АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 99 204
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Аз също не разбирам защо са ти болнични, след като няма обективна медицинска причина......И едната и другата страна търсят взаимната изгода. Или се съгласяваш с политиката, или търсиш други начини за 30 дни болничен
Аз вече съм писала, пари за болничен няма да им дам.....Но да мрънкам по този повод, няма начин. Това е частна клиника. Това са условията.Като не ми изнасят, отивам другаде.

# 271
Не мога да разбера как така ще вземат пари за издаване на болничен... Честно казано това ми действа отблъскващо. Не се стискам за 400-500 лв (болнични за 4-5 месеца), но ми се струва ненормално да ме карат да плащам болничен при положение, че това е болнично заведение и си плащаш за преглед и т.н. Какъв разход им коства издаването на един болничен? Не може за всички видове болничен да се води заетост на болнични легла... За сравнение МБАЛ Надежда в София има и по-ниски цени за преглед и не искат пари за издаване на болничен, а там са най-търсените специалисти в БГ...

За удължаване на болничен се свиква лекарска комисия. Лекарска комисия в частните заведения няма - затова болничните в Селена се пускат все едно си лежала там. Затова те таксуват все едно за престой +болничен. Моя болничен е удължен с 30 дни от Торакс, които си работят с ЗК и ми взеха само 30лв за свикване на комисията.

# 272
  • Пловдив
Мимко,съмняваме  Селена да нямат ЛКК.Те също работят със ЗК.И при тях болничния до средата на 2014 беше 30 лв,после го вдигнаха на 100.Сега явно има някакво намаление

# 273
Мимко,съмняваме  Селена да нямат ЛКК.Те също работят със ЗК.И при тях болничния до средата на 2014 беше 30 лв,после го вдигнаха на 100.Сега явно има някакво намаление

Работят, но не всички лекари и не всички поцедури. Може някакво тяхно си вътрешно решение да са си взели просто болничните да минават по тоя път - с по скъпа тарифа. Но това е факт - болничния е 100-80 лв.

# 274
Аз ходя при ЛКК в Хипоталамус и ми е правило впечатление, че идват момичета ,които си следят бременността в Селена Simple Smile

# 275
  • Хасково
Здравейте! Предстои ми секцио в края на месеца при лекар,който изражда в Селена. Интересува ме има ли значение с кой анестезиолог ще се срещна на консултация,какво точно се случва на тази консултация? Колко време след операцията е раздвижването и кога ще ме преместят в стая? Освен тоалетни принадлежности,джапанки и бельо трябва ли ми нещо,например хавлии,нощници,дамски превръзки и т.н.? Благодаря ,предварително!   bouquet

# 276
  • Пловдив
Здравейте! Предстои ми секцио в края на месеца при лекар,който изражда в Селена. Интересува ме има ли значение с кой анестезиолог ще се срещна на консултация не,ако не искаш точно определена.ако искаш,трябва той да е на консултация,за да се уговорите.препоръчвам Георгиев или Кренски ,какво точно се случва на тази консултация? носиш си последните кръвни,пита за тегло,какви хапчета пиеш,съпътстващи заболявания,ще уговорите вида на анестезията  Колко време след операцията е раздвижването и кога ще ме преместят в стая? оперират сутринта до 16.30 си в реанимация.още там те раздвижват,сменят ти пижамата,мяташ се на инвалидна количка и те карат в стаята Освен тоалетни принадлежности,джапанки и бельо трябва ли ми нещо,например хавлии,нощници,дамски превръзки и т.н.? хавлия ще си искаш от там,нощници и превръзки също дават там. Благодаря ,предварително!   bouquet

# 277
  • Хасково
Благодаря Елфита!

# 278
Здравейте! Предстои ми секцио в края на месеца при лекар,който изражда в Селена. Интересува ме има ли значение с кой анестезиолог ще се срещна на консултация,какво точно се случва на тази консултация? Колко време след операцията е раздвижването и кога ще ме преместят в стая? Освен тоалетни принадлежности,джапанки и бельо трябва ли ми нещо,например хавлии,нощници,дамски превръзки и т.н.? Благодаря ,предварително!   bouquet

Elfita, както винаги е много любезна и е отговорила на всички въпроси. Аз ще добавя единствено относно анестезиолога. Щом ще те изражда конкретен доктор, значи си с избор на екип. В такъв случай можеш да посочиш и анестизиолога, който искаш да бъде, дори консултацията да е проведена с друг. При мен така се получи. Бяха забравили да го извикат на моето секцио и той беше в другата операционна, но като казах, че искам да е конкретният, го извикаха него.
Желая ти успех!

# 279
Аз се замислям за секцио, кой доктор да избера? Предното ми раждане беше там, и имам наблюдения за повечето лекари. Всички са ми приятни и симпатични. Нямам съмнения за възможностите им, но някак ми е трудно сама да преценя като хирург към кого да се насоча. Искам да е човек с опит, тъй кат очаквам известни проблеми /дано да няма де/. Някакви насоки?

# 280
Беба28,аз гласувам с 2 ръце за д-р Петрова. Тя прави моето секцио,което беше по спешност и всичко беше повече от наред,въпреки първоначалното притеснение от новината,че трябва веднага да ме оперират.  Peace

# 281
  • Пловдив
да е човек с опит, тъй кат очаквам известни проблеми /дано да няма де/. Някакви насоки?

Поради същите причини се насочих към Минев.Петрова също ми предложи да ме прави,при нея си водих ЖК то,но някакси вътрешно не я усещах ОК за операцията.Въпрос е и на твоята вътрешна нагласа

# 282
  • Пловдив
Беба28, всички в Селена са специалисти в секциото. Според мен е по-важно да се харесате с доктора т.е. да усетиш, че можеш да му се довериш.

# 283
  • хасково
Аз ти препоръчвам за  секцио с две ръце доктор Васил Даскалов! Peace

# 284
Аз ти препоръчвам за  секцио с две ръце доктор Васил Даскалов! Peace
+1  Peace - 2 бр. при него

Общи условия

Активация на акаунт