Майки от "Гео Милев", "Редута" и "Слатина"

• 125 921
  • 775
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,

Живеем в Редута със съпруга ми от от 2007 година, преди това бяхме една година в Гео Милев. Скоро ми предстои раждане на 1во дете, живот и здраве. Записвам се в темата и ще следя с интерес. Ще се радвам, ако намеря компания за разходки.

# 181
Здравейте имам един въпрос някоя от вас знае ли баба която бае против страх и дали леене на куршум може да свърши работа

И аз се присъединявам към питането. Имаше преди години една баба в кв. Горубляне ( аз съм си от там),  която баеше и са ме водили. Но за съжаление почина женицата. 

# 182
Имало е въоръжен обир на магазин в квартала - http://sofia.dir.bg/news.php?id=21521220. Някой знае ли случайно за кой магазин става въпрос?

# 183
Имало е въоръжен обир на магазин в квартала - http://sofia.dir.bg/news.php?id=21521220. Някой знае ли случайно за кой магазин става въпрос?

Съдейки по снимките, не е хранителен магазин в някой от моловете/търговските центрове като Скай сити и Галакси, а си е отделен магазин:

http://btvnovinite.bg/article/kriminalno/vaorazhen-ograbi-hranit … kv-geo-milev.html

Не е Промаркет, не е Рекорд, не е Т-маркет, не ми прилича особено на нито едно от двете Пикадили в района, възможно е да е новият магазин, който откриха близо до Промаркет или е някой магазин, за който не се сещам въобще.

# 184
Кукумицинка, гледах и репортажа. Вижда се, че уличката е тясна и с коловози в снега (то тия дни на това описание отговарят 99% от вътрешнокварталните улички), но не я познах.

# 185
Не съм гледала репортажа, но щом е тясна уличка, наистина не е някой от магазините по Коперник и бул. Гео Милев. Далеч съм от мисълта, че съм пребродила всички вътрешни улички в района, и на мен ми е интересно кой е магазинът.

# 186
Магазинът се намира на ул. Калина Малина. Живея в блока, в който е магазина.

# 187
Kisses{P}, благодаря за инфото. Радвам се, че всички са се разминали само с уплаха и с част от оборота.

# 188
Мамита, да ми препоръчате добър дерматолог, който работи с бебета. Предварително благодаря

# 189
  • София
Вчера открих, че има Лили дрогерия до хотел Плиска. Не знам кога са я отворили, но ако има друг заблуден като мен,да си знае  Laughing

# 190
  • на последния етаж
Мамита, да ми препоръчате добър дерматолог, който работи с бебета. Предварително благодаря
Д-р Албена Ангелова.

# 191
Д-р Албена Ангелова.

А къде мога да я намеря?

# 192
  • на последния етаж
Работи в 29-а поликлиника.

# 193
Здравейте.
Някой дали се сеща за фото (в района на пазар Слатина някъде), където да принтират снимки от днес за утре? Трябва и да работи в събота Simple Smile

# 194
На пазара има фото,пробвай и в сайта й "снимките ви" има опция от днес за утре

Общи условия

Активация на акаунт