АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 99 618
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
За фетална морфология в Селена какво ще кажете, Кръшков или Стратиева?

Обмислям и Троянчев, макар да не я прави в там, но имам леки резерви от всичко прочетено за него.

# 181
Аз правих преди няколко дни фетална морфология при Троянчев. Силно ми го препоръчаха като най-добрия.

# 182
  • Пловдив

Peace

Мнение някой да има за д-р Лиляна Памукова

За първи път я чувам.В Селена ли работи?

# 183
Стратиева за ФМ.

# 184
  • Пловдив
Аз правих преди няколко дни фетална морфология при Троянчев. Силно ми го препоръчаха като най-добрия.

Като най-добрия обикновено препоръчват Васил Даскалов.  Laughing Аз съм за Кръшков. При него съм ходила преди години. Тази Стратиева не я знам каква е. Тя ходи там само в определени дни, обикновено почивни, графикът и е запълнен и съответно претоварен.....Ако се случа да съм последна, дали е все така концентрирана и прецизна.....Да каже който е ходил.  Thinking

# 185
Е, на мен пропуснаха да ми препоръча Даскалов. Не съм ходила при него, но за прегледа при Троянчев съм доволна и не съжалявам. Simple Smile

# 186
  • Хасково
При Памукова ми е ЖК,аз лично съм доволна от нея и сега и преди да забременея. Смятам при нея да раждам. Някой питаше в Селена ли работи- не,има си кабинет в Хасково,в Селена води раждания,операции и т.н. И аз ще бъда благодарна ако се включи някой ходил при нея  bouquet

# 187
  • Пловдив
и двата пъти Кръшков ме следи - за Стратиева само съм чела...
Доволна съм много от него - не е от приказливите, но при въпроси обяснява на разбираем език.

# 188

Като най-добрия обикновено препоръчват Васил Даскалов.  Laughing Аз съм за Кръшков. При него съм ходила преди години. Тази Стратиева не я знам каква е. Тя ходи там само в определени дни, обикновено почивни, графикът и е запълнен и съответно претоварен.....Ако се случа да съм последна, дали е все така концентрирана и прецизна.....Да каже който е ходил.  Thinking

Аз бях при Стратиева, последен пациент по график Wink.Не бих казала,че ме претупа.Прегледът продължи около 30 минути като и лекарят, който ме следеше от Селена беше в кабинета.Имах доста въпроси на, които тя отговори.Като цяло останах доволна, освен от снимките на бебето,но това едва ли е най-важното нещо Wink.

# 189
  • близо под тепетата
Мнение някой да има за д-р Лиляна Памукова
При Памукова ми е ЖК,аз лично съм доволна от нея и сега и преди да забременея. Смятам при нея да раждам. Някой питаше в Селена ли работи- не,има си кабинет в Хасково,в Селена води раждания,операции и т.н. И аз ще бъда благодарна ако се включи някой ходил при нея  bouquet

monichkaa, една приятелка раждаше при нея септември месец и ми беше казала, че е доволна. Роди в Селена.

# 190
Интересува ме ЖК при Матев, Минев и Карагьозов както и цените

# 191
  • Пловдив
Интересува ме ЖК при Матев, Минев и Карагьозов както и цените

Матев води платена ЖК в Селена.Цените са на първа страница.
Минев е само на платен прием
Цена ехограф 50 лв,ехограф+преглед за разкритие 65 лв

Карагьозов преглежда в частния си кабинет

# 192
  • Хасково
Маги,благодаря!  bouquet

# 193
Здравейте мамчета. Имам въпрос. Една приятелка е звъняла на рецепция да пита за цени за планово секцио. Казали са и с избор на екип-1300, без избор-700лв.
Аз раждах преди две години при Пейчинова, която си ми следеше бременността и тя ме оперира и платих 1290лв. Незнам какво ще рече това без избор и изобщо каква им е процедурата. Някой наясно ли е? Благодаря ви предварително и се извинявам ако е коментирано и не съм го прочела.

# 194
  • Пловдив
Една приятелка е звъняла на рецепция да пита за цени за планово секцио. Казали са и с избор на екип-1300, без избор-700лв.

Цената на секциото е 1290 лв-с избор или без избор.По-ниска цена няма.Според мен приятелката ти нещо не е разбрала.

Общи условия

Активация на акаунт