Майки от "Гео Милев", "Редута" и "Слатина"

• 125 935
  • 775
  •   2
Отговори
# 210
  • София
Ходих до ателието на ул.Хубавка, жената взима 5 лв. А иначе в Скай сити, за дънки винаги ми искаха по 8.  bouquet

# 211
  • пак там
Момичета, здравейте,

синът ми ще е първолак тази година и започнах проучване на училищата в района. За съжаление, в основните теми почти няма движение и актуална информация, за да може човек да си направи поне някакви общи изводи.

Затова искам да ви помоля, ако някоя от вас има наблюдения върху училищата: 109 ОУ - на Робов дол, 148-мо - на 20-ти блок в Слатина, 93-то "А. Балан" - на Коперник, 31 СУЧЕМ (това е "Бастилията"), 23 ОУ "Жолио Кюри" - на Редута, близо до МОЛ Сердика, 138-мо - зад Първо районно

нека сподели с две-три думи.

Ще съм много благодарна!

# 212
Във форума си има теми за тях, според мен са си актуални, особена промяна няма
Моето мнение винаги е било и ще бъде-за 1-4 клас търси учител, а не училище. Разпитай подробно за начална учителка, а не за училище  Peace

# 213
Рися, ако искаш попитай в първокласната тема. Сещам се за две майки, чиито деца са в 138-мо, предполагам ще ти споделят отзивите си. На мен 138-мо ми е най-близко, даже май и районно ни се води, но почти всички съседи решиха да си запишат децата в 119-то. С врътки разбира се, защото там точковата им система ни реже. Мойта щерка започна предучилищна в друг квартал и там продължи в първи клас, така че лични впечатления не мога да ти споделя.

Иначе да знаеш добра учителка е голям плюс, но не винаги е възможно. Някой път разпределението става ясно едва след записването.

# 214
  • пак там
wild poppy,  благодаря за отзивчивостта  Hug, но предвид големия набор 2009 и факта, че част от нашия квартал не е прикрепена към нито едно училище, съответно точки няма да получим за нищо, едва ли ще имам лукса да избирам чак учителка. Затова питам за училищата.

Хепи, темите в подфорум училища за тези точно са с информация от преди 2 години минимум, последните мнения са основно въпроси без отговор. Съответно, да си добавя и моя въпрос към останалите без отговор ми се вижда глупаво и безсмислено. Съжалявам, ако съм те раздразнила.

# 215
Не си ме подразнила, много добре разбирам притесненията ти
Мисълта ми беше, че ОБЩАТА обстановка във всяко от тези училища си е все същата, каквато е описана в тях
Няма никаква промяна в това
По-скоро потърси добра учителка, според мен на повечето места се съобразяват със желанията на родителите, само за 31 не съм на 100 % сигурна. В останалите досега не е имало някой, който да е имал претенции и да не са се съобразили

# 216
  • пак там
Да, в случай, че ни приемат обаче, в което вече започвам да се съмнявам...  Wink

# 217
Здравейте. И ние живеем в Редута и искам да се посъветвам с вас за добър зъболекар за мен и за дъщеря ми в района, който работи със здравната каса, сако имате впечатления. Благодаря!

# 218
Рися, само за 93-то имам много сериозни анти-настроения. Едни от най-неприятните хорица, с които ме е сблъсквало общуването, са били негови възпитаници. Може и добър качествен материал да е излизал оттам, но не съм разбрала. Все пак във всяко нещо има много зависи. Какъв педагог ще поеме класа, какви деца ще се съберат и особено много - с какви родители ще се общува покрай учебния процес.
138-мо преди няколко години беше много добро особено в началната подготовка на децата.
Докато имах възможност да общувам с родители от квартала, няколко човека насочиха децата към 109-то. Предпочитаха го пред 148-мо. Предпочитаха по-малката общност.
На 23-то са ми се мяркали някакви добри проекти. 
31-во си е запазило стандартите, но при тези затегнати критерии не мога да разбера как поне два пъти в деня прилежащата спирка се оказва задръстена с превозни средства.
Може би ще трябва да тръгнеш от това дали ти е важна занималнята и според нея да стартираш.  Peace

# 219
  • София
Здравейте. И ние живеем в Редута и искам да се посъветвам с вас за добър зъболекар за мен и за дъщеря ми в района, който работи със здравната каса, сако имате впечатления. Благодаря!

Аз мога да ти препоръчам с две ръце д-р Деси Великова. Кабинетът е в кооперация до Слатинския пазар. Ако не ти е далече, мога да ти дам координати. Работи по здравна каса. На когото съм я препоръчала, е оставал доволен. Вече цели семейства ходят при нея. Simple Smile

# 220
Благодаря Jira, ако може да ми дадеш координати на д-р Великова, ако не намеря някой в Редута ще отида при нея. Лека вечер!

# 221
В същия кабинет на Д.Великова, но другата смяна, е д-р Войнов, който също е страхотен, но не знам дали взима нови пациенти, защото е с много натоварен график. Но не пречи да пробваш.

# 222
  • пак там
Скрит текст:
Рися, само за 93-то имам много сериозни анти-настроения. Едни от най-неприятните хорица, с които ме е сблъсквало общуването, са били негови възпитаници. Може и добър качествен материал да е излизал оттам, но не съм разбрала. Все пак във всяко нещо има много зависи. Какъв педагог ще поеме класа, какви деца ще се съберат и особено много - с какви родители ще се общува покрай учебния процес.
138-мо преди няколко години беше много добро особено в началната подготовка на децата.
Докато имах възможност да общувам с родители от квартала, няколко човека насочиха децата към 109-то. Предпочитаха го пред 148-мо. Предпочитаха по-малката общност.
На 23-то са ми се мяркали някакви добри проекти. 
31-во си е запазило стандартите, но при тези затегнати критерии не мога да разбера как поне два пъти в деня прилежащата спирка се оказва задръстена с превозни средства.
Може би ще трябва да тръгнеш от това дали ти е важна занималнята и според нея да стартираш.  Peace

Рони, благодаря! Общо взето стартирам от занималня, възможност за транспорт (паркиране по-скоро, че ще го оставяме на път за работа), база и вече ако случайно имам избор - учител. Да видим дали е късметлийче...

Благодаря на всички включили се!  bouquet

# 223
  • София
В същия кабинет на Д.Великова, но другата смяна, е д-р Войнов, който също е страхотен, но не знам дали взима нови пациенти, защото е с много натоварен график. Но не пречи да пробваш.
И аз съм чувала хубави неща за него, но не съм била негов пациент, затова писах само за д-р Великова.

# 224
Търся си някое бижутерско ателие да ми поправят едн обички. Някой да знае такова в Гео Милев?

Общи условия

Активация на акаунт