АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 98 508
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, запис и от мен . Предстои ми живот и здраве другия месец раждане в Селена, днес бях и на консултация с анестезиолог. Имам следния въпрос, питах на регистратурата, но все пак да питам и раждалите там. За бебчето казаха нищо да не се носи, но ми е чудно като ти го донесат в стаята нали трябва да имаш в теб памперси мокри кърпи или те ти носят? както и шишенце за вода примерно и козметика пак ли те си имат?  Thinking
Здрасти,родих там преди 2 седмици. Единственото,което ти трябва за бебо е дрехи за изписване. Памперси и кърпи ти носят колкото искаш,те ги къпят и преобличат-така,че и козметика не ти трябва,шише ти дават и мляко ако нямаш носят и биберон също дават. Оставят ти телефон в стаята и ако имаш нужда от нещо им звъниш,общо взето обгрижват мнооого добре  Peace

# 46
Относно шишетата,понеже питах,през деня като ти го донесат си го миеш с топла вода,а вечер като вземат бебето за тоалет сменят шишетата. Общо взето веднъж на ден ги стерилизират,а докато е при теб се мие с топла вода-това е практиката.

# 47
Относно шишетата,понеже питах,през деня като ти го донесат си го миеш с топла вода,а вечер като вземат бебето за тоалет сменят шишетата. Общо взето веднъж на ден ги стерилизират,а докато е при теб се мие с топла вода-това е практиката.
Чудесно Simple Smile благодаря ти, много! А значи и дрешки докато си там не трябват така ли? Аз мисля да си взема няколко все пак Simple Smile
А чисто от любопитство, ти при кой док ражда ?

# 48
  • Пловдив
Дрехи няма нужда.Ако беб се намокри,дават за преобличане.Ако намокри чаршачето,юрганчето,пак сменят.Няма проблеми.Нито се цупят,нито мрънкат
Е,никак не ми допада това измиване с гореща вода на шишето през деня и през нощта,и стерилизацията един път на ден,но това е положението.Разпитах и в държ болници.Пак така било.Очаквах от Селена повече

# 49

♥Elfita♥
- Защо не си вземеш течен бебешки дезинфектант , виждала съм  на чико и на бочко взимаш го в багажа и си използваш когато си искаш ...
  Аз лично така мисля да направя , да си имам за всеки случай ...  Whistling Heart Eyes Mr. Green

# 50
  • Пловдив

♥Elfita♥
- Защо не си вземеш течен бебешки дезинфектант , виждала съм  на чико и на бочко взимаш го в багажа и си използваш когато си искаш ...

Вземи си.Дано и да го ползваш.На мен не ми беше и до това.Казаха да плакнем шишета.Плакнех ги усърдно с гореща вода.

# 51

♥Elfita♥

Вземи си.Дано и да го ползваш.На мен не ми беше и до това.Казаха да плакнем шишета.Плакнех ги усърдно с гореща вода.

newsm10   Със сигурност , дори да не се наложи да го ползвам ...  Благодаря !!!   newsm51

# 52
Чудесно Simple Smile благодаря ти, много! А значи и дрешки докато си там не трябват така ли? Аз мисля да си взема няколко все пак Simple Smile
А чисто от любопитство, ти при кой док ражда ?
Да,не ти трябват дрешки. А аз раждах при д-р Светла Петрова-горещо я препоръчнам  Peace

# 53
+ 1 глас за страхотното отношение на д-р Светлана Петрова Peace Тя ми води и ЖК и после раждах при нея със секцио. Много съм доволна Simple Smile

# 54
+ 1 глас за страхотното отношение на д-р Светлана Петрова Peace Тя ми води и ЖК и после раждах при нея със секцио. Много съм доволна Simple Smile

Би ли споделила как мина секциото ти, упойки, продължителност, шев и т.н

Аз исках да питам и друго, винаги ли са по двама лекари при секцио? На моето бяха двама, и се чудя практиката дали е такава или е било случайно.

# 55
  • Пловдив
и при мен бяха 2 АГ-та + анестезиолога - общо трима Peace

# 56
Може ли някой да ме ориентира за цените

# 57
Онзи ден питах 990 нормално раждане, 1290 секцио

# 58

Би ли споделила как мина секциото ти, упойки, продължителност, шев и т.н

Аз исках да питам и друго, винаги ли са по двама лекари при секцио? На моето бяха двама, и се чудя практиката дали е такава или е било случайно.
Да,двама лекари са и анастезиолог Peace.Ами бях първо секцио за деня,залата беше фул с народ. Георгиев беше моят анастезилог и беше доста мил. Обясняваше ми точно какво и как се прави,кога ще ме убоде и т.н.. Петрова дойде,поздрави ме над платното и се почна. Георгиев,само ме разсейваше,по едно време ме видя,че ги подслушвам лекарите и много внимателно ги предупреди Grinning. В един момент усетих натиск и си викам"аха,почват да ме режат",а то след секунди залата избухна в овации и ми честитиха малката Hug.Беше 8,23 сутринта,а залата влезнах в 8,03! Шева ми е до зоната на бикините,фин,нежен,не стана груб. Малко по-в ляво е,но така се наложи при мен заради срастване. В реаниманиция ме оставиха в 9.00,а ме раздвижиха в 3 следобед. После ме свалиха в стаята ми и така. Бях със спинална,всичко беше идеално. Не ме е боляла глава,не ми е било лошо,само бях много гладна и се пазарях за храна,но не ме огря. Всеки ден д-р Петрова е идвала да ме види,освен задължителните визитации от лекарите. Това е общо казано,че пиша от телефона и не е много удобно.

# 59

Ето, какво ми написаха на мен:

Необходимо е да сте здравно осигурена.
Сумата ,която се доплаща на касата за нормално раждане-разширен пакет /в т. ч епидурална упойка/ е 990лв.
за основен пакет в т. ч епидурална упойка-520лв
за икономичен пакет -340лв.
за секцио 1290лв.
самостоятелна двойна стая -100лв/ден
ВИП стая -150лв/ден
ВИП студио -200лв/ден
Присъствие на баща по време на раждане -200лв.

Общи условия

Активация на акаунт