Майки от "Гео Милев", "Редута" и "Слатина"

• 125 948
  • 775
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Търся си някое бижутерско ателие да ми поправят едн обички. Някой да знае такова в Гео Милев?

На Коста Лулчев в посока Плиска има бижутерско ателие, между Хумболт и Иширков се намира.

# 226
Търся си някое бижутерско ателие да ми поправят едн обички. Някой да знае такова в Гео Милев?

На Коста Лулчев в посока Плиска има бижутерско ателие, между Хумболт и Иширков се намира.

О, супер налбизо, благодаря ти!

# 227
Момичета, искам да преместя сина в училище в района от новата учебна година.  Тогава ще е 5 клас. Има ли някакви специални процедури при такова местене или просто взимаш отпусно и презаписваш? Пък и ако препоръчате училище ще съм безкрайно благодарна

# 228
Здравейте!
Да знаете дали има някъде в Слатина, където да правят рамки?
Интересуваме около пазара, но може и по-далеч.

# 229
  • София
При нас в Изток има магазин за рамки, но сигурно ти е далеч. Мисля, че Гагарин беше улицата, една пряка до Т маркет, на ъгъла има фризьорски салон на Л'Ореал.
Аз не знам дали съм питала, но има ли някъде рибен магазин? Около Плиска, по Коперник...дори да не е много близко, все ще се разходя. Че ми се иска по-често да давам на детето.

# 230
Да, на Плиска, на първата спирка на 72
Каквато риба съм купувала, винаги съм била доволна
Иначе рибен щанд има и в Скай сити, но не го препоръчвам

# 231
Рамки правят и в Скай Сити. На междинния етаж (мецанин) - работят от 11:00 до 20:00 часа всеки ден.

# 232
  • софия
Някой знае ли дали и къде ще местят "Мания" и "Т-маркет " (на Коперник ли се водят , не съм сигурна).

# 233
Някой знае ли дали и къде ще местят "Мания" и "Т-маркет " (на Коперник ли се водят , не съм сигурна).

И аз това се чудя. Както и какво ще сложат на техните места. Разбрах случайно само на една опашка в Била, че от общината много им вдигнали наема и затова са се изнесли.

# 234
  • София
Аз чух, че ще строят кооперация.

# 235
Аз чух, че ще има Лидл.

# 236
  • софия
И аз за нова кооперация чух. Иначе има един лист хартия там, леко отлепен, май пише че Т-маркет едикой си спира да работи и да търсят продуктите в другите им магазини.

# 237
  • София
Лидл няма ли някъде из Слатина? Видях една табела из квартала. Надали ще направят друг толкова близо, а и в Изток има.
Има ли някъде химическо или шивашко ателие, където да предлагат боядисване на дрехи?
Имам едно кожено (еко кожа) яке, уж с "ретро" ефект. Година след купуването му, обаче, цвета вече е твърде ретро и си мислех да го боядисам.

# 238
Лидл няма ли някъде из Слатина? Видях една табела из квартала. Надали ще направят друг толкова близо, а и в Изток има.
Има ли някъде химическо или шивашко ателие, където да предлагат боядисване на дрехи?
Имам едно кожено (еко кожа) яке, уж с "ретро" ефект. Година след купуването му, обаче, цвета вече е твърде ретро и си мислех да го боядисам.
Има, на Слатинска, в новата кооперация с/у Китайския ресторант, до банката (Пиреус, мисля че беше), има и химическо чистене там.

# 239
Има, на Слатинска, в новата кооперация с/у Китайския ресторант, до банката (Пиреус, мисля че беше), има и химическо чистене там.
Там съм давала да боядисват машинно плетена блуза, тениска и панталон и съм много доволна. Но искат дрехата да е памучна, иначе не дават гаранция.

Общи условия

Активация на акаунт