Интересни подаръци за гости на сватба

• 39 222
  • 114
  •   1
Отговори
# 75
  • Helsinki / Sofia
Добре де, в такъв случай просто ми е интересно (моля да не се разбира като заяждане или нещо подобно), но какъв бюджет сте си определили за цялата сватба и каква е цената на кувертите съответно?

# 76
Не че искам да се заяждам, но 3,50 за подарък ми се струва малко скъпо.
Ние сме определили бюджет 6000, за сега по груби сметки сме на 7300 като ресторанта не е решен още. Ако там куверта стъпи на 35лв (във Варна повечето нормални ресторанти са с такава цена) може и да надминем 7500. Не знам направо къде хвърчат тези пари.

# 77
На мен ми пристигнаха бобчетата. След 10тина дни ще ви ъпдейтна дали са поникнали  Party

# 78
  • Helsinki / Sofia
Зориии, кувертът ви е съвсем нормална цена според мен. Нашата сватба беше за 58 човека и бюджетът ни беше доста по-висок като в никакъв случай не сме се изхвърляли.

# 79
Зориии, кувертът ви е съвсем нормална цена според мен. Нашата сватба беше за 58 човека и бюджетът ни беше доста по-висок като в никакъв случай не сме се изхвърляли.
о ужас още не мога да свикна колко скъпо са всички малки, но важни елементи.
Идеята за книжката не е лоша, но като всяко по - добро нещо струва повече от предвиденото. Simple Smile

# 80
Здравейте, момичета!  Моята сватба беше скоро. За подаръци на гостите бях избрала бурканчета с мед, аз и шаферките си ги украсявахме сами и излезе доста евтино, а и интересно... не отне много време за една вечер ги направихме (но да уточня, че сватбата не беше голяма - около 55 човека). А относно това дали да се подаряват лично или на масата, моят съвет е на масата или шаферките да ги раздават. Аз също като някои от вас исках да ги подарявам лично, но след 5-6, които раздадох лично оставих тази работа за шаферките.. много е сложно да раздадеш на всеки.. Надявам се да съм ви полезна..  Hug

file:///C:/Users/HOME/Desktop/IMG_2755.jpg

Последна редакция: пт, 06 мар 2015, 22:43 от lady17

# 81
  • Beyond the stars
Здравейте, момичета!  Моята сватба беше скоро. За подаръци на гостите бях избрала бурканчета с мед, аз и шаферките си ги украсявахме сами и излезе доста евтино, а и интересно... не отне много време за една вечер ги направихме (но да уточня, че сватбата не беше голяма - около 55 човека). А относно това дали да се подаряват лично или на масата, моят съвет е на масата или шаферките да ги раздават. Аз също като някои от вас исках да ги подарявам лично, но след 5-6, които раздадох лично оставих тази работа за шаферките.. много е сложно да раздадеш на всеки.. Надявам се да съм ви полезна..  Hug

Няма как да видим файл на твоя компютър  Peace

# 82

Няма как да видим файл на твоя компютър  Peace

Извинявам се, объркала съм линковете..
Ето, надявам се да стане сега ----> http://tonyandstefi.blogspot.com/2015/03/blog-post_93.html

# 83
Подаръчна снимка

# 84
Привет момичета,

исках да ви споделя няколко идеи, които са ми хрумнали или съм виждала. Може пък да ви провокирам с нещо и да ви дойде по-добра идея, ако все още се чудите Wink Аз не съм решила. имам няколко идеи, които не съм фиксирала понеже сме още в много начален етап, а ми се иска да бъдат обвързани нещата с темата на сватбата.

подложка за чаша - нямам нищо конкретно измислено, но ми се вижда благодатно...
семенца, луковичка за цвете, растение  - без отпадъци, хубава символика
чаша - малка/голяма, но май идва скъпо, ако е изработена по индивидуален дизайн
нещо изработено от хора с увреждания, деца от домове (тук обаче  да се намери нещо хубаво е предизвикателство, но изобщо не е невъзможно)
книгоразделител
календар/че (зависи от периода) - може нещо с цитати за любовта, отбелязани важни дати (малко егоцентрично Simple Smile )

моето мнение за снимките - била съм на няколко сватби, които не сме били сред най-близките на младоженците и накрая нямаме нито една снимка с тях, защото по-трудно се организира да се сдобиеш Simple Smile, ако имах една подарък с тях и нас, щях да съм много щастлива.

а тапите за вино са мнооого хубави, бобчето също е оригинална и симпатична идея. за тези двете неща съм 100% сигурна, че ще се харесат. Simple Smile

# 85
  • Beyond the stars
Различна идея (според мен)- малки кактусчета с персонализирана саксийка  Wink

# 86
  • Beyond the stars
За феновете на сладките подаръци - http://www.manisto.com/index.php?p=catalogue&cat_ID=50  Wink

# 87
  • Sofia
Не зная кой как го прие (пред мен казаха, че им харесват), но на нашата сватба през август подаръчетата бяха:
Направени от нас картички с големина на визитна картичка (100 бр. ни отпечатаха за 6 лв.) на тези картички пишеше имената ни, датата на сватбата и "Благодарим ви, че сте наши гости". На гърба имаше закачка (стикер), който също направих аз. Стикерите бяха със ситуации (картинки) love is преведини на български. Всяка картичка отзад беше различна и на късмет им се паднаха различни на гостите.
Освен това към всяка картичка с панделка имаше прикрепено това: , само, че булката при нас си има було - също ги направихме сами.

Аз за кръщенето на сина си на мястото на всеки гост бях оставила по едно красиво магнитче за хладилник с красива картинка на него завързано с панделка и отзад с пожелание към всеки гост: Константин-Кирил Ви желае: ... имаше различни - щастие, късмет, любов, пари и т.н. Струваха ми около 10-15 лв някъде. Магнитчетата са от тези, които изглеждат като картичка изцяло с магнитен гръб и много ефектни сменяващи се картинки на корабчет а (единият магнит е около 40 ст.) тънка лентичка за панделка и етикети за цени, на които с флумастер собственоръчно написах пожеланията. Хората много си ги харесаха... Оригинално е, а е и нещо, което лично си направил. Ако ти се занимава... smile3523

Аз също харесвам магнити. Бихте ли ми казали къде сте ги поръчали на тази цена?

# 88
Здравейте, момичета Simple Smile И аз съм бъдеща булка и до скоро ми беше голяма дилема темата с подаръците за гостите. Искахме да е нещо красиво, малко, запомнящо се и сравнително изгодно. Момичетата, които ще ни правят сватбената торта (Didy's) дадоха идея за меденки, всяка от които е опакована поотделно и на тях има различни наши снимки. Съвсем скоро ще имам няколко примерни готови и мога да ви ги покажа. От другите идеи, които сте споделили по-горе май най-много ми допадат магнитите

# 89
  • Sofia
Моля ви кажете къде мога да поръчам магнити по май дизайн за под 2 лв на бройка?

Общи условия

Активация на акаунт