Домакини 44 / Настинки и болежки ще преборим с вино и коняк

• 39 524
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Марче, както винаги страхотно пресъздаваш емоцията, атмосферата...Моренка, здрастииии, мислехме за теб. Поли сигурно вече е на римско кафе. Плами, не бива на тази възраст да се разочароват, но за съжаление се случва. Клише е, но наистина това ще я направи по-голям борец. А така както я описваш тя си е борбено дете явно. Калинка, ще ме умориш - откъде ги изкопаваш тези текстове Joy Вио,
Скрит текст:
голяма шматка съм, не е в замунда, а в зелкатаhttp://zelka.org/browse.php?search=Olive+Kitteridge&cat=0&incldead=1
Аз пък тази вечер съм на клуб - ще представят новия албум на Пинк Флойд, които са тоталните любимци на ММ, та ще ходим да слушаме. Утре съм втора смяна, та мога да ида, само дано не заспя на масата...

# 556
  • при късмета
Здравейте!

Без комп. съм и сричам на таблета. Надявам се утре да е готов. Всички прочетох браво на Марчето за хубавото преживяване и разказ.
Плами, ще има още такива преживявания момичето ти, важното е, че ти си зад нея. Гушни я от мен.
Морена, радвам се, че се появи.
Гушки на всичкии, трудно цъцкам тези бутони, но ви чета  Hug

# 557
Гуд ивнинг Simple Smile
И аз като ма ко съм от таблета и хич не ми се нрави. Телефонът ми е на ремонт, а за компютъра не мога да се вредя  Crossing Arms Хич не ми е удобно да пиша от тук. Набързо да кажа:
Марче, завид за концерта Heart Eyes Много хубаво разказваш, може да напишеш някоя книга с преживявания Sunglasses Дикцията е много важно за певците, повечето обаче не мислят така Peace За тоалета си решила много правилно.
Лейдито ме разби с тез картинки Joy А бисквитките са супер, весели и шоколадови, само да ми паднат smile3508
Полито не знам дали вече е италианка, но приятно изкарване!
Смърфи, благодаря.
Плами, дано това я направи още по-борбена и по-леко да понася разочарованията Hug Съжалявам за кръстницата ти  Sad
Моренка wavey
Честита нова работа на мъжа на Вио!
Славче, не се ядосвай с тази ЛЛ. Моята и тя е много зле, но всичко си казвам вече, защото иначе се чувствам по-зле.
Люси само за кафенце се вясва и изчезва. Всичко наред ли е?
Честита пералня на Стади.
Всички болни да оздравяват, тая тема стана много болнава, дано следващата е по-здрава.
Моето синче от понеделник тръгва пак на ясла и ще имам повече време. От него нито мога да изчистя като хората, едвам успявам да сготвя. А имам и ваучер за СПА и масаж от рождения ми ден и нямам време да отида ooooh!
 Hug на всички!

# 558
Аз добре си ровя из нета, но това което днес намерих изобщо не ми се нрави....
http://fishki.net/15890-bolgarija---strana-kontrastov-52-foto.html

# 559
  • София
Здравейте, прекрасни!  Hug
Боже, Калинке, ама това което си пуснала вече не ни прави впечатлени бре, жена, ми`чи то си е така, ти какво си мислиш, че нещо за тези години се е променило в положителен аспект, само си мислиш, ...нищо!! Напротив! Е, аз пак живея с много хубав квартал та чак не са така зле нещата, но това по краищата на София и по крайните квартали си е точно!  Човек да не излезе на Околовръстното шосе и да поеме пътя към Перник например... Mr. Green Да не минеш покрай Халите там където си е ЦУМ, нали го знаеш все си идвала... това да минеш покрай пазара, та там е страшно. . . Но виж, имаме си нов МОЛ, още един, РИНГ-МОЛ....това е от "огромно " значение. Мислих си да пусна онази статия за концерта на Цеца Величкович , онзи ден дето е бил, но толкова е гадна и толкова гадно ще ви стане в душата, че се отказвам. Не мога втори път да я прочета, защото в мен напират  после едни чувства и ще взима да ги излея и ще стане страшно, а тъй като ви познавам само от екрана повечето, ще взема да обидя някоя от вас. Де да знам дай да ми мълча, че понякога съм много крайна.  Без повече коментар! Коментар на живо само.
Прочетох за "Борко и сие...." много съм се смяла, то поне това да ни разсмива.
Плами, и теб те прочетох и ми стана мъчно, не толкова за това, че състезанието се е отложило, а заради това, че детето се е надявало на нещо, че е положило усилия, но да ти кажа честно, аз като майка,  на спорт никога не съм залагала и го приемам само като забавление, евентуално ако не иска спортна кариера, а както разбрах и прочетох , че учи в прекрасно у-ще с немски език, какъв спорт търсим, какви 5-.ет лева??  Спорт...приемам само като отмора и нищо повече, а виж ученето си е друго нещо, там държа и гоня до дупка, но това съм си аз.
Писе, питаш за фурната, ами как си мислиш, че тези юнаци  ей така ще си тръгнат без да ми свършат работа и да ме оставят недовършена  Simple Smile....НЕ! Освен това нали и чакат от мен 100 лв, точно 100 лв, как да си тръгнат?? Един реотан беше дал фира на вентилатора и се оправи. Ама и аз съм си виновна, че не съм си купила печка-професионална, на тази и взех здравето.  Wink
Моренка, ще се караме!!!!  Simple Smile Минавай от време на време, липсваш ни и толкова питахме за теб!!! Приятно ми е да те видя тук! Поздрави онази малка прекрасница!
Кременка, къде е? Дали се изучи тази жена борбена??
Людачкаааааааа  Heart Eyes
Деси Тенева, какви книги те гонят да пиша, чак пък преживявания, аз съм скромна жена... Wink преживявания нямам, фръц та пляс!
Да питам вероятно неудобно е, но след като си си вкъщи, защо детето прекрасно ще ходи на ясла.....хм. Това ми е непонятно!
Дами, на кой клуб си бре, жена, що не ми каза , че ще има такова представяне....ей аз даже и не знаех, а ако знаех щяхме да отидем веднага...тц,тц,тц. ММ много си пада по такива събития и не ми отказва никога.
Тите, ще ти стискаме палци и после ни разкажи за докторите, какво са ти казали , а и ти как си.  Hug
Ма-ко, бързо да го оправяш този комп. Да се появяваш !
Деборана, има да дава бонбони, ние все още чакаме????  Simple Smile Нови хора идват с почерпка, нали си знаеш.  Simple Smile
Цял ден митках и бях си определила да ходя до едно Министерство, което аз смятах за бедно, т.е. че нямат много пари като институция и са си все същите от преди години, да ама не. Влизам аз във фоайето, а то една разкошна рецепция в блестящи лайсни и  във венге, вратите  на кабинетите също, едни пътеки дето ти влизат крачката и ходиш по меко и мазно, самите кабинети отвътре - също,  едни китки незнайни за мен докарани кой знае от къде, едни тоалетни които ухаят фантастично ...  само по филмите съм ги гледала и...аз направо се шашардисах.  Това не е вярно направо, все едно бях ....във Франция... newsm78 Брях да му се навиди,  какви неща имало и у нас??? Това нали ви е ясно, че не кореспондира с обстановката навън....мда. Размисли разни за мен.  Wink
Лягам си, че утре имам среща по-рано и трябва да ставам.
Лека ви!  Hug

# 560
Момичета влизам набързо само да споделя.
ма ко ,благодаря ти ,благодаря ти ,много ти благодаря .Оправи ми скапания ден с тези мили две картички долетели така бързо и носещи мили послания за коледни благопожелания !  Hug
Детето разви кашлица ,която ни държи будни докато заспи и преди разбуждане и утре след работа ще ходим на клиника пак . Изморена съм , момичета .Ще лягам ,че утре ми е последен ден на тази работа и ще е пълен с емоции деня .Лека нощ и благодаря ви ,че ви има  Hug

# 561
  • София
Здравейте и от мен!
Контеска, дано скоро минава тая кашлица! Там имате ли черна ряпа- може да я пълниш с мед и да и даваш сока.
Ма ко, радвам се, че всичко е наред!
Марче, страхотен разказ за концерта, браво!

Аз се позагубвам, но нещо ми е много тегаво .
Скрит текст:
Не пречи да стиснете по едни палци PraynigКаквото ще става- да става, ама да е по-бързо, че мразя да не съм наясно със ситуацията.
Днес ММ заведе каката на училище с колата и аз имам време за сутрешно кафе.

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 11:04 от Валенцето

# 562
  • София
Добро утро, момичета!

# 563
Добро утро!
Лус, благодаря за кафето и закуската.
Моренка, радвам се, че се обади. Мислех те!  Hug
Контеска, да оздравява бързо принцесата. А на теб- спокоен последен ден!
Марче, страхотен изказ имаш! Адмирации!
Вале, стиснати палци имаш от мен!
И при нас нещата са подобни! Снощи ММ се прибра и каза, че ще имат съкращения! Сега ще чакаме да кажат кога, как и кой ще остане. Та и за мен едни стиснати палци.
Днес ще пътуваме, че утре съм на лекции. Мисля да направя печена тиква и кекс да имат за закуска мъжете ми и мама. За вечерите ще се включи и баща ми, че аз няма да имам време. Добре, че майка ми си е взела мъж, който готви.
Хубав и спокоен ден!

# 564
  • София
Ста ди, дано не го съкратят твоя мъж! Абе думи нямам, човек грам спокойствие да няма в тая държава.

# 565
Добро утро.
Стиснати палци на всички нуждаещи се fingerscrossed
Ние пак сме болни, този път Ванко  ooooh! Редуваме се, да не ни омръзва. Аман!!!

# 566
Добро утро и от мен. Мрачно, вали, а и тук май не сме много весели. Ами и аз стисвам палци за всички болни, учещи, работни и безработни. Тежко е, но най-лошото е, че не вярвам нещо да се оправи. Ето четох Марчето - докато парите отиват да си правим версайски дворци по министерствата, какво да чакаме добро? Живеем ден за ден, радваме се колкото можем на момента и това е. Марче, в "Тънката червена линия" бяхме - това е Зона Б-5, близо е до МОЛ-а. Клубът е с "нашенска" музика и такива групи канят. Правят подобни партита - Флойд, на Доорс съм била, на Ю-ту. Готино е. Пожелавам ви хубав ден, заради и въпреки всички простотии дето ни заобикалят!

# 567
Добро утро

Лейди... не чета и не гледам подобни неща изобщо... Предпочитам да виждам нещата само от хубавата страна, иначе съвсем ще се отчая и съвсем ще се откажа да родя в тази държава така желаните от мен три деца...
Госпожо Марчева, ама много увлекателно разказвате. Ето, за Министерството пак сте заформила прекрасен разказ Mr. Green
Хич не ми е неудобен въпроса за яслата. Обмислям да започна работа началото на годината, не поради финансови причини, а по-скоро по лични. Не знам как да се изразя, просто ми се работи. Харесва ми да съм вкъщи, да се грижа за дома, за храната, за детето, но ми се иска да походя малко на работа. Има свободно място в нашата обсерватория, та за там се глася евентуално. Затова го дадох и детето на ясла, не искам бабите да го гледат Peace
Контеска, дано ви премине бързо кашлицата Praynig
Ама почнахте ли вече да разпращате картички?
Вале, Ста ди, дано се развият положително при вас нещата Praynig
Вио, дано леко се размине Ванко.
Дамчо, как изкара снощи?
Ма ко, шефа оздравя ли?

# 568
Благодаря ви, момичета!  Hug
Вио, бързо оздравяване на Ванко.

# 569
  • София
Здравейте мили девойки!

Марче, няколко пъти четох разказа ти, чудесно пишеш, завладяващо. Сега пуснах нейния концерт и се кефя, но... на живо пъти е по-хубаво. Радвам се, че си оправи фурната. За майсторка като теб тя е много важна. Hug

Вио, бързо оздравяване на Ванко-сладуранко.

Стади, имаш и от мен стиснати палци за ТМ, дано да продължи да работи. Честита нова пералня.

Контеска, направи на детето компрес с ракия/водка(вземи памук някъде 10 х 20 см и мнапръскай обилно със ракийката, сложи на гърдичките и да спи с него, няма нужда да закрепваш, памукът се държи сам за потничето.) и друго - равни количества мед и масло, разбъркай и давай непрекъснато - почва ли да кашля - половин чаена лъжичка, дори през ноща..
С закъснение да ти честитя една година на новото място. При вас май започва студеното време, а?
Живи и здрави, и само напред и нагоре!

Плами, мъчно ми е за детето. Но кажи, че така е по-добре. Здравето е най-важното, ако има опасност да се случи нещо, нека да го отлагат колкото трябва, а детето да не спира да спортува. Повече тренировки - по-добър ще е резултата.

Деси, пожелавам на мъничето ти да свикне с яслата и да не боледува. Аз не съм давала децата на ясла, градина... Е, с градината и с двете деца имах неуспешен опит. Миленка за 4 месеца, Петьо за 1 учебна година, от която само 24 дена е присъствал, през останалото време само болести и антибиотици... Благодаря, че питаш за мен... Нищо не ми е наред... Едното оправям, другото идва... Като се пооправя ще пиша повече.

Ма ко, бързо да оправяш компютъра. Как върви ремонта?

Смърфи, благодаря за списъка Hug От Фчера си красотна, аз днес ще се разкрасявам. Пусни няколко картички, да си "оплакнем" очите в красотии, отдавна не си пускала.

Тити, как си? Как е бебо?

Моренка, радвам се, че се почви. Даааа, задната хрема е много упорита. Аз вече писах, че ние я излекувахме с назохил, но няма да стане за 2-3 дена. Поне месец пихме капки, дори и да ни е минала вече... Обаче сега нямаме проблеми. имаш с какво да се гордееш, Гушкан е умно, красиво и будно дете. Peace

Калинка, както винаги смешни картинки, смешни хороскопи. Успяваш да подобриш настроението. Бисквитките изглеждат празнично. Пожелавам на агента 007, весело изкарване!

Писенцето, като бъдат готови произведенията ти, пускай снимките тук. Знам, че си майстор.

И аз като Дамчо пожелавам успех и  стисвам палци за всички болни, учещи, работни и безработни.

Общи условия

Активация на акаунт