АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 98 536
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  • Някъде там...
записвам се и аз.
И да вметна за шишетата с мляко , раждах март месец и останах с впечатление , че всичко е много стерилно , шишетата постоянно се сменяха, бибероните също.

# 76
Скоро ми престои да раждам секцио в клиника Селена .Интересуваме накои ден записват бебетата с имена.Ние няма ме брак и живеем на семеини начела.На кои ден викат таткото да ги признае.Някакъв документ ли попълва.

# 77
Скоро ми престои да раждам секцио в клиника Селена .Интересуваме накои ден записват бебетата с имена.Ние няма ме брак и живеем на семеини начела.На кои ден викат таткото да ги признае.Някакъв документ ли попълва.
Ние нямаме брак, юли месец раждах там. След като родих, докато бях в реанимацията таткото отиде и попълни една декларация, че той е бащата и че е съгласен малката да носи неговата фамилия. После ми я дадоха и на мен , да я подпиша,че знам за това и че аз съм "ок" и това беше.Името се вписва веднага. После акта за раждане от кметството по район от където си.
Успех Peace

# 78
Само ако родиш в почивен ден - събота или неделя, в понеделник идва момичето, което обработва документите. Поне при мен беше така преди 3 години. Но пък ако си планово секцио, то няма да е в почивен ден.

# 79
Ние нямаме брак, юли месец раждах там. След като родих, докато бях в реанимацията таткото отиде и попълни една декларация, че той е бащата и че е съгласен малката да носи неговата фамилия. После ми я дадоха и на мен , да я подпиша,че знам за това и че аз съм "ок" и това беше.Името се вписва веднага. После акта за раждане от кметството по район от където си.
Успех Peace
Къде точно?

# 80
Успех Peace
[/quo
Къде точно?
Как къде? Нали за Селена в Пловдив говорим!

# 81
Знам че говорим за Селена...въпроса ми беше относно получаването на акта на бебето

# 82
  • Пловдив
После акта за раждане от кметството по район от където си.
Къде точно?

# 83
После акта за раждане от кметството по район от където си.
Къде точно?
Аз не съм от Пловдив и не гарантирам 100% това, което пиша.  Simple Smile
Ако си от Пловдив, след 20-на дни отиваш в кметството в района, в който живееш.
Ако не си( като мен) отиваш в кметството в района на болницата. Не се сещам как се наричаше, но е много близо до Селена.
Във всички случаи на регистратурата ще ти кажат от къде да го вземеш.

# 84
Благодаря за коректността иванита. Simple Smile

# 85
Здравейте може ли да ми кажете актуална информация какво точно  като багаж трябва да се носи в болницата и ако не си при лекар от Селена следящ бремеността трябва ли преди раждане консултация с лекар от клиниката.Благодаря.

# 86
Здравейте може ли да ми кажете актуална информация какво точно  като багаж трябва да се носи в болницата и ако не си при лекар от Селена следящ бремеността трябва ли преди раждане консултация с лекар от клиниката.Благодаря.

Независимо от това дали ще бъдеш секцио или нормално раждане, преди да родиш трябва да направиш консултация с анестезиолог в клиниката. А относно багажа - тоалетни принадлежности, джапанки, зарядно за телефона, трябва да подготвиш и комплекта за изписване на бебето, който да ти донесат в деня на изписването. Всичко друго ти се осигурява от клиниката. Аз си носих и моя голяма кърпа за баня, но ако не носиш - не е проблем, защото ти осигуряват от там. Трябва само да си поискаш. Ако се върнеш на зад - в предишните теми, всичко това е обсъждано многократно.

# 87
  • Пловдив
предлагам информацията за преди раждането: какви изследвания и какви консултации се правят, както и какъв багаж да се носи, да се сложи на първа страница Simple Smile

# 88
Да дам отчет. На 5.11. Се роди дъщеричката ни в Селена при д- р Ненев, на който съм безкрайно признателна, направи ми серклаж в доста късна седмица и спаси бремеността ми. Нормално раждане, с епидурална, мн съм доволна от целия екип на болницата. Ако имате въпроси, питайте.

# 89
  • Пловдив
предлагам информацията за преди раждането: какви изследвания и какви консултации се правят, както и какъв багаж да се носи, да се сложи на първа страница Simple Smile

Добра идея.Дайте да оформим списъка заедно,че ако остане на мен ще се наблегне на гримове,червила и парфюми

blueyed ,честито.Браво за нормалното раждане

Общи условия

Активация на акаунт