Искам да кажа ... (7)

• 32 466
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
  • Euskal Herria
Много ми се иска да се подстрижа на френско каре, ама все не се осмелявам. Затова пък доволно си шаря косата - сега съм с червени и руси кичури. Имаше един период, когато имах 5 цвята в косата си.

# 286
  • София
Аз се харесвам на път и с леки етажи, прическа не ми се сменя. Обаче много ми се иска да си променя цвета. Косата ми е девствена, никога не съм се боядисвала. Само с къна, но това не го броя.

Искам медно-червен оттенък  Heart Eyes Лятото на Попа видях една мацка с такава коса и чак се спрях да я погледам, толкова хубава беше. Разкошен цвят, като пожар, но някак меко.

# 287
Оф, аз съм се боядисвала, ама после колко зор докато ми израсте нормалната коса и порасне. От боята много ми падаше, косъмът изтъня, цветът на втората седмица ставаше оранжавеникав, независимо че беше черна, въобще, Таис, по-добре недей ако нямаш бели коси. Голяма грижа си иска боядисваната коса, за да изглежда винаги добре.

# 288
  • Ямбол
И аз като Янечек оставям косата си малко да живне след боядисването и смятам да не я боядисвам, докато не побелее и то сериозно, не тук там бяло косъмче. А ако приличам на майка ми, няма и да стане скоро. Тя е почти на 70 и белите ѝ коси едва се забелязват, не се боядисва и изглежда добре.
Моята коса е почти израсла, светлее леко в краищата, но е като прелята, защото аз не съм сменяла много естествения си цвят, а само го подсилвах.

# 289
Боядисвам се от 25 годишна, имах много бели коси.
ПиснА ми от смърдешки. Колкото и да тупам дрехите, все остават. Сутринта обувам чорапи, маратонки и тръгваме към градината. Усетих, че имам нещо твърдо, в колата се събувам да изтупам маратонката, нищо няма. Събувам и чорапа-смърдешка.

# 290
А аз ако приличам на баща ми. Майка ми не я помня с естествен цвят, много млада е побеляла.

# 291
  • София
Имам бели косми, но нищо фрапантно. По-скоро вече ми писна 30+ години да съм кестенява, макар че принципно си харесвам цвета.

Ето ми я прическата, само малко по-чуплива. Искам и такъв цвят. Но Дрю е със светли кожа и очи, а аз съм с много тъмни очи и леко по-тъмна кожа. Иначе овалът на лицето и носовете ни са идентични.

http://www.mydaily.co.uk/2014/02/16/helen-flanagan-cleavage-whit … air-zuma-london/#!fullscreen&slide=aol_1427292

http://www.instyle.co.uk/hairstyles/hair-trends/red-hair/drew-ba … ith-deep-red-hair

Просто не знам как ще ми стои..да не стана като папагал  Mr. Green

# 292
Таис, папагалите са красиви. Wink

Хубав е цветът. Аз не мога да кажа дали ще ти отива със сигурност. Но ако си решила да се боядисаш е най-добре да се консултираш с добра фризьорка. Аз съм за промените във визията. Peace

# 293
  • Euskal Herria
Смътно си спомням, че една позната ползваше програма, чрез която сменяше прическата и цвета си и така решаваше дали и как да се промени. Обожавам червения цвят, засега само кичури си правя такива. Ако боядисам цялата коса, после трябва всеки месец да подновявам цвета.

# 294
  • София
Таис, пробвай перука.

# 295
  • София
Пробвала съм  Laughing На детето, Ариел-ска перука, ярко червена. Изглеждам..странно. Не мога да преценя дали е смешно-странно, или хубаво-странно. ММ не става за сверка, той е против всяка интервенция и промяна.

Цвети, красиви са, спор няма. В най-лошия случай ще съм един красив папагал  Sunglasses

# 296
Аз постигнах подобен цвят  с тониращ балсам. Сега ще ви покажа, няма нужда да си хабите косите с бои или къна.

# 297
  • София
Е, и аз искам яркочервено, пък нека да изглеждам странно.  Twisted Evil
Ама ще помисля, че ще трябва да се изперхидроля преди това.
Сега с къна се докарах като на показаната от теб снимка.
Все пак, Таис, имах предвид да пробваш с перука такъв цвят, не анимационна.

# 298
  • Пловдив
Аз тъкмо научавам за училищна случка от която ме заболя глава, ядосах се зверски и .... #Cussing out #2gunfire

# 299
  • София
Елица, ти руса ли си? С къна ставам тъмно-червено едно, чак на лилаво веднъж биеше  Shocked

Ако се реша хич няма да се чудя кой какво ще каже. Това червено го искам вече от много време, в един момент просто ще отида до салона и толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт