Filorga - красива всеки ден! - тема 4

• 93 082
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
  • София
И аз с питане кой от кремовете на Филогра е подходящ за лятото...Доколкото съм разглеждала те май нямат със слънцезащита?!  newsm78
Фон дьо тена ми е с фактор, но само 15, а ми се иска нещо по-силно?
От доста време чета за Гуна тук и ако си намеря тестери ще я пробвам!
Крем за лятото? - зависи от типа и състоянието на кожа
Аз ползвам и съм доволна от ТФилър-а
Крем с УВ защита:
- BB PERFECT- 15 SPF
- UV-DEFENCE 50 SPF
могат да се ползват и самостоятелно
За след слънце съм решила тази година да ползвам NUTRI FILLER

# 706
  • София

Между другото по-назад в темата говорихме за една процедура Хидрафейшъл и Интрасютикълс.  Те всъщност са две процедури, но направени заедно имат невероятно добър ефект. Много съм доволна - днес ми беше втората двойна процедура. Интрасютикълс вкарва в кожата естествена фотозащита, което за този сезон е страхотно. Усещам, че ще се прострастя по нея  Heart Eyes

Четох за тях и мисля, че искам да ги пробвам. Може ли на лични да споделиш къде ги правиш, отзиви, цени...

И аз скоро ще спра с Изо стръкчър, че лятото ми омазнява кожата и мисля да пробвам Нутри филър.
И аз се интересувам къде ги прави процедурите и ориентировъчна цена

И аз със същите въпроси Simple Smile

Ще ви пиша на лични да не е  реклама. Аз съм доволна. Единствения минус е няколкото пъпки,които излизат след всяка процедура, но това е защото се чисти кожата и при всички го има - къде по-малко, къде повече, но прегарят и изчезват.

Кога ще се появи крема за тяло на Филорга?

Благодаря за отговора, Денис, значи ще трябва по-бързо да поръчвам.  bouquet

# 707
  • София
Мagnollia, много ти благодаря. Както винаги си извор на полезна информация  bouquet

# 708
Здравейте, момичета  Grinning Малко ви позагубих от поглед, та се наложи да си наваксвам с четене. При първия ми *сблъсък* с марката бях очарована от бързото действие и скорострелното изпъване дори на назолабиалните. Скоро след това обаче дойдоха и пъпчиците. Та се наложи да се върна на обичайните продукти и да си дехидратирам кожата наново с бензоил пероксид и серум на биодерма за стягане на порите. От вчера започнах втори опит, а имам и тестери, които не ми се ще да хвърлям неразпечатани.

От тайм филър лъсвам за максимум 3-4 часа. От бб- също. Толкова ми допадат ароматът и консистенцията на продуктите, а така да ме дразнят *страничните ефекти*, не е истина.
Какъв пилинг бих могла да добавя /на филорга за предпочитане/? В момента ползвам https://www.zwitserseapotheek.com/13487-thickbox_default/louis-w … arfum-50-crem.jpg и след като довърша опаковката, сменям с http://www.vamida.at/media/catalog/product/cache/1/image/9df78ea … ppeal_peeling.jpg

Решила съм се за хиалурон в назолабиалните, ако пак се появят кожни проблеми с продуктите на Филорга. Така и така ще пипна устните, поне наведнъж да отхвърля всичко.
Можете ли да ми препоръчате хиарулонова киселина за стави, която да се отразява добре и на кожата? /чела съм за ХК инджув, но не ми се иска да приемам различни препарати/.

Благодаря ви  Money

# 709
Смятах да си взимам Нутри филър и прочетох във Фейсбук страницата на Филорга , че крема е за 45+

newsm78

В момента съм с тайм филър и съм изключително доволна. Има ли ориентировъчна възраст за изо стракчър?

Хубав и успешен ден !

# 710
Момичета, до сега съм ползвала само Iso-structure като дневен и Sleep and peel като нощен. Искам да си взема и друг дневен, но някой може ли да сравни консистенцията на другите им дневни кремове като Time filler и Nutri filler с тези, които съм ползвала... Питам, защото Изото е малко по-специфичен като консистенция от другите кремове.... Търся дневен крем като консистенция на Sleep and peel, лек и нежен, бързо попиващ и за 40+.... Peace
Който търси UV-защита, кремчето на Филорга е много приятно... Не е тежко, не омазнява и аз го ползвам след дневния крем когато излизам навън... Peace

# 711
  • София
Момичета, минавам само да кажа, че от този момент Филорга се предлага вече и онлайн във ФЮ:
http://www.feelunique.com/brands/filorga  Peace

# 712
Момичета, минавам само да кажа, че от този момент Филорга се предлага вече и онлайн във ФЮ:
http://www.feelunique.com/brands/filorga  Peace
Аз тъкмо поръчах, а се чудех какво, да добавя... можеше, да е Филорга. Благодаря, че сподели, ще знам!

# 713
  • София
Denis искам да те попитам за Лумитераписта ползвам го повече от една година, но всеки път когато ползвам повече от една програма изключвам от захранването и пак включвам за да мога да ползвам друга програма. Въпроса ми е има ли опция това да се случва без да се изключва уреда или не?

# 714
  • София
Denis искам да те попитам за Лумитераписта ползвам го повече от една година, но всеки път когато ползвам повече от една програма изключвам от захранването и пак включвам за да мога да ползвам друга програма. Въпроса ми е има ли опция това да се случва без да се изключва уреда или не?
Трябва да изчакаш, да се изключи програмата и след това избираш следващата, но доста трябва да се изчака, което и мен ме изнервя и постъпвам точно като теб - изключвам, включвам, превъртам програмите и избирам следващата.

# 715
  • София
Трябва да изчакаш, да се изключи програмата и след това избираш следващата, но доста трябва да се изчака, което и мен ме изнервя и постъпвам точно като теб - изключвам, включвам, превъртам програмите и избирам следващата.

Много ти благодаря.

# 716
Не е много по темата за Филорга,но понеже е обсъждано тук-от миналия ден съм горд собственик накрема Гуна. Не съм възхитена,обаче...Очаквах уау ефект,а то си е като обикновен крем,даже с "кир" ефект,което е много неприятно. Единствено забелязвам да е една идея по-овлажняващ. Някой друг с отзиви?

Какъв е тоя Лумитерапист?

# 717
  • София
Не е много по темата за Филорга,но понеже е обсъждано тук-от миналия ден съм горд собственик накрема Гуна. Не съм възхитена,обаче...Очаквах уау ефект,а то си е като обикновен крем,даже с "кир" ефект,което е много неприятно. Единствено забелязвам да е една идея по-овлажняващ. Някой друг с отзиви?

Какъв е тоя Лумитерапист?

http://beautyshop.bg/product/8493/filorga-lumitherapist-ured-za- … odmladyavane.html

# 718
# 719
  • в 1001-та нощ
И аз няма да повторя Гуна-та  Peace

Общи условия

Активация на акаунт