Тя ми води и ЖК и после раждах при нея със секцио. Много съм доволна 
Би ли споделила как мина секциото ти, упойки, продължителност, шев и т.н
Аз исках да питам и друго, винаги ли са по двама лекари при секцио? На моето бяха двама, и се чудя практиката дали е такава или е било случайно.
.Ами бях първо секцио за деня,залата беше фул с народ. Георгиев беше моят анастезилог и беше доста мил. Обясняваше ми точно какво и как се прави,кога ще ме убоде и т.н.. Петрова дойде,поздрави ме над платното и се почна. Георгиев,само ме разсейваше,по едно време ме видя,че ги подслушвам лекарите и много внимателно ги предупреди
. В един момент усетих натиск и си викам"аха,почват да ме режат",а то след секунди залата избухна в овации и ми честитиха малката
.Беше 8,23 сутринта,а залата влезнах в 8,03! Шева ми е до зоната на бикините,фин,нежен,не стана груб. Малко по-в ляво е,но така се наложи при мен заради срастване. В реаниманиция ме оставиха в 9.00,а ме раздвижиха в 3 следобед. После ме свалиха в стаята ми и така. Бях със спинална,всичко беше идеално. Не ме е боляла глава,не ми е било лошо,само бях много гладна и се пазарях за храна,но не ме огря. Всеки ден д-р Петрова е идвала да ме види,освен задължителните визитации от лекарите. Това е общо казано,че пиша от телефона и не е много удобно.Благодаря!
Петрова се падна дежурна на моето раждане, и въпреки че моята лекарка дойде да ми води раждането, тя остана до края. След това пак тя ми се падна да ми маха конците. Още тогава ми допадна, за това сега се ориентирах към нея за ЖК. Далечно е всичко още всичко при мен, но най- вероятно ще е секцио /първото също завърши така по спешност/ и ми се искаше да зная за нея повече като опериращ лекар. Явно си умее добре работата.
И аз за първи път чувам за тези пакети.При икономичния 100 процента няма да има епидурал,ама като гледам цената май и доФтор няма да има