябва да имат бази към тях ,защото се стреми към спортна стипендия.
Креми-разбарам те напълно.И аз си имам едни заплес ,ма той поне е малък още.За 5 години в училище резултата е - изгубени три телефона, две якета, две горници и безброй линии,химикали и такива дребнички нещица.Вече го заплаших ,че ще възстановява загубите от собствените си парични резерви. hahaha

# 576
Добър ден момичета!
Тук днес вали мокрещо  Joy  а аз още не съм се наканила да отида за гумени ботуши – не пазарувам обувки през нета, че и тук много се разминават с номерата...Ходя си с кожените и ме е яд, че с такива ботуши разхождам кучето  Sick Бисквитите ги отнесе агент 007 в училище и след обяд ще разбера колко е продал и колко са изяли благотворително  hahaha
Марче за това дето го пуснах – стана ми гадно, защото е в руски сайт и заглавието е красноречиво... но пък прочетох и коментарите. Съвременна София ми е пълна мъгла – преди 30г., когато се занимавах активно със спорт я познавах много добре, че много време имам изкарано там, но след „демокрацията” ходенията ми до София са инцидентни - до някои учреждения и летището..., но за сметка на това познавам много добре Варна и околията...Пък за тази дама - Цеца Величкович – аз нищо не знам, но по името мога да направя извод...
Контеса бързо оздравяване и дано имаш добра Коледна ваканция и на новата работа  Hug Praynig
Вале  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower   всичко ще е наред!!!
Стади  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower   и за тм! Абе все се чудя – от всякъде се реве, че няма достатъчно добри, подготвени кадри...пък ще съкращават?!? И на Вио м е с образование и професия дето все се реве, че такива кадри няма – някои неща наистина не мога да си ги обясня...
Вио  Hug
Дами   bouquet
Деси добре си го решила  Peace Дано малкия свикне с яслата  Praynig
Лус дано скоро намериш покой и си върнеш завладяващото настроение  Hug
Креми имам приятелка, която е много дребна, а сина й е върлина като твоите – та тя ми казва днес го набих  #Crazy с празна 2л пластмасова бутилка   hahaha Иначе какво да ти кажа – и аз съм губила по невнимание, пък уж съм организиран и голям човек... На всеки се случва и то в най-неподходящия момент...- справка – към Марче с документите...Пожелавам ти утре да имаш спокоен, доходен и интересен ден на работа!!!
Ма ко айде да нямаш повече проблеми с компа!!!
Плами много добро решение е взела дъщеря ти   bouquet За пример мога да дам Кеймбридж, който поддържа на високо ниво 20 спортни отбора от студентите си!!!
Аз започвам вече да правя списъци с ангажиментите и мероприятията, че до края на годината се събират много, трябва да купя и нови тефтери за 2015г.,  да пренасям информация от старите, списъци за покупки, за подаръци – на всичко трябва да сложа и срокове, че най ме е яд нещо да забравя, или закъснея. Преди Коледа тук всичко се юрва по магазините и настава някаква тотална лудница – пазаруват като за последно и обикновенно нещата, които ми трябва ги няма... Та за това трябва да приключа с всичко най-късно до 20.12, защото не обичам Коледа да минава в суматоха – за нас това е време за пълна почивка, разходки, филми...
Усмихнат ден ви желая   bouquet

# 577
Здравейте и от мен!
Бяхме на преглед .Видяхме бебчо.Маха ни с ръка.Има същата голяма глава като баща си и батко си.Предвещава се сложно раждане.8 см е всичко е нормално.
Пол не ни казаха все още.Взеха ми кръв за синдром на даун.Боде ме 2 пъти ,че не ми уцели вената.
Понеделник е първата консултация.Термина ми е 29.Т.е. Онлайн калкулатора не ми показва Вярно уж.
Както си стоя и поглеждам към мм.А той ухилен до уши и като ме напуши на смях.Хиля се и жената ме пита добре ли си.Днес в училището на баткото имат ден с костьоми на мечета,уши и играчки.
Сутринта беше забавно.Двете госпожи стоят на вратата.Едната в костьом а другата с мечешка муцуна.
Вчера направих корона с уши и играчка.Сутринта ме зареди с добро настроение.
Отивам назад да ви изчета.

# 578
Креми днешните всички са заплеси.
Мойте сестри сто неща губиха .Писнало ми е . Да се ядосвам с тях.
Тук ненча до кога но в началото не дават телефони в училище.

# 579
  • Fort Worth, TX
Тити , дето се вика да е здраво и живо бебето.
Лейди, ядосвам се щото са много, ама много разсеяни.Да е прецедент с мед да го намажеш.На всяко излизане се почва едно търсене на ключове , телефони и не знам си още какво.Аз вече ги майтапя дали главите са проверили на място ли са им?
Плами, ездата е супер.

# 580
Тити страхотни новини   bouquet Нормално е главата да е голяма  hahaha то и като се родят и до около 3г. главата все е най-голямото нещо у човечето  Joy За пола е още рано да се каже - обикновенно 4-5м се вижда, но много зависи от положението на детето - на мен до края не можаха да го видят  hahaha малкия така и не се разкри. За мен не е било от никакво значение пола, та не се наложи доки да си измисля пол, при положение, че не се вижда  Joy Стягай се за още такива мероприятия преди Коледа  Peace - ще имат и Коледен обяд, на който всички са с Коледни шапки и ако имат и Коледни костюми  Joy Ще имат и Коледно диско, както и Коледен концерт. При нас вече дойдоха писмата с датите - провери за такива писма в училище. В началното училище не са разрешени телефони - когато след 6-та година тръгнат в секъндъри - чак тогава са разрешени - сиреч след 11г.
Креми когато започнат сами да си ги купуват ще се надяваме да си ги пазят повече! Напълно те разбирам, че и моя е страхотен заплес - все си мисля, че е от пола  Joy

# 581
Голяма и корава тиква Joy
Викам му ще те проклинам докато раждам.
Не е от пола мойте са женски и пак са блейки.

# 582
  • София
Благодаря за стиснатите палци, дано свършат работа! Да ме пита и мен човек кво толкова съм се запретиснявала, нищо страшно няма да стане, даже напротив, може да е за добре  Ще гледам така да мисля, иначе ще се побъркам.

Тите, много мило ми стана като те прочетох.

ММ отново е нейде командировка и отново съм сама с децата и това допълнително ме депресира.
Както е видно по-добре да не пиша Mr. Green, нищо хубаво не написах май.

# 583
  • при късмета
ММ отново е нейде командировка и отново съм сама с децата и това допълнително ме депресира.
Както е видно по-добре да не пиша Mr. Green, нищо хубаво не написах май.
Еее, не така! Хубаво лошо, пиши пък и компания да сме ти щом го няма мъжа ти
Деси, дано да му хареса в градината.

Не е от пола. Шефа засега нищо не губи. 2 пъти искаше да ме връща до градината, че си забравил горнището. Не признава, че му обяснявам, че от там не може да изчезне. Единия път се върнахме, другия ме накара да се обадя по телефона на госпожата дали е в стаята или го е забравил на футбола. А това да си забрави играчката с която е отишъл на градина - абсурд.
Няма да се учудя и да започне да губи де.
Тити, дочака най-после ултразвука. В тази фаза на всички им изглеждат големи главите

Още работа има по компа, но от понеделник натам, че момчето изчезна, а аз не мога да се оправя. Не се научих да качвам драйвери  ooooh!

Подготвих тиквички, моркови и пилешко, довечера сме на китайски спагети

# 584
Привет, мривет от далечния край на света! Heart Eyes
Полудях с картичките за колегите на ММ, та хем да са мъжки, хем елегантни, хем не знам си какви... Ами нямам такива материали, затова гледам за идеи в нета. Ама пак не става, ох, оплаках се! Sad

Затова минавам само телеграфно, по-късно повече. Peace
Който има нужда от стиснати палци, има ги и от мен. Praynig
А на всичкото отгоре за довечера съм решила да правя 100% бг вечеря - пържени кюфтета с пържени картофи и таратор. Имаме и фета, и последно бурканче лютеница от дозата, която направих преди лятото. Кога ще ми остане време за следващата доза лютеница, идея си нямам?!  newsm78

Ще гледам да кача някоя друга снимка тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт