Fragrancedirect.co.uk- 21!

• 115 301
  • 509
  •   1
Отговори
# 330
Няма такова нещо. Все още Великобритания е в ЕС. Някой беше пуснал публикация, която циркулираше из Фейсбук за китайски пратки дошли с холандски пощи. Но реално са от Китай и затова се плаща ДДС и/или мито. Объркването е станало, защото човекът си е мислел, че като са холандски пощи, стоката е от склад в Холандия.

# 331
Момичета напълних си кошницата даде ми безплатна екс. достаква, но имам проблем с плащането.Картата ми е на ОББ- Mastercard, някой имал ли е такъв проблем?

# 332
BCP160811887593 това ми е номера,как да я проследя?

# 333
  • Варна
Момичета напълних си кошницата даде ми безплатна екс. достаква, но имам проблем с плащането.Картата ми е на ОББ- Mastercard, някой имал ли е такъв проблем?
Пробвай с друга карта, и на мен не ми приема всяка карта. Мисля, че последно с кредитна от Пощенска платих.

# 334
Момичета пристигна ми парфюма и спиралата за 13 дни с пощата.Но спиралата не е хубава според мен не е в срок на годност.Нямаше и цилофан-станиол.Все едно е ползвана,Емайл ли да им пиша? Моля за съвет...

Последна редакция: чт, 25 авг 2016, 19:59 от milinde

# 335
  • Sofia
   Какво е "цилофон"? #Shocked Нещо като "ксилофон" ли?

# 336
ЗДравейте. Бих искала да попитам: директно до БГ става ли? и над каква сума, когато поръчаме от Фрагранса си търсим поръчката в митницата, а иначе пристига с куриер или по пощата?

# 337
  • Sofia
   Няма никаква митница, щом стоката идва от UK, поне засега.

# 338
# 339
  • София
Да, различни са - първо излезе Guilty, след това Guilty Intense

# 340
   Какво е "цилофон"? #Shocked Нещо като "ксилофон" ли?
Каквото е Емайл Laughing

# 341
И стереопор!  Laughing Нещо със стерео оформление.  Crazy

# 342
Има ли валидни кодове за безплатна доставка, защото ми излиза доставка до БГ 6,99 лири

# 343
Има ли валидни кодове за безплатна доставка, защото ми излиза доставка до БГ 6,99 лири

Аз нямам спомен да е имало код за безплатна доставка някога до България. Такава е при поръчка за над 75 паунда.  Peace
Код за -5%- 290

# 344
 КЪДЕ МОГА ДА СИ ПРОВЕРЯ ПОРЪЧКАТА ПО РЕФЕРЕНТЕН НОМЕР?
 И С КОЙ КУРИЕР ПЪТУВАТ?

Общи условия

Активация на акаунт