АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 99 178
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, бих искала да попитам дали Селена имат подписан договор с националната банка за стволови клетки и дали бих могла да даря стволови клетки при раждането? Simple Smile

# 331
  • Пловдив
обади се и питай на регстратурата

# 332
Heart Eyes е, похвал де
принцеса номер 3 е факт- нашата Благовеста
както винаги- не съжалявам за избора на клиника и на доктор
доста неща са се попроменили за 6 години, но пък не е към по зле по моето усещане за прекрасни условия за раждане

Честито!!

# 333
  • burgas
Здравейте, аз съм от Бургас, но АГ ми е Троянчев. В момента съм в Селена, изпрати ме тук защото на последния преглед бях с високо кръвно, освен това от 6-ти месец съм с контракции, имам и серклаж и т.н. Както и да е, кажете ми някакви отзиви за него, по принцип съм доста доволна. И има ли някоя мама да е родила преждевременно тук?

# 334
Да,аз родих преждевременно,благодарение на д-р Троянчев!Не искам повече да го виждам!

# 335
  • burgas
Да,аз родих преждевременно,благодарение на д-р Троянчев!Не искам повече да го виждам!
Моля те кажи ми подробности

# 336
  • Plovdiv
Здравейте, искам да попитам мъжът на някоя от вас дали е правил спермограма в Селена или някъде другаде. Ако може да ме насочите към лекар и цени на разширената, предварително ви благодаря Simple Smile

# 337
В Селена цената на спермограмата е 90 лева разширена. Обаждате се и запазвате час и това е. Ако искате консултация с уролог след това доктора който работи със Селена е Кабадозов преглежда и дава консултации всеки понеделник след 17 часа прегледа му е 50 лева. Спермограмата има обобщение и разяснение накрая.

# 338
  • Plovdiv
Час за спермограмата трябва ли предварително да се записва?

# 339
# 340
Здравейте, има ли някоя от вас раждала при д-р Борислав Иванов? Той преглежда на 4D в Медицински цетър 1, но доколкото разбрах изражда в Селена.
Благодаря!

# 341
Здравейте, момичета!
Другата седмица ми предстои планирано секцио в Селена и тъй като ми е първо раждане и за първи път изобщо ми се налага да вляза в болница, се чудех дали някоя от вас може да сподели каква е процедурата след приема сутринта на определената датата: изследвания, клизма прави ли се задължително и др.? След самата операция ще може ли някой близък да стои при мен в стаята и изобщо какъв е достъпа до мен и бебето? Извинявам се за многото въпроси, ще се радвам ако някой сподели опит Simple Smile

# 342
Здравейте, момичета!
Другата седмица ми предстои планирано секцио в Селена и тъй като ми е първо раждане и за първи път изобщо ми се налага да вляза в болница, се чудех дали някоя от вас може да сподели каква е процедурата след приема сутринта на определената датата: изследвания, клизма прави ли се задължително и др.? След самата операция ще може ли някой близък да стои при мен в стаята и изобщо какъв е достъпа до мен и бебето? Извинявам се за многото въпроси, ще се радвам ако някой сподели опит Simple Smile

мен ме приеха предната вечер /не съм от Пловдив/, за да могат да ми направят необходимите изследвания на спокойствие /бях писана като първо секцио/, гледат те дали си ок с тоалета, клизма не правят, пускат ти две банки рингер преди самото секцио, така че си отнема време-  на мен ми ги пуснаха към 6 сутринта до 8 бяха изтекли
след секциото минаваш през интензивно, там ще ти донесат телефоните, може да влязат и да те видят най-близки набързо /майка, съпруг/
след това те свалят в стаята- може и там да дойде съпруга ти, мен дори ми доведоха бебето да го видят съпруга и големите момичета Simple Smile
от следващия ден след като си раздвижена- свиждания само в стаята за свиждания, или в кафето

# 343
Здравейте момичета,
в четвърти месец съм,втора бременност и от няколко дни обмислям раждането да бъде в Селена. Препоръчаха ми д-р Минев. Моля за съвет,кога е най-добре да започна да ходя при него за проследяване? В предвид че е много зает,още от сега ли да започна с посещенията, или по-добре след 7 месец. Прочетох и последната тема,направи ми впечатление че той не прави задължително секцио.Знаете ли как процедира,ако първото раждане е било секцио?
И последен въпрос - как стоят нещата при (-) резус-фактор на родилката,ако бебето е с (+)? Имат ли необходимата инжекция анти Д гама глобулин,и заплаща ли се?
Хубава и спокойна вечер?

# 344
  • Пловдив
Моля за съвет,кога е най-добре да започна да ходя при него за проследяване? Аз почнах 6 ти месец В предвид че е много зает,още от сега ли да започна с посещенията, или по-добре след 7 месец. Прочетох и последната тема,направи ми впечатление че той не прави задължително секцио.Знаете ли как процедира,ако първото раждане е било секцио?секцио ще е,ако ти не искаш нормално.и ако разбира се ситуацията позволява нормално
И последен въпрос - как стоят нещата при (-) резус-фактор на родилката,ако бебето е с (+)? Имат ли необходимата инжекция анти Д гама глобулин,и заплаща ли се?плаща се
Хубава и спокойна вечер?

Общи условия

Активация на акаунт