благодаря ти, много! А значи и дрешки докато си там не трябват така ли? Аз мисля да си взема няколко все пак 
Със сигурност , дори да не се наложи да го ползвам ... Благодаря !!!
благодаря ти, много! А значи и дрешки докато си там не трябват така ли? Аз мисля да си взема няколко все пак 
Тя ми води и ЖК и после раждах при нея със секцио. Много съм доволна 
Тя ми води и ЖК и после раждах при нея със секцио. Много съм доволна 
.Ами бях първо секцио за деня,залата беше фул с народ. Георгиев беше моят анастезилог и беше доста мил. Обясняваше ми точно какво и как се прави,кога ще ме убоде и т.н.. Петрова дойде,поздрави ме над платното и се почна. Георгиев,само ме разсейваше,по едно време ме видя,че ги подслушвам лекарите и много внимателно ги предупреди
. В един момент усетих натиск и си викам"аха,почват да ме режат",а то след секунди залата избухна в овации и ми честитиха малката
.Беше 8,23 сутринта,а залата влезнах в 8,03! Шева ми е до зоната на бикините,фин,нежен,не стана груб. Малко по-в ляво е,но така се наложи при мен заради срастване. В реаниманиция ме оставиха в 9.00,а ме раздвижиха в 3 следобед. После ме свалиха в стаята ми и така. Бях със спинална,всичко беше идеално. Не ме е боляла глава,не ми е било лошо,само бях много гладна и се пазарях за храна,но не ме огря. Всеки ден д-р Петрова е идвала да ме види,освен задължителните визитации от лекарите. Това е общо казано,че пиша от телефона и не е много удобно. Препоръчани теми