Искам да кажа ... (7)

• 32 505
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Толумба, браво на гълъба! И мерси на теб, че дойде да докладваш  Hug

Тази история си е баш Хичкок, брр.

# 166
  • Ямбол
...
Възхищавам се на Лиляна за упоритостта й да защитава своето различно мнение в една друга тема. Браво   bouquet
Благодаря, думите ти значат много. Hug

Около нас забелязвам също доста измрели гълъби, включително, че и аз намерих на терасата си един умрял, а и такива, които са пред умиране. Първо си мислех, че някой ги трови, защото те наистина са се размножили доста и са голяма напаст. Но като ви чета, си мисля, дали не е някоя болест - птичи грип или птичи спин, която да ги мори така поголовно.

# 167
Като стана дума за птици, аз пък не вярвах, че подобно нещо е възможно: дишане уста в уста и сърдечен масаж на птиче:
https://www.facebook.com/video.php?v=844342058943177

# 168
  • София
Стана петък и се разговорихте за алкохол, а?  Laughing
Аз тая седмица хич нищо не съм пила вечер, гадно ми е, струдено ми е, въобще не ми се седеше в кухнята. То и на никой не му се стоеше де, яли сме на прибежки цяла седмица, а обикновено обичаме да се заседяваме, дори и дребното.
И аз като Таис вече искам парно, писна ми като изляза от някоя от детските стаи да попадам в Антарктика на коридора.

# 169
Като студенти последен курс си пийвахме доста с колегите. Simple Smile Естествено някои тренираха още от 1ви, аз се включих едва накрая.
Събирахме се често вечер, но въпреки всичко някакви пиянски изстъпления не е имало.

Сега изобщо не мога да пия.
Пия 1бира евентуално лятото....зимата, чаша червено вино и до там. По-често близвам някоя глътка от чашата на мъжа ми и това е.
Ако излезем някъде...50гр. ракия и приключвам.

# 170
  • София
Искам да кажа да чуете една песен ето и текста към нея. http://lyrics-bg.com/dj-project-ft-giulia-nu-lyrics-32941.html

Чух. Прочетох. Денс парче, нищо особено.

От кухнята ми в момента се носи ей това  Sunglasses
https://www.youtube.com/watch?v=CSvFpBOe8eY

Ракия пиех много навремето, но сега не мога..мЕрише ми, не знам що. Купена, домашна, скъпа, евтина, без значение. Изключение е кайсиевата ракия на един познат, домашна, със страхотен аромат и вкус.

Обожавам водка.

# 171
  • София
Стана петък и се разговорихте за алкохол, а?  Laughing
Нали?  Grinning А преди петъчните теми бяха със съвсем различна насоченост.  Laughing

След два часа и половина ще ви кажа "Наздраве!".

# 172
  • Бургас
О, кайсиевата е много хубава. Крушовата също. Нашият хазяин всеки път като му платим наема ни дава по 1,5л. домашна ракия. С мъка ще се изнеса някой ден от апартамента  Mr. Green

Предусещам, че след час-два в Тонкиния офис ще затъркалят шишетата с вино  Laughing

П.П. Е, Тони бива такава телепатия.... Mr. Green

# 173
При мен звучи това:

https://www.youtube.com/watch?v=jvM3diM-T94

С трите деца съм, обърнаха ми хола с главата нагоре.

Искам да кажа, че днес като станах установих, че мама си е устанала у нас, не е отишла на работа. Много обичам като си остане в делничен ден  Heart Eyes Ще ми направи пукана туршийка.

Започвам да права списъка за РИМ!

# 174
Ще ми направи пукана туршийка.

Започвам да права списъка за РИМ!

Заеми се със списъка и кажи каква е тази пукана туршийка, че ми звучи като да върви добре със сърмите, които направих.

# 175
Уууухх, идеална е със сарми. Пукана - с червени чушки, не изпечени, само допрени на котлона отвсякъде и леко запечени, карфиол, морков, чесън и керевиз. Само трябва да я питам за дресинга, мисля че беше с вода, захар и оцет. Божествена е!

# 176
  • София
Аз пък казвам "тРУшия" hahaha Знам, че тУршия е правилно, ама не ми идва отвътре Laughing

А на пиене не носите, щото не пиете редовно Blush Съвършенство се постига с упражнения!

# 177
  • София
и аз искам в Рим... ама на пролет ако може Sunglasses

Тая пукана туршийка трябва ли да отлежава или се яде веднага? Имам чушки, имам и карфиол, след малко ще приспя малкия, все още нищо не съм хапвала днес.... с две думи - всички предпоставки за наплюскване с туршия  Sunglasses

# 178
Уууухх, идеална е със сарми. Пукана - с червени чушки, не изпечени, само допрени на котлона отвсякъде и леко запечени, карфиол, морков, чесън и керевиз. Само трябва да я питам за дресинга, мисля че беше с вода, захар и оцет. Божествена е!

Аа, знам го това. Мъжът ми си прави редовно с люти чушки. Сега една китайка му е подарила някакви смъртоноски и си ги пука на барбекюто и разнася страховити миризми. То тук червени чушки няма, само едни пластмасови. Зелените са им хубави, но предполагам че не стават. Като се сетя за онези шедьоври на чушкопроизводството от Шабла ...  Heart Eyes

# 179
  • София
Ха-ха, Тони, аз всеки петък от теб чакам първото Наздраве и след това почвам да правя планове какво винце да си взема за вечерта  Laughing
Не е лошо Wink

Общи условия

Активация на акаунт