Майки от "Гео Милев", "Редута" и "Слатина"

• 125 254
  • 775
  •   1
Отговори
# 90
пшривет и иот мен в тази тема.
магазин "кашу" има мноого вкусни розови домати по 1.80 ако сте им фенове, а краставиците са им много крехки, не от онези като бухалки.
за кола маската ходя в един салон до читалище светлина в слатина, не знам как се казва малката пряка, но дефакто кооперацията е на гео милев, козметичката се казва рени. не знам какви са й другите цени, но кола интим е 9 лв.

pepina80 честито записване  Hug моят малък син за съжаление, не влезе на нито едно от всичките класирания, нито в 61во нито в 65то ОДЗта,  доста съм отчаяна вече..... прави ми и впечатление, че постоянно изникват нови деца, всичките имащи повече от стандартните 8.1 точки, и не знам какво става, но той не е вътре... като инфо, доволна съм от градината, баткото ми беше там от яслата та до края, надявам се и на твоето детенце да му допадне  Peace
Благодаря за информацията, и аз се надявам да се адаптира бързо (и да яде, че това ни е голям проблем). Гледам, че като цяло в квартала и по другите ясли има доста некласирани дечица с 8.2 точки, пък за тези с 8.1 направо си е чудо, ако се вредят някъде. Дано да достроят някакви крила към яслите и ОДЗ-тата, та за всички да има шанс.

# 91
 Планово спиране за ремонти на ТЕЦ „София Изток”

Топлата вода ще бъда спряна в кварталите: „Яворов”, „Гео Милев”, „Изток”, „Изгрев”, „Лозенец”, „Дианабад”, „Мусагеница”, „Полигона”, „Витоша” , „Дървеница”, „Студентски град”, „Младост” 1до 4 част, „Дружба” 1 и 2 част, „Подуене – център”, „Иван Асен  II”, „Редута”, ВЕЦ „Симеоново” и посолствата на бул. „Симеоновско шосе”.   15.8.2015 - 30.8.2015   ooooh!

# 92
  • София
 Rolling Eyes Дано поне е топло тези 15 дни...

# 93
бл.33,бл.33а,бл.32а,бл.31в,бл.31б,бл.31а,бл.31,ул.594,ул.595,ул.596,ул.Иван Щерев между ул.ул.Слатинска и ул.Боян Магесник,ул.Кирил Божиков,ул.598,ул.Иван Сергиев,ул.Коста Петрунов
Описание: Направа на водопроводни връзки по искане на външен инвеститор
Начало: 13 Август 2015, 09:30 ч.
Край: 13 Август 2015, 21:30 ч.

# 94
Здравейте Мами,

Пиша ви с притеснение. Синът ми вече от няколко месеца започна да заеква, когато иска да се изкаже и искам да го заведем на логопед. Моля ви, препоръчайте ни добър специалист в района - Гео Милев, Редута, Слатина?

Благодаря ви.

# 95
Здравейте Мами,

Пиша ви с притеснение. Синът ми вече от няколко месеца започна да заеква, когато иска да се изкаже и искам да го заведем на логопед. Моля ви, препоръчайте ни добър специалист в района - Гео Милев, Редута, Слатина?

Благодаря ви.

На Редута има един център Пумпелина, там има много логопеди, имат и сайт, може да разгледате, цените са горе-долу като на др. места.

# 96
Има много центрове в района- Логос АБВ, Пумпелина, Говори с мен, а в 138 и 31 у-ща има държавни логопеди
Всички ( без училищните) имат сайтове, има и отзиви в нета и форума, разгледай

# 97
Здравейте
Знаете ли дали в Токуда изписват новородени събота и неделя или само в делнични дни го правят

# 98
  • Пловдив
изписваха всеки ден

# 99
Благодаря. Ще разгледам и проверя.

# 100
Планово спиране за ремонти на ТЕЦ „София Изток”

Топлата вода ще бъда спряна в кварталите: „Яворов”, „Гео Милев”, „Изток”, „Изгрев”, „Лозенец”, „Дианабад”, „Мусагеница”, „Полигона”, „Витоша” , „Дървеница”, „Студентски град”, „Младост” 1до 4 част, „Дружба” 1 и 2 част, „Подуене – център”, „Иван Асен  II”, „Редута”, ВЕЦ „Симеоново” и посолствата на бул. „Симеоновско шосе”.   15.8.2015 - 30.8.2015   ooooh!

Има нова информация, че са оптимизирали дейностите по профилактиката и няма да спират топлата вода:
http://sofia.dir.bg/news.php?id=19730934

# 101
Супер новина!!! Благодарности!!!   bouquet

# 102
  • София
И аз съм доволна  Laughing Тъкмо вече правех планове как ще се къпем .

# 103
  • Berlin
В тая жега вкъщи тече топла вода в кухнята вместо студена.  Laughing

# 104
Записвам се при вас   Wink

И също искам да попитам, относно въпроса с педиатрите. Преди бях записала детето при д-р Цацова, доволна съм, освен от това че е страшна лудница и не се даваха часове за консултациите. Бяхме известно време на друго място и сега пак трябва да търся педиатър в района. Прочетох отзивите, има ли други мнения.
 Много ми е удобен Медицински център Слатина, някой има ли отзиви от личните лекари там.
Блягодаря  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт