АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 98 522
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
+ 1 глас за страхотното отношение на д-р Светлана Петрова Peace Тя ми води и ЖК и после раждах при нея със секцио. Много съм доволна Simple Smile

Би ли споделила как мина секциото ти, упойки, продължителност, шев и т.н

Аз исках да питам и друго, винаги ли са по двама лекари при секцио? На моето бяха двама, и се чудя практиката дали е такава или е било случайно.
Да,двама лекари са и анастезиолог Peace.Ами бях първо секцио за деня,залата беше фул с народ. Георгиев беше моят анастезилог и беше доста мил. Обясняваше ми точно какво и как се прави,кога ще ме убоде и т.н.. Петрова дойде,поздрави ме над платното и се почна. Георгиев,само ме разсейваше,по едно време ме видя,че ги подслушвам лекарите и много внимателно ги предупреди Grinning. В един момент усетих натиск и си викам"аха,почват да ме режат",а то след секунди залата избухна в овации и ми честитиха малката Hug.Беше 8,23 сутринта,а залата влезнах в 8,03! Шева ми е до зоната на бикините,фин,нежен,не стана груб. Малко по-в ляво е,но така се наложи при мен заради срастване. В реаниманиция ме оставиха в 9.00,а ме раздвижиха в 3 следобед. После ме свалиха в стаята ми и така. Бях със спинална,всичко беше идеално. Не ме е боляла глава,не ми е било лошо,само бях много гладна и се пазарях за храна,но не ме огря. Всеки ден д-р Петрова е идвала да ме види,освен задължителните визитации от лекарите. Това е общо казано,че пиша от телефона и не е много удобно.

Благодаря!

Петрова се падна дежурна на моето раждане, и въпреки че моята лекарка дойде да ми води раждането, тя остана до края.  След това пак тя ми се падна да ми маха конците. Още тогава  ми допадна, за това сега се ориентирах към нея за ЖК. Далечно е всичко още всичко при мен, но най- вероятно ще е секцио /първото също завърши така по спешност/ и ми се искаше да зная за нея повече като опериращ лекар. Явно си умее добре работата.

# 61
Може ли някой да ме ориентира за цените

Ето, какво ми написаха на мен:

Необходимо е да сте здравно осигурена.
Сумата ,която се доплаща на касата за нормално раждане-разширен пакет /в т. ч епидурална упойка/ е 990лв.
за основен пакет в т. ч епидурална упойка-520лв
за икономичен пакет -340лв.
за секцио 1290лв.
самостоятелна двойна стая -100лв/ден
ВИП стая -150лв/ден
ВИП студио -200лв/ден
Присъствие на баща по време на раждане -200лв.
Само да добавя, тъй като лежах 2 пъти там, стаите са супер и не е нужно да си доплащате за вип, изключително чисти, нови, и сте само 2 вътре.

# 62
Какво ще рече икономичен и основен пакет???

# 63
Да и аз това щях да попитам, понеже на мен ми казаха само цената 990? Без другите варианти Simple Smile

# 64
  • Пловдив

Основен пакет-раждаш във фоайето на болницата
Икономичен пакет-раждаш пред входа на болницата

Извинете,но ме е хванала лигнята  Joy И аз за първи път чувам за тези пакети.При икономичния 100 процента няма да има епидурал,ама като гледам цената май и доФтор няма да има
Имаше една промоция за нормално раждане без епидурал и без избор на лекар-460 лв

# 65
Икономичния пакет е без избор на лекар и без епидурална упойка.
Основен, отново е без избор на екип, но с епидурална упойка.
Разширения си е с избор на екип и с епидурална упойка.

# 66
Всяка стая със самостоятелен санитарен възел ли е? А менюто кой го изготвя? Качеството какво е?

# 67
Всяка стая със самостоятелен санитарен възел ли е? А менюто кой го изготвя? Качеството какво е?
Да, всяка стая е със самостоятелна баня. Менюто всеки ден сутринта идват  и ти дават списък от няколко неща да си избереш за обяд и вечеря, от ресторант Класик е кетъринг и е много вскусно. Закуската е в общи линии една и съща, хлябче с конфитюр, кашкавал или саламче и масло си избираш кафе, чай или мляко.

# 68
При секцио на кои ден се махат конците.В болницата ли ти ги махат. Thinking

# 69
  • Пловдив

7 ми-10 ти ден.Сега повече лекари работят със скоби,не с конци.На 7 мия ден от изписването ми махнаха скобите в Селена.Ходи се на дежурния лекар.Не се плаща допълнително

Храната е вкусна и има избор-постно,с месо по няколко вида

# 70

Аз пък съм лепена и не съм ходила допълнително , но не знам от какво зависи дали ще те шият . лепят , или със скоби

Храната наистина е много вкусна

# 71
Здравеи те имам още едно въпросче.Ще раждам секцио в селена по рано.45 дена болничен ми пусна гинеколога от женската консултация.Втория болничен от Селена ще ми го дадат.Тои за 42 дена ли е?После от джипито е следващия болничен.Тои уравнява до 135 дена щом е по рано раждането.

# 72
  • Пловдив
.Тои уравнява до 135 дена щом е по рано раждането.

Да.Загубени дни заради по-ранното ти раждане няма да имаш.Важно е терминът ти на всички три болнични листа да е един и същ.Принципно така си го пишат,но понякога грешат и не е лошо да се гледа

# 73
При мен от Селена ми бяха вписали термина в болничния 2 дена по-рано от този на предходния болничен от лекарят водещ ми женската консултация.Трябваше да го връщам за поправка, та наистина е важно да се гледат тези неща на време Simple Smile.

# 74
При месе се оказа че е объркан този болничен от 45 дена .Днес ходих да се разправям да ми го  оправят 1 ден по рано ми е написан термина.

Общи условия

Активация на акаунт