АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 99 168
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Мини,кое не е приятна гледка?Докато лежим в реанимация след операцията ли?Моята реагира съвсем добре като ме видя.

# 361
дам, моята средната госпожица доста се стресна от това, че съм на легло и от мен излизат тръбички някакви ... но предполагам е до дете

# 362
Предполагам, че и моето много ще се стресне  Confused  Много е чувствителен. Лошото е, че просто няма кой да го гледа и ще е с татко си .

# 363
  • Plovdiv
Момичета, знаете ли дали мога да проверим резултати от спермограма онлайн. Звънях на рецепция, но не ми дигат

# 364
Ако секциото е в петък, дали ще има лекари в събота и неделя, ако не дай се Боже нещо се наложи за бебето или мен?

# 365
  • хасково
Ако секциото е в петък, дали ще има лекари в събота и неделя, ако не дай се Боже нещо се наложи за бебето или мен?
Винаги има дежурни и педиатър и аг, не се притеснявай.

# 366
  • Пловдив
Моето секцио беше в петък,изобщо не се безпокой Peace По нищо в клиниката не личи ,че следва събота и неделя Peace

# 367
  • Пловдив

Laughing

Не,събота и неделя родилките и бебетата са на самотек
Леко раждане Hug

Последна редакция: сб, 21 мар 2015, 11:30 от ♥Elfita♥

# 368
Благодаря, момичета  Hug
Доктора ми каза да си избирам дата между 15 и 20.04, но още не мога да реша  Blush  Whistling

# 369
  • Пловдив
Доктора ми каза да си избирам дата между 15 и 20.04, но още не мога да реша  Blush  Whistling

20 ти  Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 мар 2015, 15:10 от ♥Elfita♥

# 370
Засега съм се спряла точно на 20-ти(хем е понеделник, начало на седмицата, хем е по-близо до термина(30.04), обаче коя зодия ще е тогава? Някъде пише овен, другаде-телец... Crossing Arms

# 371
  • Пловдив
И аз бих избрала 20-ти.

Ето една статия за зодиите:
http://dama.bg/article/na-granitsata-mezhdu-dve-zodii-kolko-zodii-imate/4889/
Преди години една колежка на майка ми си беше взела книга на Пламен Румпалов - дано не бъркам името, и в същия ден бях отишла по някакъв повод при тях, та и в тази книга пишеше ако не същото нещо, то поне много близо до написаното в статията.

Последна редакция: сб, 21 мар 2015, 15:26 от tonitabrandtner

# 372
  • Пловдив
Чистокръвен овен ще е Peace като мен Heart Eyes

# 373
Да, мисля това да е датата   Heart Eyes
А раздвижването същия ден ли става и слагат ли пясък на корема?  2 чифта чехли ли трябва да си нося-един за банята и други за стаята и навън?

# 374
  • Пловдив
Да, мисля това да е датата   Heart Eyes
А раздвижването същия ден ли става и слагат ли пясък на корема?  2 чифта чехли ли трябва да си нося-един за банята и други за стаята и навън?

Ще те раздвижат към 16.30 ч-17.00 часа в деня на операцията докато си в реанимация.След това те свалят в стая на инвалидна количка.Окончателно те раздвижват сутринта като ти свалят катетъра.И двата пъти бях с едни чехли за баня.Бързо съхнат след като се къпеш и слагах чорапи,за да не ми е студено на краката.Някои момичета носеха и по два чифта чехли.На корема слагат лед или нещо подобно студено.Ти ако искаш говори с док и по негово предписание ще ти сложат пясък.Аз така първия път си поисках пясъко,но да ти кажа е все едно дали с пясък или без

Общи условия

Активация на акаунт