АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 99 173
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
от въпросите аз мога да отговоря само за отрицателния резус фактор - да, имат налични анти Д гама глобулин, проследяват нещата служебно както се казва, аз съм отрицателна кръвна група, веднага са изследвали децата ми и след установяване, че и двете са положителна група, ми поставиха анти д гама глобулин, на други места сякаш се налага да припомня човек, но в Селена си ги следят тези неща Peace инжекцията се заплаща, но вече съм забравила цената Rolling Eyes

# 346
  • Хасково
Цената е 100лв. Родих в Селена на 27.02.  , донесоха бележка на жената в моята стая за плащането преди изписването

# 347
мен ме приеха предната вечер /не съм от Пловдив/, за да могат да ми направят необходимите изследвания на спокойствие /бях писана като първо секцио/, гледат те дали си ок с тоалета, клизма не правят, пускат ти две банки рингер преди самото секцио, така че си отнема време-  на мен ми ги пуснаха към 6 сутринта до 8 бяха изтекли
след секциото минаваш през интензивно, там ще ти донесат телефоните, може да влязат и да те видят най-близки набързо /майка, съпруг/
след това те свалят в стаята- може и там да дойде съпруга ти, мен дори ми доведоха бебето да го видят съпруга и големите момичета Simple Smile
от следващия ден след като си раздвижена- свиждания само в стаята за свиждания, или в кафето[/color]
[/quote]

Благодаря за отговора, mini_79 Simple Smile
Питах относно клизмата, понеже имам няколко познати, на които са им правили, но не в АГ Селена и се чудех как процедират там, а и мислех че зависи от това при кой лекар си. А относно храната, в деня преди секциото, какво може да се яде, понеже само за бобови храни ми казаха, че не може и до 22ч. да прекратя храненето.

# 348
подписваш декларация, че 6 часа преди секциото не си приемала храна и вода, така че 6 часа са си напълно достатъчни, за храни нищо не са ми казали специално да избягвам
при мен разбира се, за да е по-интересно си ми започна нормално раждане- в 5 ми изтекоха водите, в 5:30 ми започнаха контракции и до 8 обикалях със системата стаята, бях направила 5 санта разкритие- още половин час и сигурно щях да си родя нормално /за което поради особеност на матката ми не беше препоръчително- риска да я загубя беше огромен/

# 349
  • Пловдив
Селена и се чудех как процедират там не правят клизма вече , а и мислех че зависи от това при кой лекар си. А относно храната, в деня преди секциото, какво може да се яде, понеже само за бобови храни ми казаха, че не може и до 22ч. да прекратя храненето. казват лека храна.да речем без бобови,зеле и изобщо неща,които са ти тежки или ти дразнят стомаха

# 350
Благодаря ви за отговорите Gugito, Elfita и Monichkaa  Hug
Ще продължавам да следя темата с интерес.
Хубав ден

# 351
  • Sunshine state
Д-р Карагьозов ме посъветва да не приемам тежки храни 24 часа преди секциото и бях на тараторче. Клизма няма, спокойно.  Peace

# 352
Благодаря Pupitka,Mini и Elfie за инфо-то. Добре, че го има този форум;) Сега като знам, че няма клизма и ми е по-леко на душата Laughing , въпреки че това е вероятно най-малката гадост от всичко Simple Smile

# 353
  • Sunshine state
Гадост, не гадост, минаваш си от реда и няма мърдане. Всичко минава и заминава, спокойно.  Simple Smile
Само катетърът ми беше проблем, но го поставят след упойката и не усещаш нищо.  Peace

# 354
  • София
Поздрави на всички. Моля да ме извините ако съм се оказала в неправилната тема, но съм нова във форума. На прекрасната възраст 38 съм, с миомни възли и хипертония и ми предстои инсеминация в АГ Селена Пловдив. Втора. Първата - неуспешна - ми направиха в друга клиника в София. При стимулацията за втората просто се отказаха от мен - много рискови фактори. Така ме насочиха към Селена. Ще съм благодарна ако някой ми даде повече информация за клиниката, д-р Ставрев, цени на процедурата и всичко, което може да сподели.

