Дълго време мина във копнеж, идва есенен бебевалеж! (бъдещи мами над 35)

• 23 442
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Уанче,  Hug  Hug Hug На късмет да са Heart Eyes Аз пък много се радвам, че е пристигнало толкова бързо и то обикновена поща. Покрай куриерите забравихме за пощата, а тя се оказа доста бърза. Онзи ден получих колет от селце в югоизточна България за един ден...по пощата пак.
Амини, бебчето си го прибирай в неделя и си го гушкай до термин  Hug С октагам няма да имаш проблемации.  
Ината, много страшно и готино детенце имаш Hug
Тита, честита втора месечинка на Мони, да расте щастливо и спокойно бебче Heart Eyes
Мамче, много готин кекс, вземам си парченце.  Simple Smile
Магнетче, утре вече да си пушка, ужасно е и болни деца, и ти така да се грижиш за тях, като за теб трябва някой да го прави. Дано мъжа ти почива уикенда да възстановиш силите. Hug
Чакаме Хана...
Моето пубертетче нещо го беше прихванало последните 2-3 дни, надявам се баща му като се прибра да му утихнат страстите, че беше кошмар...Тая вечер се гушкахме и си беше вече по-спокоен. Като му влезе нещо в главата и се самонавива, ескалира тревожността му, повтаря го безброй пъти, реве, тръшка се, и 10 мин.по-късно ми се извинява и все едно нищо не е било, и така доста пъти. Пубертета не прощава на децата в норма, аз искам при нас да мине тихо...няма как.Измрънках...извинете...
Даре, мина ли индивидуалната сесия, как ти се струва?
Ох...сигурно пропускам много, но пък ви желая на всички прекрасни почивни дни  bouquet

# 706
По едно време се бях запалила по история на религиите. Извода до който стигнах е, че всяка следваща "краде" от предишната - това е вариантът, при който може да се наложи сравнително безболезнено.
Не съм чела конкретно за Хелоуин, но Бъдни вечер е изцяло заимстван езически обичай.

Да се радват децата, аз не го приемам като мой празник. Както и св.Валентин.

# 707
  • На остров
Да Звездичка благодаря отново   Hug за 3 дни е дошло, хем намоя остров веднъж дневно носят само поща.
За пубертета си права не е лесно за никой.

Даре мислих за твоята екскурзия планира ли нещо Hug ?

Забравих да честитя 2 месеца на принцесата на Тита  Hug   bouquet !

# 708
И аз забравих да честитя на Мони  Embarassed Тита, да ви е здрава и всички да сте много щастливи около нея  Heart Eyes

# 709
  • София
Оле Тита, честита ви месечинка!

Днес чух най- милите думички на света от сина ми- гушна се и каза- много те обичам, а после, преди да заспи, легнах да го нагушкам, а той ме погали по косата и лицето с малките си ръчички и каза- много си сладичка и обичам те Simple Smile

# 710
  • На остров
Магнетче  Heart Eyes Heart Eyes много мило и сладко  Hug !

# 711
Жорко направо ме разтопи  Heart Eyes А мамите направо се размазваме от такива работи  Mr. Green

# 712
magnet много мило, гушкай сега, че много бързо растат и не се гушкат така.
За тази вечер - не е празник за мен.За децата е емоция голяма.Връзвам им се и аз за да споделя радостта им и да ги направя щастливи.То не беше грим, костюми.Поканиха си и приятелки, стана купона накрая.
Хана не се обажда, май скоро ще има новина  Laughing

# 713
Амини, страхотна новина, това ще е вашето борбено бебе!  Praynig А за отрицателните мисли-никакви такива, не ти давам!  Naughty По въпроса за Надежда /дано не бъда разбрана погрешно/, аз също след неуспешен опит обмислях дали да не опитаме там, но пък толкова си харесвам нашата клиника и всички мили хора там. Някакси мисля, че освен напрежението от всичко покрай процедурите, напрежение от организационните проблеми там, дългото чакане, претупването и липсата на индивидуално отношение понякога, нямаше да ми понесе. Сигурно много момичета ще ме опровергаят, но оставам с такова впечатление като чета темата за Надежда. Може и да греша, но спокойствието в нашата клиника ми помага много да вървя по-леко напред.  
Су, бързо възстановяване и дано лошото остане зад гърба ти!  Hug
Кали, дано зайо да се оправи!  Praynig Много е тъжно, когато човек има животинче и то преживява нещо такова. За мен домашните любимци са си част от семейството, много се привързвам и много тежко преминавам през такива моменти. Искрено се надявам да оздравее!
 На другите болни-бързо възстановяване!
На всички – хубав и слънчев уикенд, не само навън, но и в душите  Hug
И честит Ден на народните будители, просветители и учители! Искрено уважение и възхищение към труда ви!   bouquet

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 00:37 от ivivkata123

# 714
Добро утро.Първо да честитя празника на народните будители bg,нищо че не се отбелязва по някакъв начин.
Магнет,много мило.Няма по-хубави думи за един родител.
Чакам с нетърпение новини от Хана.Дано всичко е минало леко и безпроблемно.
Скрит текст:

# 715
Добро утро и аз като куковица рано рано.

# 716
# 717
Добро утро и от мен, най накрая се докопах до съботата  Mr. Green
Първо, да честитя на този ден празника на всички учители, и на всички хора, които поддържат живи българския дух и българските традиции. Поклон пред вас!
Цяла нощ съм сънувала, че съм на работа и скандалите продължават! Аман от глупости! Замислям се дали да не си пусна отпуска за понеделник и вторник, и без това във вторник ще съм на преглед и така или иначе ще пускам ден. Поне да са двата дни и заедно с почивните ще станат четири,че поне за малко да си изчистя главата от служебните проблеми.
Настройвам се сега с кафето за пране и чистене. Ще съм сама с бубаците днес и съм решила малко основно почистване да направя, че когато ММ ми се мота в краката не се получава чистенето. Да видим дали ще ми стигне времето и мерака.
Шери, Су, направо незнам какво правите, много рано и двете сте се ококорили newsm78

# 718
Честит рожден ден, Иги!
Желая ти много здраве, късмет, любов и щастие! И бъди винаги заобиколена от любимите си хора!
Скрит текст:
За малко да те обявим за вещица с тая рождена дата, но си оставаш народен будител и туй то! Wink

p.s. Тита, честита месечинка на малката кукла! Да е жива и здрава, много усмихната и да ви радва всеки ден!  Heart Eyes

# 719
Иги,честит рожден ден и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт