Майки от "Гео Милев", "Редута" и "Слатина"

• 125 261
  • 775
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,мами,аз съм бъдеща мама и си търся педиатър от 22  дкц,бихте ли ми препоръчали някой отзивчив,който да се отзове след раждането и да се запишем при него,благодаря предварително Wink

# 106
В МЦ Слатина личен педиатър и док ни е д-р Хаджидимитров. Няма проблеми при него с бележки, болнични, вдига си винаги телеона при нужда (в прилично време, разбира се - иначе има дежурен кабинет в 17 ДКЦ за през нощта и уикенда)

# 107
  • София
Ние сме при Христова от 22 ДКЦ .
Симпатична е, весела и мила към бебетата.
Преди това 6 месеца бяхме при една в Младост, която беше по-сдържана и неразговорлива, но пък някак по-ми вдъхваше доверие  newsm78 
Не знам и аз защо съм си изградила такова мнение  newsm78
Там има и една Загорова, доколкото съм виждала.

Да се похваля, че ние в Изток си имаме нова площадка, ако има и други "източни" майки тук  Laughing До японското посолство площадката е обновена, много приятно е направена и децата вече играят на нея.

# 108
Някой знае ли колко струват и дали се правят изследвания като за ясла към 22 ДКЦ?
Т.е чревни паразити и микробиология?

Имам направление за кръв и урина и чревни паразити за детето, но микробиологията се заплащала...(докторът не е от същото ДКЦ).

# 109
  • София
Здравейте майчета и аз да се намърдам в темата.Някой знае ли в района на Гео Милев и Слатина аптека,в която се прави Коларгол.Много ще съм благодарна за информацията!!!

# 110
ИРАЙН,и аз съм от изток,площадката е супер,но ние ще и се радваме живот и здраве края на септември Simple SmileАко имаш координати за педиатърката,за която спомена,моля да споделиш,че за изписването на бебче още не съм намерила,а денят е близо Wink

# 111
Здравейте майчета и аз да се намърдам в темата.Някой знае ли в района на Гео Милев и Слатина аптека,в която се прави Коларгол.Много ще съм благодарна за информацията!!!
В аптеката на 22 дкц,тази вътре,трябва да има,дават ти шишенце,водичка и прахче коларгол и си приготвяш сама вкъщи,те ще обяснят как Wink

# 112
  • Berlin
Близо спирката на 11 в Слатина с/у Неделя, аптека Михаела, правят Коларгол. Може да ти предложат и ти да си го направиш, но кажи, че предпочиташ те да го направят.

# 113
  • София
Sacrifice, телефонът на Виолета Христова е 0888 888 114 . Прави консултации във Вторник и Петък, на четни дати в часовете 12:30-13:30 , на нечетни 13:30-14:30.
Добре е да я посетите и да я питате дали ще ви поеме и да се уговорите за нея кога ще се роди бебето.
Има и една Маринова, не знам кога приема, но това е телефонът, който съм снимала на вратата 0888 886 061
Приемат в страничната част на поликлиниката, минава се отстрани и там са кабинетите.

# 114
  • Пловдив
Във 55цдг Веселина ни приеха и ще бъдем при И. Алексиева и З. Владимирова. Някой запознат с тези госпожи Simple Smile

# 115
 „Софийска вода“ АД
Местоположение: жк. Христо Смирненски -ул.Камчя между ул.Слатинска река и ул.Корал
Описание: Направа водопроводни връзки.
Начало: 3 Септември 2015, 10:00 ч.  Край: 3 Септември 2015, 18:00 ч.

# 116
  • София
Здравейте! Simple Smile

Да ми препоръчате личен лекар от 22 ДКЦ от който сте доволни или пък сте чули добри отзиви.

Също искам да публикувам,ако някой си търси жена за почистване на апартамент/офис в районите на Слатина,Гео Милев,Редута,мога да препоръчам моята свекърва,тя си търси такава работа до обяд,тъй като следобедите ще гледа детенце от 15.09 почасово.Жената е много точна и отговорна,работила е дълги години това в Гърция и се справя перфетно със подържането на дома.Ако имате интерес пишете ми за да ви дам нейни координати и още информация,ако е нужно.

# 117
без вода
Местоположение: жк.Христо Смирненски-карето между ул.Христо Халачев,ул.ген.Георги Тановски,ул.Теменуга и ул.Слатинска - 65 ОДЗ,148
Описание: Монтаж и подмяна на спирателни кранове
Начало: 24 Септември 2015, 10:00 ч.
Край: 24 Септември 2015, 22:00 ч.

# 118
  • Berlin
Пиша и тук. Търся детегледачка за малкия син, кв. Слатина.

# 119
Търся жена за гледане на 2-годишната ми дъщеря.

Детето е записано на ясла, но тъй като е много зле с адаптацията там,
най-вероятно ще преминем само на детегледачка ако се харесат взаимно.

Иска ми се да направим предварителна среща към 10-11 октомври.
Времето, за което ни трябва помощ е в интервала 8.00 - 15.30ч от понеделник до петък.
Живеем в жк Слатина в близост до 109 ОУ.

Моля, пишете на лични при интерес.

Общи условия

Активация на акаунт