Домакини 44 / Настинки и болежки ще преборим с вино и коняк

• 39 338
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро   bouquet
Лус ти си снаха за пример!!! Да ти е жива и здрава свекървата и да се повеселите!!! С удоволствие се зачерпвам newsm51
Дами направете план да посетите синчето с кола и ще пиеш кафе много хубави места!!!
Хортензия от каквото и да са пъпките - внимавай да не се разчесват и възпалят - ще минат!!! Старост-нерадост...божее какви ли ще станем и ние  newsm78
Хуквам към стадиона, ама днес си знаем

# 616
Добро утро.
Дамчо, при Николова записах час. В крайна сметка решихме, че така и така имаме направление, трябва да го използваме, пък както разбрах, че Контрова работела само на частно... И така. Ще пиша задължително, само веднъж да мине вторник  Peace
Люс, и моята свеки има рожден ден в края на месеца и се чудя какво да и подаря. Подарявали сме книги, бижута, миналата година беше хубав парфюм...Сега нямам никаква идея. Викам на мм да и вземем ваучер за почивка обаче и двамата мислим, че няма да отиде никъде и съответно подаръкът ще остане неизползван...Ама трябва да измисля нещо, че време не остана  Thinking
Мушкат, силно гуш от мен  Hug

# 617
Kалинче, не сме за кола ние, че сме пишман шофьори и двамата - направо ми е неудобно да кажа, ама си е така. Затова само самолети ни устройват. Мушкат, кураж, мила. То от деменцията няма оправия и за околните е голяма грижа. И на ММ баба му беше така. Вио, правилно сте решили - то след първия преглед ще има контролни и т.н. и ако сте на частно чисто финансово ще ви излезе солено. Пък ако не сте доволни винаги може да идете при Контрова, но дано всичко е наред. Луси, приятно изкарване. Аз зациклих с чистенето - ММ ОЩЕ не е станал, ама накрая като му бръмна с прахосмука ще види той!

# 618
  • при късмета
Здравейте
Ужасно съм болна. Вдигам Т от време навреме, гърлото ме боли ужасно и всички стави. Е не всички де, само глезените, лактите, рамо, тазобедрените стави и едната китка, на засрещнатата ръка. Сигурно заради вируса засрещнатото толкова ме боли, защото външно почти нищо няма, малко е надуто, но няма синьо.
Изпратих моите в парка и сега си пръскам бацили на спокойствие.
Хортензия, много е трудно с възрастни хора. То е трудно като имат нужда само от физическа помощ, но когато и психически им се е отразила възрастта е направо страшно.
Ама не можем да ги оставим.
Моята баба, Бог да я прости само една зима изкара в апартамент, а си беше уж с акъла. Не беше свикнала и на 86 години се почуства като затворник, като влезе в апартамента. Никога не сме я заключвали, а беше крещяла от балкона на съседи, че била заключена, а искала да излезе  ooooh!
Наводнение беше направила веднъж, не спряла мивката в тоалетната. Ми не знаела откъде идва водата  ooooh! Като се прибрах и видях водата по стълбите и в коридора имаше вода до глезените, лошо ми стана. Аз първа се прибирах тогава от работа. Същото лято към края почина. Имаше друга основна причина да е срината психически, но аз имах чувството, че я довършихме с този апартамент. Тя не беше свикнала да е затворена. И тук и на село все в къща е била и още началото на март си отиде на село. Беше ни по-трудно на нас, защото трябваше да пътуваме, че да я наглеждаме и леля си отиде там за лятото накрая,  ама за нея беше по-добре.
Обаче възрастен човек с подобни проблеми, като при вас е абсурд да бъде оставен сам
Вио, всичко ще е наред  Praynig
Връщам се в леглото аз

# 619
Не спим бе, арбайтваме отрано Simple Smile

Каквото и да хвана днес ме прекъсват, свършвам нещо за някого и пак отначало започвам всяка работа. Липса на организация ли е, мекушава ли съм, че тичам на всеки да угаждам, знам ли. Embarassed newsm78
Сега слагам месо в крок-пота, нови 2 перални се появиха неизвестно откъде за гладене, имам да пиша за утре две неща, детската да ревизирам, че там и тигър да се завъди няма кой да го види, е, може на втората седмица да го забележи някой ...Simple Smile
И ракия пускам към салатката, ама ме цивизилизовайте малко...Simple Smile
ЛейдиБърд, невероятен ти е коментара за дисциплината, спорта и пр. , мерси много. На спортиста - успехи  без никакви травми желая.
Мако, това със старите хора си е изпитание, но си носим кръста и поне ми е утеха, че каквото е трябвало - направила съм го когато е трябвало.
 Моля за ивинение, че не на всички цитирам имената. Запознавам се сега.

Момичета мили, хубава неделя да имате всички!

# 620
Ох, Ма ко, ужас! И аз съм същата. Пий много Працетамол и витамин Ц, чайове, фрешове, изобщо течности всякакви. За гърлото можеш инхалации да си правиш със сода, много облекчават. Мен тази нощ само инхалациите ме спасиха - от 2 до 4 сутринта се съдрах да кашлям, плюс страхотен гърлобол. Добре че се сетих да си направя инхалация, та после съм поспала малко. Ужасен е тоя вирус  Tired Бързо оздравяване  Hug

# 621
  • Fort Worth, TX
Привет.Днес съм нощна.бЯХМЕ СЪС Сашо на разходка  в градската градина и по центъра.Толкова ми е спокойно и хубаво на душата, че не мога да ви опиша.После отидпхме до Понеделник пазар, за да купим спанак и айде вкъщи.
Мако, кода е 4002 , но и без него става. Laughing

# 622
Прибрахме се  newsm44 newsm68 newsm08
Днес ги победихме 4:2  Peace Моето дете-чудо игра 1 полувреме защитник и 1 полувреме вратар, че когато противника вкара гол - вратаря обикновенно се разплаква и не иска да е повече на вратата  hahaha Незнайно защо днес организаторите пуснаха малките да играят в заблатената трева, а големите играха на изкуствената настилка... До сега прах кални дрехи  Joy За главата - да не ви разказвам дето е посрещал топката /че е дългичък/ на какво му приличаще и косата и лицето  Joy
Скрит текст:
Скрит текст:
За награда купих едно футболно списание, за което ме врънка много време  hahaha
За сега се очартаваме като най-добрия отбор този сезон в селската ни шампионска лига  hahaha
Вио за твоята свекърва ми идва на ум един стар и груб виц - за пантофи и вибратор  hahaha
Дами - тогава решението е от рано да планувате полети на отиване с няколко кацания, а на връщане директен  Joy Ако направиш ранни резервации и на полети и на нощувки - цената излиза смешна! Като разглеждам в момента туристическите сайтове - направо ми пада шапката от цени, когато децата не са във ваканция, ама има още мноооого време докато дойде ред да се облажим с такива цени  Joy
Ма ко вземай мерки и бързо оздравяване  Hug
Деборана ние сме финни и изискани чревоугодници  hahaha На качествен алкохол не отказваме!!! Дет се вика "гладна мечка хоро не играе"  hahaha Аз съм консуматор - дизайна на храната нещо ми бяга  hahaha, но дамите тук са невероятно сръчни, с много фантазия и творят шедьоври от хранителни продукти и не само!!! За това смело и с широко сърце сервирай на компанията всичко дето се сетиш!!!
Креми  Hug Спокойна нощна да изкараш и като си починеш след нея да пием по бира?
Аз пък метнах в йената обезкостен бут от пуйка  /той е голям колкото на детето  hahaha / с топено сирене, гъби и сметана и реших проблема с вечерята. Имам да гладя униформи за седмицата, но нещо се позатоплих и ми се приспа  hahaha

# 623
Вио за твоята свекърва ми идва на ум един стар и груб виц - за пантофи и вибратор  hahaha
newsm48

# 624
Здравейте! Вече сме си вкъщи. Минаха двата дена лекции и преди малко се прибрахме. Оправих багажа, сложих пиле с картофи на фурна и ще пускам пералня. После мисля и един бял боб със свинско да сложа, че да не готвя утре.
Да ви кажа, мили ми другарки, живнах малко. Почувствах, че имам и мозък отново. Много добре ми се отразяват лекциите, а вчера успях и да изпия едно кафе с най- близката ми приятелка и то без Гого. Кеф.  Simple Smile Сега съм затрупана с разни нещица за измисляне и написване.

Калинка, аз този виц не го знам. Моля да ми бъде разказан.
И браво на твоя малчо. А колко е кален, нямам думи.
Креми, лека смяна.
Вио,  да оздравяваш. И стискам палци за вторник да му няма нищо на Ванко.
Ма ко, и на теб скорошно оздравяване.
Хортензийка, много тъжно за баба ти. Страшно нещо е деменцията.
Лус, да е жива и здрава свекърва ти!
За всички споменати и неспоменати много прегръдки  Hug Hug Hug

# 625
Пазара мина супер.Купихме на Емо костюм за Коледа.
Взех си два дълги и големи пуловера.Взехме си и разни коледни украси.
Мако Вио да оздравявайте!

# 626
  • София
Moмичета, признавайте се, какви са били най-добрите капки за колики?

Болните да оздравяват!

Калинка, браво на момчето!

# 627
Добра вечер Simple Smile
Признавам си отдавна не съм писала , но последната седмица ми беше малко трудна.
Всички болни  - малки и големи бързо да оздравяват  Hug
vio   Praynig
 luss какви колики мила за бебе или за възрастен питаш ? За бебе решение нямам, моите така и не ги облекчаваха никакви капки, но аз преди година имах сериозни проблеми с едни хомеопатични хапченца се родих.
Ста-ди много е добре това че се чувстваш по добре покрай лекциите .Колкото до притесненията покрай мъжа ти и у нас са такива , уж май се размина , ама нищо не се знае, очакваме 1 декември.А вчера четох в съседната тема че вече имало регистър за офицерите... Дано и при вас се разминат нещата.
titi888 честита ви кола .
Ladybird_ разбиваш ме с тези снимки ,как в кал ще ритат топка.

Тази седмица беше така чаканата родителска среща
Скрит текст:
, много тежка се оказа, недоволството от страна на родителите беше очаквано, но имаше и грозни сцени , чак ми става гадно като се сетя.Аз стоях и мълчах, на въпросителните погледи на класната само отговорих че каквото съм имала да казвам вече съм го казала не еднократно. Господина не пролича да се трогна от чутото... бързаше да си тръгне защото щял да пътува, сега вероятно ще отсъства заради операция, поне ще го заместват учители които си вършат добре работата.  Отделно имах покана от училищния психолог за разговор по повод жалбата срещу учителя, трябвало и с детето да разговаря.
Ето с такива неща се занимавам , отделно вечер ходя на физиотерапия, сега от понеделник ми я променят по 20 минути едната процедура , аз на 10 си задрямвах а сега не знам вероятно ще си поспивам.
Действам по коледните картички , преди малко смятах около 30 броя ще трябват , бавно и славно напредвам, отделно и идеи за коледен календар 100 имам в главата , да видим коя ще надделее .
Лека вечер мили мои.след дългата и емоционална нощ вчера тази мисля да си легна рано, снощи изгледах и студиото след мача на Кобрата за ужас на мъжа ми.

# 628
  • София
Търся какви капки ще помогнат на бебе на 30 дена. Не помня аз какви бяха - на Миленка давах саб симплекс, на Петьо май беше инфакол. Не мога да намеря дневника на Петьо...

# 629
  • при късмета
Люска, шефа с нищо от тукашните не можа да пребори коликите. Оправи го Лефакс, но пратен от Германия, тук не го внасят изобщо. Тук има английското Лефаксин, аз не съм го ползвала.
И Лефакса давах след консултация с педиатърката. При нас нито инфакола помогна нито другото с което го смени, даже не помня какво беше.
Да ти е жива и здрава свекървата, още дълго да се разбирате
Джейми, защо пък класната те гледа на криво, като знае положението? Успех с бюрокрацията прави сте си с детето
Ста ди, браво, че си намери полезен начин за разнообразие
Тити, честити покупки
Калинка, честита ви победа, няма да се дадат на момичетата, я и то на футбол. Браво
Креми, записвам го
Аз ще се ориентирам към лягане, че днес никакво подобрение нямам. Сега мъжо ме натъпка с нещо розтворимо и очите ми се затварят

Общи условия

Активация на акаунт