АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 99 231
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, момичета!
Искам да попитам, какви изследвания са ми необходими при консултация с анестезиолог?
Доки по ЗК ми пусна микробиология /имам вече резултати/, но за другите изследвания ми даде днес направление и ми каза да попитам лекаря, при който ще раждам, кога да ги пускам.
Възнамерявам утре да отида до Селена за консултация.

Благодаря предварително!

# 196
  • Пловдив
Искам да попитам, какви изследвания са ми необходими при консултация с анестезиолог?

Само кръвни и той най-общи-ПКК

# 197
Elfita, благодаря ти много за отговора!

# 198
Elfita, благодаря ти много за отговора!

Носи и талончето с кръвната група

# 199
Здравейте Simple Smile Ако може да споделите впечатления за д-р Васил Даскалов за ФМ ,за следене на бременността,за секцио водено от него . Благодаря предварително Simple Smile

# 200
Здравейте Simple Smile Ако може да споделите впечатления за д-р Васил Даскалов за ФМ ,за следене на бременността,за секцио водено от него . Благодаря предварително Simple Smile

Мога да кажа само за ФМ, много съм доволна, над 30 минути е прегледа, отговори на всички мои въпроси   Simple Smile

# 201

Мога да кажа само за ФМ, много съм доволна, над 30 минути е прегледа, отговори на всички мои въпроси   Simple Smile
Аз мога да кажа за следенето на бременността: преглежда подробно всичко, прави записи на СД, и прегледите пак са около 20-30мин. Като минус мога да кажа, че пуска/ иска много изследвания, кои по каса, кои не. До колко са наложителни, не знам, презастрахова се сигурно. Не настоява да се направят, но казва, че е хубаво. Аз имах 2 безпроблемни бременности - ходих почти всеки месец, защото аз си исках, иначе си имах АГ по каса.
За секциото: 2 бр. Simple Smile  много добре направени, минимален разрез( за протокола имам само 1 блед белег) Всяка сутрин и вечер идваше на визитация и питаше как съм, що съм и пр. Махна ми конеца преди изписването( не съм от Пловдив и не знам дали по принцип ги маха тогава или по-късно). 20-на дни след операцията в кабинета му ми направи контролен преглед(без да плащам, ама и то само пипа разреза, "гледа" матката на УЗ и това е)

# 202
В Селена има ли вариант бащата да присъства в предродилна зала или в стая /така за кураж и компания/ и после да не влиза в родилна?

# 203
  • Пловдив
В Селена има ли вариант бащата да присъства в предродилна зала или в стая /така за кураж и компания/ и после да не влиза в родилна?

Да,разбира се.Гъвкави са за всякакви варианти.Присъствието се заплаща

# 204
Здравейте, някой има ли информация как стои въпросът с раждане планирано секцио с външен лекар, не работещ в Селена.плаща ли се допълнително? Различно ли е отношението? Защото не ми се иска пак раждане във ВМИ.а държа да си родя при моя лекар.

# 205
  • Пловдив
Здравейте, някой има ли информация как стои въпросът с раждане планирано секцио с външен лекар, не работещ в Селена.плаща ли се допълнително? Различно ли е отношението? Защото не ми се иска пак раждане във ВМИ.а държа да си родя при моя лекар.

Има външни лекари,които си имат регламентирани отношения със Селена и си израждат техни родилки в болницата.Цената е същата.Твоят лекар такъв ли е или просто ти си решила,че искаш той да те оперира в Селена.Ако е така мисля,че няма да стане

# 206
Моят лекар оперира в Селена.Притеснява ме да не би отношението към мен да е по различно, защото не съм при техен лекар.Той и първия път ми предложи сама да избера къде да рода.

# 207
  • Пловдив
Притеснява ме да не би отношението към мен да е по различно, защото не съм при техен лекар.

Категорично не
И цената си е същата

# 208
  • хасково
Момичета имам въпрос, предстои ми секцио, но не съм от Пловдив, заради лошото време мисля да постъпя един ден по-рано, тогава колко дни ще ми бъде престоя? Пет от датата на секциото или от постъпването в болницата.
И сега как процедират с раната- лепене и шиете или скоби. Живот и здраве ще съм при д-р Васил Даскалов, второ секцио.
Благодаря предварително!

# 209
Мисля, че 5 дни от датата на секциото. За тази нощ преди може и да те таксуват допълнително( мисля, че към 60лв.,но не съм сигурна)
Относно раната- зависи от доктора. Д-р В. Даскалов шие. На мен ми махна конците преди да си тръгна( и аз не съм от Пловдив).

Общи условия

Активация на акаунт