АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 99 039
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Ако раждането почне нормално, но завърши секцио, цената за секцио ли се заплаща?

Да

Направо незнам как ще изкарам без вода толкова време  newsm78

Ще изкараш като стой та гледай.Първото ми секцио беше на обяд.Бях спряла с водата от предната вечер.Не мога да кажа,че изпитвах жажда.А защо чак на обяд?

# 586
  • Sunshine state
На мен не са ми забранявали да пия вода..  newsm78

# 587
Защото преди мен имало 4 момичета и можело доста да си почакам. Ще си умра от притеснение докато чакам, но какво да се прави. Това е, че по принцип пия доста вода и все ми е топло, но ще издържа някак си.

# 588
  • Sunshine state
Аз се обърках и си помислих,че за храна става дума. Вода не са ми забранявали.  Thinking

# 589
  • Пловдив
Аз се обърках и си помислих,че за храна става дума. Вода не са ми забранявали.  Thinking

И водата е забранена.Вероятно не си разбрала

Защото преди мен имало 4 момичета и можело доста да си почакам.

4 момичета не е много.Предполагам,че ще влезеш в операция между 10 и 11 часа.

# 590
  • Sunshine state
Да,да, имаше нещо такова. Явно съм забравила вече. Ами не ми е било проблем, щом не се сетих веднага.  Mr. Green

# 591
Някой има ли информация за увеличение на цените за раждане? Вече са ми оформени документите и днес ми се обадиха да ми кажат, че цената на секциото от днес е вече 1500 лв.  Shocked

Съобщиха ли ти с какви мотиви? То до следващата седмица може да им скочи на 2000. Пукнаха се от увеличения тази година явно. Crossing Arms Crossing Arms

# 592
Оле стига бе...ама как 1500  ooooh! Започвам да се замислям за др болница....мн жалко.

# 593
1500 за секцио?! Тея хора започнаха да се таврят

# 594
Много ми се струват, те все пак получават и пари от здравна каса. То в София доколкото знам има клиники с такива цени  Tired Коллкото и да си говорим обаче това е положението....аз лично ще тегля кредит  ooooh!

# 595
  • Пловдив
В момента всички болници хоспитализират пациенти като обезумели. Само да се покажеш на входа и да кихнеш, дай си личната карта, имаш пневмония. Говоря съвсем сериозно. Внимавайте, ако ЛЛ ви прати за изследване в болница и имайте едно на ум, защото имам чувството, че играят в комбина. Имам съвсем пресен такъв случай, но не става въпрос за пневмония, а за друга бдалеч по-безобидна диагноза, която изобщо нямаше нужда от хоспитализация, но така го извъртяха...... ooooh! Защото без ЛК вече не може да стават хоспитализации и те събират пациенти буквално от улицата да си понапълнят отделенията и да точат касата. След това безумие на ЗК, следват орязаните бюджети на всички болници....

Държавните ще се спасят някак, то е ясна вече схемата, но частните са с вързани ръце. Те не могат да си позволят да не плащат заплати, да не плащат ток, вода, на доставчици.....И го отнасят клиентите, опс. пардон пациентите. В единия случай те набутват жив и здрав в болница, в другия случай вдигат безумно цените.

Познайте кой го отнася. Пък то видиш ли тия промени били за благото на пациента.  Whistling  Whistling

Да се надявам да сме здрави, защото здравната ни система и здравното министерство, бавно ни погребва...... Tired

# 596
  • Пловдив
Разликата е 200 лв,не е много,но не е и малко..Бих ги дала пак,истината е ,че останах много доволна от Селена.

# 597
  • Пловдив
Здравейте! Аз съм вече се замислям в коя болница искам да родя и единия вариант е Селена. Това, което ме отдръпва обаче е че в тази болница май си държат на секциото или поне това е масовия случай. Някой има ли информация как стоят нещата с естественот раждане откъм условия и отношение. Ако искам да раждам без системи с окситоцин и без да предизвикват раждането изкуствено, тези изисквания ще бъдат ли уважени.

# 598
да, ще уважат всяко твое желание, стига да не застрашава твоя и живота на детето

# 599
  • burgas

Здравейте момичета! Родих секцио в Селена на 06.04, имам се прекрасно момченце!
Включвам се да ви разкажа за моят случай и съм на линия с прясна информация Simple Smile
Аз съм от Бургас и имах доста трудна бременност, сладях се при д-р Троянчев и мога да кажа само хубави неща за този човек, страшно отговорен и благодарение на него я докарахме до 9ти месец. Лежала съм няколко пъти за задържане, през последните 4-5 месеца само лежах и пиех лекарства в несвяст , бях с контракции и от 8ми месец започнах да вдигам кръвно.
И така Троянчев ме посъветва секциото ми да е 36+6дни , на мен ми се струваше страшно рано и много се притеснявах. Четири дни преди датата вечерта в 12 пак започнаха контракции, но не много болезнени през 10мин., изчакахме до 1часа и му се обадихме, каза ни да тръгваме. Аз обаче реших, че първо ще хапна и ще пробвам да заспя и към 2:30 д-ра ни се обади да провери как сме и докъде сме стигнали и му казахме че сме се отказали. На другият ден пък вдигнах кръвно и с мм решихме да отидем в Пловдив в Селена да си изчакаме датата, аз бях с нагласата че едва ли не отиваме на хотел  Grinning Като отидохме ме прие Пейчинова / предният път като бях в патология, пак беше тя и да ви кажа в мен е останало много добро мнение за нея/ оказа се че шийката е изгладена и ми казаха, че секциото ще е след 2часа в 21:00 вечерта. Всичко мина повече от добре, оперираха ме Троянчев и един много млад лекар, не му зная името, но и той се държи много на ниво, анестезиолог беше Георгиев, той пък е уникален, през цялото време беше над главата ми и ми държеше ръката. Всичко приключи за около 30мин, в 21:42 проплака моят така чакан син.
Най-хубавото е че спомените за моето раждане са прекрасни! За Троянчев също искам да кажа, че четох какво ли не и бях много притеснена, но той беше винаги на линия за мен, беше уведомен за всичко около мен, нищо че не е през цялото време в болницата. След раждането дойде да ме види, всеки път ми казваше каквото и са има да му се обаждам. Много се радвам че му се доверихме и че той оправда доверието ни!
Стана много дълго  Simple Smile ако мога да съм полезна с нещо тук съм 😊

Общи условия

Активация на акаунт