# 355
Mariap, мисля че си за тази тема http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=778761.0

# 356
Така е, да минава  Simple Smile а и като знае човек че ще си види и гушне детенцето  preggo txtloves

# 357
И аз предния път бях само на таратор деня преди секциото. Сега пак така смятам да направя.
Аз имам нужда да ми се припомнят някои неща  Blush
1.Колко дни преди секциото се правят задължителните изследвания преди операция?
2.Имам листче с изследванията от миналия път-същите ли са си и сега?
3.Задължително ли се правят в Селена и къде е лабораторията?
4. За колко време излизат резултатите?Он-лайн мога ли да си ги проверя или трябва да си ги взема лично?
5.Колко дни преди секциото се прави срещата с анестезиолога?
6.Трябва да нося последно направените изследвания и всички останали, нали?
7.За раждане пак ли се влиза от задния вход и мъжа ми там ли трябва да чака?
8.Мъжът ми в колко часа горе-долу трябва да е там, за да припознае и види бебето?
9.Дали ще го пуснат с баткото в реанимация(те ще са заедно, няма кой да го гледа).
10.Ако изписването е в неделя тогава ще могат ли да издадат бележката, която таткото трябва да занесе в работата?
11.Миналия път лежах малко в реанимацията преди секциото и там си оставих телефона. Сега може ли пак така или трябва да си стои в стаята и те ще ми го донесат?
Извинявам се за многото въпроси, но нищичко не си спомням  Thinking
Благодаря предварително   bouquet

# 358
  • Пловдив
И аз предния път бях само на таратор деня преди секциото. Сега пак така смятам да направя.
Аз имам нужда да ми се припомнят някои неща  Blush
1.Колко дни преди секциото се правят задължителните изследвания преди операция? някои лекари имат изисквания.трябва да си питаш АГ то.иначе аз си ги правих може би 20 дни преди секциото и не съм правила нищо извън,полагащото се по касата
2.Имам листче с изследванията от миналия път-същите ли са си и сега?
3.Задължително ли се правят в Селена и къде е лабораторията? не,не е задължително в Селена.аз съвсем нарочно не ползвах тяхната лаборатория,че организацията им е 0.Пада се над рецепцията,на входа за раждане,но на 3 я етаж
4. За колко време излизат резултатите?Он-лайн мога ли да си ги проверя или трябва да си ги взема лично?стандартните излизат същия ден.в Селена не за всичко дават онлайн достъп
5.Колко дни преди секциото се прави срещата с анестезиолога? когато решиш.2 седмици примерно е добре
6.Трябва да нося последно направените изследвания и всички останали, нали?при консултацията носиш само последните кръвни
7.За раждане пак ли се влиза от задния вход и мъжа ми там ли трябва да чака?да,там се влиза.като родиш ще го извикат от чакалнята на родилна рецепция
8.Мъжът ми в колко часа горе-долу трябна да е там, за да припознае и види бебето?ако си секцио според това коя по ред си сметни горе долу часа.или преди да влезеш в операция,му се обади,че влизаш и той да тръгва към болницата
9.Дали ще го пуснат с баткото в реанимация(те ще са заедно, няма кой да го гледа). да,задължително.двамата ще влезнат да те видят в реанимация и двамата ще ги пуснат като те свалят в стая,за да видят пак теб и бебето
10.Ако изписването е в неделя тогава ще могат ли да издадат бележката, която таткото трябва да занесе в работата?питай,но и понеделник да я дадат не е проблем за отпуска за бащинство
11.Миналия път лежах малко в реанимацията преди секциото и там си оставих телефона. Сега може ли пак така или трябва да си стои в стаята и те ще ми го донесат? ще питаш,аз бях без телефон,но бях втора и знаех,че бързо ще вляза

# 359
в неделя бележка не издават, телефоните на мен ми ги донесоха, пуснаха и децата с баща им /имай предвид, че не е особено приятна гледка за детето може би- моята малката се стресна и за първи път я видях да стои буквално за крачола на баща си, а е на 6 години/

Общи условия

Активация на акаунт