Интересни подаръци за гости на сватба

• 39 232
  • 114
  •   1
Отговори
# 90
Има страхотни идеи за подаръчета. На нашата сватба решихме да бъде наша снимка, за да е за спомен от нашият ден и да остане за по-дълги години. Сигурно и някой друг е написал тази идея но за всеки случай да я напиша.  Peace

# 91
  • Марс
Момичета, да споделя и аз... Нашите гости зарадвахме с ръчно изработени свещи с послания и снимка от една работилничка от нета. Свещта е практичен подарък, в същото време символ на романтика и топлина. Подаръка беше евтин, оригинален и персонален. Много съм щастлива, че ги открих. Харесаха се и на всички гости. Цената за един брой свещ беше лев и петдесет, като дори имаха и опаковка за тази цена. Освен това безплатно ми изработиха няколко примерни електронни варианта, от които с мъжа ми избрахме. Пишете ми на лично съобщение за координати.

# 92
Много ефектни са малки порцеланови или стъклени фигурки, които остават за спомен на гостите. Могат да се намерят във всеки склад за сувенири Simple Smile
Пазя си от няколко сватби лебеди, слончета... много са сладки Simple Smile

# 93
Много ефектни са малки порцеланови или стъклени фигурки, които остават за спомен на гостите. Могат да се намерят във всеки склад за сувенири Simple Smile
Пазя си от няколко сватби лебеди, слончета... много са сладки Simple Smile
Аз умирам от ужас от прахосъбирачки  Mr. Green В нашия дом не оцеляват дълго, бързо се разделям с тях Blush

# 94
аз също не съм любител на такива неща, но има някой много красиви и ми е жал да ги изхвърля Simple Smile
но през лятото бонбони и меденки в картонени кутийки стават мармалад...
ето от тук сме поръчвали стъклени бурканчета - http://www.gpack.bg/bg/

# 95
  • Beyond the stars
Нищо лично, ама хич не са ми ефектни тея фигурки  Laughing Ефектно събират прах.

Последната сватба, на която бяхме , беше в ретро стил и подъчетата бяха винтидж медальончета с надпис
Нещо подобно но само частта за закачване с панделка в съответния стил. И надписът беше много хубав, даже обмислям да му намеря подходяща верижка и да си го нося  Laughing

# 96
изобщо даже не се засягам не се притеснявай Simple Smile
медальони за мъжете или възрастните роднини?! малко не ми се връзва Wink
може би ключодържатели

# 97
  • Beyond the stars
изобщо даже не се засягам не се притеснявай Simple Smile
медальони за мъжете или възрастните роднини?! малко не ми се връзва Wink
може би ключодържатели

То като цяло не се сещам подаръци дето да ми се връзват с мъже и възрастни роднини  Laughing
Само вариантът с мини бутилчици  Mr. Green

Иначе просто беше различно, мислено и добре реализирано (ръчно изработено от младоженците). Wink
На сватба, на която бяхме кумове, подаръците бяха текстилни салфетки с инициалите на младоженците и датата  Wink

# 98
Магнити за хладилник също са доста универсален вариант.
Могат да се направят по поръчка с изписана датата на сватбата и някакво послание или снимка на младоженците.

# 99
  • Beyond the stars
Явно или съм ровила по темата твърде много или .. Mr. Green
Ама и магнит хич не ми е интересен подарък, да не говорим ,че много са с хладилници за вграждане , на възрастните роднини им трябва курс на обучение "Що е туй нещо", а после ти става сигурно и малко тъпо, като идеш на гости и не видиш твоя магнит на нечий хладилник .. (на мен примерно ми мина фазата магнити и сега не искам и не слагам нищо..) .

Не ми обръщай внимание, както казах - явно твърде много ровя и вече всичко ми се струва изтъркано.  Tired

# 100
можеш по един аспирин да им сложиш да си имат за другия ден хихихих

# 101
  • Beyond the stars
можеш по един аспирин да им сложиш да си имат за другия ден хихихих

Е виж това е оригинална идея  Laughing Wedding survival kit - алказелцер, кафе, аспирин  Mr. Green

# 102
  • Варна
Е виж това е оригинална идея  Laughing Wedding survival kit - алказелцер, кафе, аспирин  Mr. Green
Хахаха това наистина е много оригинална идея!!! Не вярвам някой да е подарявал такъв тип подарък, а със сигурност ще е много практичен и добре приет. Или пък от тези напитки тип Alcohol Doctor  Mr. Green

# 103
Идеята за снимка на младоженците е симпатична, но според мен освен най-близките ви роднини, никой няма особено да се умили и да си сложи някъде тази снимка.  Mr. Green Според мен съдбата й е дъното на някой шкаф, в кашон с други ненужни вещи в килера, директно в боклука и подобни.
На нашата сватба "подаръците" бяха курабийби/бисквитки с нашите инициали, в цвета на сватбата ни, опаковани в картонени кутийки.
Подобни на тези, малко по-симпатични:
Скрит текст:

Ако сега правехме сватба, щях да сложа фото-павалион. От тези тип за експресни снимки, за самоснимане. Идеята много ми хареса от сватбата на приятели в Полша. Гостите се снимаха вътре с всякакви аксесоари, вече леко пийнали  Mr. Green Всеки имаше право на 4 снимки, които излизаха на една обща. Имаше 2 копия от всяка - за младоженците, което лепяхме в албум, отдолу с пожелание и копие за гостите. Павилионът беше нает за определено време, не за цяла вечер. Иначе става хаос.
На гостите им остава нещо наистина готино от вашата сватба. Ние много си се радваме на нашите снимки.

Такъв павилион
Скрит текст:

Такъв формат на снимките
Скрит текст:

# 104
  • Варна
Идеята за фото павилион е доста екстравагантна и интересна, но не е ли много скъпо да се наеме?

Общи условия

Активация на акаунт