АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 99 093
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
най-младия в момента, за когото се сещам е Ставрев младши /дребничък, с очила- абсолютно копие на баща си/

Hug честито бебче, само положителни моменти

# 601
  • Пловдив
Или А Даскалов да е бил.Висок,добре,сложен,с черна,къса,хубава прическа,пак с очила.С голямо чувство за хумор

# 602
  • burgas
Много ти благодаря  Heart Eyes, да точно той е  Grinning знаяе се казва Даниел, защото като ме питаха как ще се казва сина ми стана ясно, че ще му е адаш  Laughing много приятен и възпитан беше и той. Общо взето най-много ми харесаха Матев, Пейчинова и този младичкия Ставрев, другите даже незная защо минаваха на визитация, просто да отбият номера

# 603
Не знам защо се продължава с тези спекулации за секциото....Аз бях секцио по спешност, трябва да ви кажа че мн изчакаха и направиха всичко възможно да родя нормално, но уви...Сега също са съгласни да пробвам нормално въпреки предното ми секцио, но аз се разколебах. Имам толкова много познати родили там и от тях само 3 са секцио и то по тяхно желание. Какви са тези измислици, че настоявали за секцио?

# 604
Разликата е 200 лв,не е много,но не е и малко..Бих ги дала пак,истината е ,че останах много доволна от Селена.

Аз също бих ги дала и ще ги дам. Доволна останах, но е второ повишавана в рамките на 2 месеца...Пък и 200 лв биха ми били от полза за още някаква покупка за бебчето примерно.

# 605
Само секциото ли са увеличили?  newsm78

# 606
Елфи, до колкото разбрах д-р Асен Даскалов вече не работи в Селена
при мен също секциото е по медицински причини, след две нормални раждания- с хипотонична матка съм и вероятността да остана без нея при още едно нормално раждане беше доста голяма
д-р Даскалов е предложил, който се навие да ме изражда нормално /аз така или иначе бях с родова дейност, за мой огроооомен късмет водите ми изтекоха в 5 сутринта и до 7:30 бях с 5-6 санта разкритие/ но никой не се е навил

# 607
Не ми казаха мотивите за увеличение на цената, обаче ми дойде доста изненадващо 2-3 дни преди секциото  Tired
А кога са свижданията? Таткото може ли всеки ден да вижда бебето?

# 608
  • Пловдив
Кой може да ти каже мотив.  Thinking Момичетата на регистратурата..... Rolling Eyes Не мисля, че ръководството им дава обяснение за действията си.

Аз вадя едни предположение от ръкава, на база това, което чета в пресата и на база това, с което се сблъсках съвсем скоро в държавна болница. И по-зле ще става.  Tired

# 609
  • Пловдив

Peace

Даже и не мисля,че трябва да дават обяснения някакви поради каква причина са вдигнати цените

# 610
  • Пловдив
Не ми казаха мотивите за увеличение на цената, обаче ми дойде доста изненадващо 2-3 дни преди секциото  Tired
А кога са свижданията? Таткото може ли всеки ден да вижда бебето?

Свижданията са всеки ден от 10.00 до 19.00ч. Първият ден , преди да те раздвижат, пускат близките в стаята. След раздвижването, посещенията са в стаята за свиждане /това, ако си на първи етаж/. На втория етаж има място със столчета пред отделението, където може да се седне.

# 611
Стигам до извода, че в Селена цените се вдигат по всяко време и на общо основание. Също виждам, че за 200лв разлика с Окръжна болница, условията по свижданията са само една идея по-различни - просто в Селена часовете са повече, но не пускат в стаята, а пак излизаш отвън, нали така?
Все пак някой има ли информация каква е последната цена за секциото там и какво включва? Писах им в четвъртък, но никой не ми е отговорил все още.

# 612
Относно свиждането аз бях на втория етаж и таткото всеки ден идваше при мен вътре в стаята,както и на другата жена близките също идваха,така че няма проблем,не е забранено свиждане в стаята.

# 613
  • burgas
За свижданията нямам инфо, защото си бях в самостоятелна стая с придружител.
И също не виждам логика да дават обяснения защо вдигат цените, според мен си заслужават и 1500лв, не са малко разбира се и все пак

# 614
Дано поне по този начин се отсеят пациентките. Има такива, които  мислят, че тези пари се дават за 5- звезден спа хотел, а не за качествени здравни услуги.

Общи условия

Активация на акаунт