АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 99 032
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Дано поне по този начин се отсеят пациентките. Има такива, които  мислят, че тези пари се дават за 5- звезден спа хотел, а не за качествени здравни услуги.
Ооо, ще ги отсеят, определено. Мен вече ме отсяха. Но това просто означава, че ще им останат по-платежоспособни, а не по-малко взискателни пациенти. Даже напротив. Едва ли обаче подобни са мотивите за вдигане на цените. Твърдите лимити ограничават оптималния брой пациенти, към който се стреми една болница. С вдигането на цените намаляват потока от пациенти, като същевременно се опитват да компенсират финансовите загуби.
Както и да е, тяхна си работа. Ходя при д-р Петрова и бях решила да родя в "Селена". Жалко, ще си търся друг вариант.

# 616
Момичета, бихте ли ми препоръчали доктор в Селена, при който да се запиша за женска консултация и който да работи със здравната каса? Имам препоръки до сега за д-р Петрова и д-р Кръшков, ако може да споделите впечатления за тях ще ви бъда мн благодарна!

# 617
Доволна съм от д-р Петрова. Мила е и изглежда отдадена на работата си.

# 618
За д-р Петрова съм чувала много хубави отзиви. Д-р Кръшков е моя лекар, но не води консултации по касата.

# 619

bambucha_85 Терминът ми е края на юни и докторът ми ме попита дали не желая за естествено. Аз отказах засега, но той ме насърчи, че имам още време и да си помисля. Не съм убедена, че всички лекари съветват за секцио.

# 620
  • Пловдив
Момичета, бихте ли ми препоръчали доктор в Селена, при който да се запиша за женска консултация

Петрова-ще си доволна
Пейчинова-не бих
Третият беше Даскалов,но ако се е махнал,не знам кой е на негово място за ЖК по касата

# 621
Mомичета, Петрова чаровната червенокоска-къдрокоска ли е? Срещу кабинета на Минев?  Embarassed

# 622
# 623
Ооо, значи съм се заблудила... Бях си харесала нея Wink А тази Петрова не съм я запомнила  Rolling Eyes Мерси, mini_79

# 624
  • Пловдив
Mомичета, Петрова чаровната червенокоска-къдрокоска ли е? Срещу кабинета на Минев?  Embarassed

Това е сестрата от 9-ти кабинет.

# 625
Какво значи да ги отсеят ?! Това да не е Ротари клуб, болница е, в крайна сметка. Те на практика не са предложили нищо допълнително срещу тези пари. Качеството на услугите ще е същото, тоест и пациентите ще са също толкова не/доволни, колкото са били и преди увеличението. Абсурдна история. А най-абсурдното е, че във всеки един момент могат да те поставят пред свършен факт, както е станало с една от мамите. Ние да не ги берем по дърветата тези пари, че да можем във всеки един момент да бъдем спонсори. Вижда ми се твърде некоректно, за да разчитам на тях.

А всъщност ако ходиш на ЖК при някой техен лекар и поискаш той да ти води раждането, плащаш ли за избор на екип, или "по подразбиране" си раждаш при него?  Thinking Чувала съм противоречиви мнения, май си зависи от болничното заведение?

# 626
  • Пловдив
Какво значи да ги отсеят ?! Това да не е Ротари клуб, болница е, в крайна сметка. Те на практика не са предложили нищо допълнително срещу тези пари. Качеството на услугите ще е същото, тоест и пациентите ще са също толкова не/доволни, колкото са били и преди увеличението. Абсурдна история. А най-абсурдното е, че във всеки един момент могат да те поставят пред свършен факт, както е станало с една от мамите. Ние да не ги берем по дърветата тези пари, че да можем във всеки един момент да бъдем спонсори. Вижда ми се твърде некоректно, за да разчитам на тях.

А всъщност ако ходиш на ЖК при някой техен лекар и поискаш той да ти води раждането, плащаш ли за избор на екип, или "по подразбиране" си раждаш при него?  Thinking Чувала съм противоречиви мнения, май си зависи от болничното заведение?

Аз ходих по Здравна каса на ЖК при д-р Петрова. Разбрах се с нея в началото на осми месец, че искам тя да ме изражда. Не съм плащала допълнително за избора. Родих секцио. Знам, че д-р Минев взима по 100 лв., ако го избереш за раждането, независимо дали той ти е водил ЖК или не.

# 627
Дали в клиниката на Селена ще ми вземат гърлен и носен секрет? Трябва да пускам кръв и урина др седмица, а ми се искаше и да проверя носа и гърлото....би ми било удобно ако всичко става на едно място.

# 628
Ами то реално тези пари, които се плащат за основно за избор на екип. 850лв.ако го викаш през нощта лекаря още 100лв.

# 629
  • Пловдив
Не са никак малко парите, които оставяш в Селена, но все пак това е частна клиника. В България раждането е безплатно ... в държавните болници ... на първо четене. Но и там наред с всички консумативи, които купуваш за престоя, ако речеш да се уговориш с лекар, че и екип да събереш, пак плащаш една шапка пари. Само че пребиваваш с хлебарките и освен някоя сърдита и недоспала санитарка, няма кой "дзак" да ти каже. А упойки епидурална, спинална - забрави, няма кой да ти постави. Пред държавното недоразумение, предпочитам да си платя в Селена, но да нямам грижи и неудобства. Оставих им преди месец 1390лв. общо и никак не съжалявам. Всеки сам си преценя, излагам собсвените си доводи. А за да не остана криворазбрана - работя като редови учител, мъжът ми също е работник, Рокфелер не ми е роднина. Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт