Дългото чакане след трансфер 32

• 54 043
  • 794
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Фрида, няма как да си лошата,моля те! Аз също мисля, че е отрицателен резултатът, но след като от клиниката ми казаха да не спирам лекарствата и да правя пак тест, имам някаква безумна надежда Praynig Praynig Praynig  А днес съм на едни профилактични прегледи и обикалям лекарски кабинети, съвсем да се скапя #Crazy Иначе и аз утре съм на кръвен, може да ви звучи налудничаво, но стискайте ми палци!  Късмет, момичета Hug
Как няма да ти стискаме палци!!!  Hug  Praynig  Най-важно във всяко нещо, което правим, е вярата в успеха, вярваме ли - наполовина сме успяли.

# 151
Момичета 11 ти ден чхг 194,32
                13 ти ден чхг 488,72

Искрено се надявам и стискам палци за всички вас , молете се горещо на Господ и ще чуе молбите ви сигурна съм

# 152
Aekara, браво!! Много се радвам! Hug

# 153
Момичета, моят първи опит май приключи. Сутринта на 14 ден уринният тест Sure check е отрицателен. Мъката ми е огромна. Това ми беше първият опит. Пуснах кръвен тест, но надеждата в мен умря. След колко време става кръвният тест и колко трябва да е минималната стойност, за да е положителен?

# 154
# 155
оливче , два часа трябват за теста.......... не ти ли казаха в  колко часа  да го вземеш?

Моншери  Hug Hug Hug Hug....

# 156
Ами казаха да проверя по Интернет. дали има надежда уринният да не е отчел? Не знам вече какво да мисля.

# 157
Според мен всичко е възможно............. стискам ти палци да видиш най голямата приятна изненада  Praynig Praynig Praynig

# 158
  • София, Бургас
Аека, две са да знаеш..много бързо расте Simple Smile

# 159
Аека, две са да знаеш..много бързо расте Simple Smile
Чул те Господ  Hug Hug Hug. То аз за едничко се моля само и само да стане пък ако са две...... още по добре

# 160
  • София
Браво, aekara newsm19 Аз ти пожелавам едно бебе /ако са две, след време ще разбереш защо ти пожелавам да е едничко/
Olive, на уринарните тестове много вяра да нямаш, изчакай си кръвния. Моята черта на 14 ден беше много, много бледа, е, вярно имаше я, ама се притеснявах докато дойде първия преглед.

# 161
aekara Честитоооо! Желая ти лека бременност и най-сладкото бебче  Simple Smile

# 162
Благодаря на всички момичета и да ви се връща  Hug Hug Hug

# 163
Супер новина aekara,много се радвам за теб!

Олив стискам палци всичко да е наред!

# 164
aekara радвам се много,всичко ще е наред  Hug

olive1981 аз не съм привърженик на уринните тестове за това и не им вярвам.Стискам палци за хубав положителен резултат.Може  ЧХГ-то да е ниско и за това уринарния да не показва още  fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт