Майки от "Гео Милев", "Редута" и "Слатина"

• 125 926
  • 775
  •   1
Отговори
# 195
Местоположение: жк.Гео Милев - Посолство на репубика Румъния, 31 СУЧЕМ, Подлез на бул. Ситняково ъгъл бул. Шипченски проход. бул. Ситняково №79 вх. Г и вх. Д. Понижено налягане до безводие в района между ул.Калиманци, ул. Стоил войвода, ул. Каймакчалан и ул.Пл. манастир
Описание: Подмяна на сградно водопроводно отклонение
Начало: 3 Февруари 2016, 10:00 ч.
Край: 3 Февруари 2016, 17:00 ч.

# 196
  • София
Здравейте.
Търся шивашко ателие в Гео Милев. Преди ходех в Скай сити, но доста скъпо взимат.

# 197
Здравейте.
Търся шивашко ателие в Гео Милев. Преди ходех в Скай сити, но доста скъпо взимат.

Близо до Еконт, който от своя страна е близо до пощата в Гео Милев, бях мяркала някакво шивашко ателие. Не съм влизала, не знам какви са цените.

# 198
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте.

Близо до Еконт, който от своя страна е близо до пощата в Гео Милев, бях мяркала някакво шивашко ателие. Не съм влизала, не знам какви са цените.

Този Еконт вече отдавна се премести в Галакси-то. Но, ателието в блока с М Тел си седи. Подгъване на дънки за баща ми беше 8 лв.

# 199

Този Еконт вече отдавна се премести в Галакси-то. Но, ателието в блока с М Тел си седи. Подгъване на дънки за баща ми беше 8 лв.

Наистина ли се е преместил? Говоря за Еконта, който е на уличката, тръгваща от ъгъла на Пикадили.

# 200
  • София
И аз, за подгъв търся.И в скай сити е 8 лева. Мислех че по-евтино може да се намери.Ако се сещате и за друго ателие, казвайте. Wink

# 201
  • Once there was a Hushpuppy...
Не, аз говоря за този до хотела, понеже има поща на близо. Не се уточнихме първия път Peace

# 202
Не, аз говоря за този до хотела, понеже има поща на близо. Не се уточнихме първия път Peace

Декември месец пращахме и получавахме в него пратки, помислих си, че нещо след Нова година може да е станало. Значи, до този Еконт на същата уличка има шивашко ателие. Като тръгнеш по уличката, мисля, че е точно до Еконт, в същата сграда, освен него има някакво магазинче за кафе и цигари и малко по-нагоре заведение.

# 203
И аз, за подгъв търся.И в скай сити е 8 лева. Мислех че по-евтино може да се намери.Ако се сещате и за друго ателие, казвайте. Wink
Слатина (ж. к. Христо Смирненски), блок 4. Мисля, че беше по-малко, но скоро не съм го ползвала.

# 204
  • София
Сега ми казаха за шивачка в блока срещу 22 п-ка. Ще питам там колко ще струва. Мерси, момичета.  bouquet

# 205
Сега ми казаха за шивачка в блока срещу 22 п-ка. Ще питам там колко ще струва. Мерси, момичета.  bouquet
Там беше по-евтино от Скай Сити, но и аз не съм ходила отдавна и не знам дали няма промяна.

# 206
  • София
Здравейте.
Ползвала съм ателието на ул. Хубавка (малка глуха уличка между Коперник и Лудице, на ъгъла има ПИБ), на около 10м в дясно. Не знам колко взима за подгъв, но за зашиване и подсилване на доста скъсани панталони между краката, ми взе 5 лв.
Има още едно на ул. 101, нр. 15, във входа до кабинета на д-р Богословова. Там не съм го ползвала.

# 207
  • Berlin
До пазара на Слатина има 2, за по 5лв съм си скъсявала панталони.

# 208
  • София
Ехе, колко много имало в квартала. Simple Smile  bouquet

# 209
Има едно и на ул.Венера. А тези в Скай сити не винаги взимат 8лв за подгъв, понякога взимат и 6, явно зависи от плата. Но колкото пъти съм ходила за корекция, толкова пъти съм оставала доволна.

Общи условия

Активация на акаунт