АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 99 096
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Има малък син и от тази си позиция явно дава коментари какво е добре за бебетата.

Да,знам,че има бебе,то вече си порасна,не е съвсем бебе.Което обаче гледа съпругата му и не ми се връзва да обяснява как новородените трябвало да ги оставяме да плачат и ние сме ги били разглезвали.
Такъв съвет приемам от човек,който е гледал бебе 24/7  Joy

# 121
Да се похваля и аз в понеделник ще раждам секцио в Селена при Ставрев.На  5 ден ли изписват при секциото?Над 2500 ли изписват бебетата.

# 122
  • Пловдив
Да се похваля и аз в понеделник ще раждам секцио в Селена при Ставрев.На  5 ден ли изписват при секциото?Над 2500 ли изписват бебетата.

Да,на петия ден изписват.Бебето може и под 2500 гр да е.Важното е да е показало положителна тенденция в качването на грамчета по време на престоя в болницата

# 123
Ще помоля  моя доктор да не му асестира той, но на визитациите едва ли ще ми се размине  Whistling
Мен още от сега ме е страх за второто секцио, много ли боли? Като си помисля първия път какви болки бяха, особено при раздвижванено..като ми махнаха катетъра пък  не можех да уринирам, пак ми го слагаха, после ми биха някаква инжекция...беше ужас  Crazy  
Другото, което ме вълнува е, че не искам да кърмя. С първото се мъчихме 45 дни, влезнахме в болница за операция и от стреса кърмата ми спря. Дълго време се обвинявах, че заради мен се наложи да го оперират. На доктора ли трябва да кажа или на акушерките?Сигурно ще ми посипят главата с камъни, но така съм си решила. Дали ще дават редовно АМ на бебето?Аптамил ли дават все още? И може ли да си нося млякото, с което мисля да го храня и да му правят от него?

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 09:15 от Marsinka

# 124
  • Пловдив
Мен още от сега ме е страх за второто секцио, много ли боли? тц,по-малко от първото.поне при мен Като си помисля първия път какви болки бяха, особено при раздвижванено..като ми махнаха катетъра пък  не можех да уринирам, пак ми го слагаха, после ми биха някаква инжекция...беше ужас  Crazy  изобщо не е задължително пак да ти се случи
Другото, което ме вълнува е, че не искам да кърмя. С първото се мъчихме 45 дни, влезнахме в болница за операция и от стреса кърмата ми спря. Дълго време се обвинявах, че заради мен се наложи да го оперират. На доктора ли трябва да кажа или на акушерките?Сигурно ще ми посипят главата с камъни, да,бе,глупости.това е лично решение.аз не кърмих и двата пъти по собствено желание.никой нищо не е коментирал.просто кажи на първата акушерка,която ти донесе бебето,че детето ще е само на АМ.да го запишат в картона и винаги да ти го носят с АМ-точно така й го казваш и те действат.записват на леглото също Само на АМ и си готова но така съм си решила. Дали ще дават редовно АМ на бебето?да,никакъв проблем.не се притеснявай изобщо в това отношение Аптамил ли дават все още?фризолак беше юли месец,сега може и друго да дават И може ли да си нося млякото, с което мисля да го храня и да му правят от него? не съм питала,но ме съмнява да може.щото ако стане гаф нещо,те носят отговорност.все пак не пречи да питаш

Но кърмата ще ти слезе,нали знаеш.Трябва да вземеш мерки за нея рано.Също няма връщане,ако пиеш хапчета за спиране.Трябва да си сигурна в решението си,за да не съжаляваш после

# 125
  • Пловдив
за доктор аз препоръчвам Кръшков. Един път раждах при него нормално, един път - секцио - и от двете съм доволна.

За млякото за кърмачета през - 2010 като раждах, още неориентирана и бла бла, ме беше много страх, че бебето може да развие АБКМ, заради моите хиляда алергии... Та тогава, в деня на отворените врати разпитвах - нямаше проблем, ако се наложи, бебето да се храни с адапте, което сама осигуря (д-р Молива работеше още там).
За щастие - не се наложи  Mr. Green
2013 ми направи впечатление, че повечето от акушерките бяха доста запознати с кърменето Simple Smile Постоянно идваха да ме проверяват  hahaha В деня след операцията вече ми писна и им казах, че относно кърменето не искам консултации - имам достатъчно голям опит... Повече не ме закачиха  Mr. Green

# 126
Елфи, мерси за отговорите  bouquet
Мисля, че съм сигурна в решението си впредвид неуспешното кърмене с първото ми дете, направо си беше мъчение, а и нямах кой знае колко кърма.  Не мисля, че ще се справя и този път, а и просто не искам. Предполагам, че ще пия хапчета за спиране на кърмата, но кога точно се пият?Веднага след секциото ли?

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 15:24 от Marsinka

# 127
  • Пловдив
Предполагам, че ще пия хапчета за спиране на кърмата, но кога точно се пият?Веднага след секциото ли?

Да,веднага след секциото,докато си в реанимация.Обаче не чакай от Селена да се погрижат затова.Купи си Достинекс 2 бр в опаковка /не го дават без рецепта,но с повече чар след 20 ч в някой петък ще го дадат  Grinning.Моя мъж така ми купува лекарствата с рецепта./.Мъжът ти ще дойде да те види в реанимация.Той да ти носи малко водичка и едно хапче.Изпиваш го с една глътка вода.На другия ден другото хапче.И двата пъти така действах.След изписването е възможно пак да се наложи да пиеш
Може да говориш и с АГ то ти какво ще те посъветва.
Минев ми каза Ще видим след раждането,сега не мога да ти го изпиша с рецепта,защото си бременна още.Да,беее,ще чакам аз той да бил видел,да ми се надуят гърдите и после да се чудя кой път да хвана.Не на мене тия.Подгових си се предварително

# 128
Много ти благодаря   bouquet Ще поискам рецепта от личния лекар, но и без рецепта ще ми го дадат в близката аптека, редовна клиентка съм им  Laughing Значи 2 хапчета са достатъчни? А след изписването пак ли се пият само 2 хапчета? И на следващия ден по същото  време ли се пие второто хапче? Ще видим и Кръшков какво ще каже, но ми се иска и аз да съм подготвена. Дано сестрите да не  ме гледат накриво , но и аз смятам, че това си е лично  решение.
А когато вече бебето  си е при нас, аз ли трябва да ходя да си искам мляко или те ще ми носят през 3 часа?

# 129
  • Пловдив
Дано сестрите да не  ме гледат накриво

Няма да има такова нещо.Поне аз не усетих различно отношение.Споко.След изписването пак две хапчета в два поредни дни.И след двете раждания,да кажем на 12-14 ден след раждане,усетих напрежение в гърдите.Затова е добре да имаш Достинекс,за да пийнеш отново
Ще имаш телефон в стаята,от който ще звъниш в бебешката стая и ще казваш,че искаш мляко.Те идват и носят.След вечерното къпане си ги носят директно с мляко за храненето в 21 ч.Но когато е време за храна и бебето е при теб,звъниш и носят

# 130
  • Пловдив
да споделя и аз за достинекса и отказът от кърмене Simple Smileсъщо съм раждала в Селена май месец, избрах да не кърмя, родих при д-р. В. Даскалов, той ми изписа достинекса, две хапчета, които той препоръча да изпия за два дни, по половинка сутрин и вечер, като започнах от следващия ден след секциото. По едно време акушерки, които минаха, ми казаха, че трябвало да нося в тази ситуация стегнат сутиен и, че понякога по преценка на лекар, се налага да се повтори приема на достинекс. Е, кърма ми се появяваше поне 2-3 месеца след раждането, ще излъжа с точност, че ми беше само до това в суматохата, но проблеми с надуване не съм имала за щастие и в един момент всичко се изчисти от само себе си  Rolling Eyes
мярнах, че обсъждате и младия Даскалов, за мен също е доста антипатичен, престарава се да се прави на лекар и да дава акъли като начинаещ, хич не ми допадна, повърхностно момче ми се видя Mr. Green

# 131
  • Пловдив
и да дава акъли като начинаещ, хич не ми допадна, повърхностно момче ми се видя Mr. Green

Най вече е голям акънлия  Joy Все едно отгледал сам 3 деца,разбираш ли.Имам чувството,че има мания да говори.Неговите визитации са като лекция в университета.Иначе пък всяка сутрин влизаше в много добро настроение,усмихнат,зареден с енергия

# 132
  • Пловдив
и да дава акъли като начинаещ, хич не ми допадна, повърхностно момче ми се видя Mr. Green

Най вече е голям акънлия  Joy Все едно отгледал сам 3 деца,разбираш ли.Имам чувството,че има мания да говори.Неговите визитации са като лекция в университета.Иначе пък всяка сутрин влизаше в много добро настроение,усмихнат,зареден с енергия

hahaha hahaha hahaha точно, наистина не може да му се отрече, че кипеше от енергия, ентусиазъм и настроение Laughing

# 133
И това, че е ентусиазиран и му се работи явно го прави лош лекар, така ли? По- добре ли е някой да се държи пренебрежително?! Тогава пък няма да сте доволни и ще казвате, че не са ви обърнали нужното внимание.

# 134
  • Пловдив
И това, че е ентусиазиран и му се работи явно го прави лош лекар, така ли?

Кой е казал,че е лош лекар,още повече,защото му се работи???Аз лично го препоръчвам точно като лекар,не като гледач на бебета.Въпреки,че се изживява и като второто

А пациентите никога не са доволни,нали знаеш?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт