АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 99 198
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
  • хасково
Аз ти препоръчвам за  секцио с две ръце доктор Васил Даскалов! Peace
+1  Peace - 2 бр. при него
и аз съм два броя при него, като второто е от 09.01.2015  Simple Smile

# 286
  • Пловдив
и аз с два броя при него, едновременно появили се Laughing Grinning

# 287
След като изчетох цялата тема, смятам да си запиша час за ЖК при д-р Светла Петрова, тъй като е жена и е по ЗК. Ще споделям впечатления след прегледа. Въпросите, които ме вълнуват са свързани първо с болничните: работя в копирен център и често ми се налага да нося тежки кашони с хартия, а и въздухът е доста замърсен заради тонерите от машините. Поради тези причини, смятам че до 4-5 месец ми е оптималния срок да работя, но зависи и как се чувствам. До колкото разбрах (ще помоля някой да ми потвърди или да ме опровергае), имам право на общо 180 дни годишен болничен - 45 дни се полагат по закон преди термина, а останалите мога да ги ползвам през личния лекар, но как точно - като ме прати на гинекологичен преглед при някой в поликлиниката ли?
Второто, което ме интересува, но може би АГ ще ми даде информация, е колко често се ходи на прегледи? Днес гинеколожката ми потвърди точицата в корема, но не води ЖК. Каза ми само да не прекалявам с прегледите, следващия да е след 20-тина дена, а някъде тук във форумите прочетох, че първите няколко месеца се ходи на преглед на всеки 14 дена, тъй като риска тогава е най-голям.
Ако можете да ми помогнете, ще съм много благодарна Simple Smile

# 288
  • Пловдив
До колкото разбрах (ще помоля някой да ми потвърди или да ме опровергае), имам право на общо 180 дни годишен болничен - 45 дни се полагат по закон преди термина, а останалите мога да ги ползвам през личния лекар, но как точно - като ме прати на гинекологичен преглед при някой в поликлиниката ли

Имаш право на 180 дни.45 те дни преди термин са отделно.Казваш на Петрова,че искаш болничен и тя ще ти дава.Но в Селена болничните се плащат-80-100 лв на всеки 30 дни
Сега сте видели точица,7 ма г.с за сърце и после в 13 та г.с за записване на ЖК.Ако нямаш кървене и други проблеми междувременно.След това 1 път в месеца ЖК.Аз също не съм фенка на постоянния ехограф.

# 289
Ако не бъркам Петрова ме е преглеждала няколко пъти и бях доволна. Аз лично за АГ предпочитам мъж, но това е субективно, стига човекът да си разбира от работата и да я върши със сърце. За честотата на прегледите - ако нямаш проблеми през около месец е нормално според мен. Аз в началото изперквах и така ги гласях, че на две седмици да ме гледат. Но си мисля, че колкото и да е безвреден УЗ все пак...няма доказано нищо, прекалено от скоро се ползва толкова масово. Откакто усещам беборан съм странно спокойна и не ми се занимава да ходя на прегледи, въпреки че се налага.
За цените на болничните не съм запозната как е в Селена...аз лежах там януари и след това не съм плащала допълнително за болничен.

# 290
  • Пловдив
<Florence>, ЖК започва след 3ти месец, като щом ще си по ЗК, трябва да вземеш направление от личния лекар, но следящата АГ ще ти обясни най-добре как ще ви протичат срещите.
Относно болничните - щом работата ти е свързана с вдигане на тежко и химикали, моят съвет е да си останеш вкъщи.
Другото е, че в Селена болничните излизат скъпичко, та можеш да ги взимаш от друго мед. заведение.

# 291
Ау, какви новини прочетох- записвали вече децата без окончание
моето преди 8 години ме нахока тази, която ми донесе декларацията, и въпреки че я бях написала без окончание от общината й издадоха акта със  Tired сега вече за третото- не си струва да е различно, но изключително ме дразни този двоен стандарт
Предстои ми секцио, живот и здраве след 2 седмици, колко дена след секциото изписват /предните пъти съм раждала нормално, с едната ме изписаха на 4-ти ден, а с втората- още на 48-мия час/?

# 292
  • Пловдив
Доколкото знам, след секцио се лежи 5 дни.

# 293
  • Пловдив

Предстои ми секцио, живот и здраве след 2 седмици, колко дена след секциото изписват

Понеделник ме оперираха,петък ме изписаха.

# 294
  • Sunshine state
На 5тия ден ме изписаха-в петък родих,във вторник ме изписаха.

# 295
Както и момичетата по-горе са написали - ако всичко е ок при секцио се остава 4 нощувки, при нормално раждане 3.

# 296
тогава следва въпроса- в неделя изписват ли?

# 297
  • Хасково
Мини,лятото племенника ми се роди в петък -нормално и в неделя ги изписаха.

# 298

Да , изписват и в неделя  Peace

Последна редакция: пт, 20 фев 2015, 16:38 от ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥

# 299
  • Пловдив

Всеки ден изписват  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт