АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 99 217
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
те имат лаборатория нали).

да,имат

# 226
Здравейте, засега и аз съм се насочила да раждам в Селена. Имам 2 въпроса:

- какви са ви впечатленията на тези от вас,  който са раждали при д-р Крумов?

- дали в Селена практикуват нормални раждания без упойка?

Благодаря!

# 227
  • Пловдив
за д-р Крумов не съм чувала...
Нормално и без упойка можеш да си родиш без проблеми Simple Smile Гъвкави са много, според личните изисквания, което за мен лично е огромния им плюс Simple Smile

# 228
Искам да попитам някой помни ли как се казват обезболяващите свещички. Предстои ми раждане и искам да си купя предварително. Още нещо не си спомням от предния път, след нормално раждане кога ти носят бебето и кога те раздвижват?

# 229
Искам да попитам някой помни ли как се казват обезболяващите свещички. Предстои ми раждане и искам да си купя предварително. Още нещо не си спомням от предния път, след нормално раждане кога ти носят бебето и кога те раздвижват?

Момичето с което бях в една стая беше родила нормално с вътрешни шевове . Не видях да я раздвижват  newsm78. Бебето и го донесоха когато си го поиска , половин час след като я докараха в стаята. 
 Peace

# 230
Леле аз явно съм голяма лигла newsm78
Родих в 16,47ч. Помня, че към 20 ч. Дойде мъжа ми в стаята и донесоха бебето. Не съм ставала, действието на упойката беше минало, болеше ме ужасно. След като той си тръгна се молих за обезболяващо, което получих след много грубо отношение от възрастна акушерка и обяснение, че и като се порежеш на пръста пак боляло. Мисля, че ми би някаква инжекция в дупето. И така си преживях цялата нощ, тихичко ревейки от болка. В 6 ч. Сутринта тази същата дойде и каза, че трябвало да пишкам. Обясних, че ми е зле, но тя упорито ме завлачи в банята, където припаднах и се свестих след шамари и студена вода. Раздвижих се след визитацията, а за беба нищо не помня. Сега съм се уговорила с др. Минев и се надявам, че след
 5 г и половина няма да преживея отново такова отношение.

# 231
  • Sunshine state
Леле аз явно съм голяма лигла newsm78
Родих в 16,47ч. Помня, че към 20 ч. Дойде мъжа ми в стаята и донесоха бебето. Не съм ставала, действието на упойката беше минало, болеше ме ужасно. След като той си тръгна се молих за обезболяващо, което получих след много грубо отношение от възрастна акушерка и обяснение, че и като се порежеш на пръста пак боляло. Мисля, че ми би някаква инжекция в дупето. И така си преживях цялата нощ, тихичко ревейки от болка. В 6 ч. Сутринта тази същата дойде и каза, че трябвало да пишкам. Обясних, че ми е зле, но тя упорито ме завлачи в банята, където припаднах и се свестих след шамари и студена вода. Раздвижих се след визитацията, а за беба нищо не помня. Сега съм се уговорила с др. Минев и се надявам, че сле 5 г и половина няма да преживея отново такова отношение.
Честно,това не го вярвам..  Shocked Откъм обезболяване бяха безупречи-не ме оставиха нито миг с болки. Юни месец поредната моя близка ще роди в Селена при моя любим доктор Карагьозов.  Peace

# 232
Аз отчитам като грешка това, че отидох без уговорка с лекар. Говоря за преди 5 г и половина. На смяна беше др. Ненев и ак. Негалова. Много съм доволна и от двамата. Анестезиолог др. Георгиев. Обаче тази жена от нощната смяна ми.... разказа играта. Не мисля че отново ще попадна на такова чудо, затова ще раждам пак в Селена. Просто съм имала лош късмет.

# 233
  • Пловдив
Искам да попитам някой помни ли как се казват обезболяващите свещички.

Профенид 100 мг

След нормално има ли раздвижване?Съквартирантката не я раздвижваха.Тя почина няколко часа и поиска бебето.През нощта също остана с нея.Акушерките й предложиха да си почине,но тя не искаше.Така че,когато искаш ти

Аз отчитам като грешка това, че отидох без уговорка с лекар. .

Преди 5 г и половина и аз отидох на общо основание,без уговорка с лекар,секцио.Всичко беше добре.Постоянно ме обезболяваха.Разказът ти е като от държавна болница
Ти как роди първия път?

# 234
Родих нормално. Определено си мисля, че тази Коледа като лежах в Окръжна за задържане отношението беше една идея по-добре от 2009 г в Селена. Както казах съм имала лош късмет. Сега живот и здраве се надявам всичко да е ОК.
Елфита, благодаря за името на свещичките.

# 235
  • Пловдив
Албена,свещички постоянно предлагат.За кураж обаче си купи.Пожелавам ти да си доволна този път от престоя си в Селена.Каквото не ти хареса си казваш на акушерката,ако не ти изпълнят желанията,кажи на Минев.Той умее да ги поразхвърля  Laughing

# 236
Аз отчитам като грешка това, че отидох без уговорка с лекар. Говоря за преди 5 г и половина. На смяна беше др. Ненев и ак. Негалова. Много съм доволна и от двамата. Анестезиолог др. Георгиев. Обаче тази жена от нощната смяна ми.... разказа играта. Не мисля че отново ще попадна на такова чудо, затова ще раждам пак в Селена. Просто съм имала лош късмет.

Направо не мога да повярвам , че това ти се е случило в Селена Shocked . Аз останах страшно доволна от всички -лекари , акушери , рехабилитатори .
Пожелавам ти леко раждане и съм сигурна , че тези проблеми няма да ги има този път.

# 237

Аз също не мога да повярвам ...  newsm78 Родих за Коледа . Болкоуспокояващи даваха и на мен и на момичето до моето легло .Тъй като нея я бяха срязали доста отдолу си искаше хапчета а не свещи че я болеше и дупето ...
 Аз бях със секцио и постоянно ме питаха имам ли болки ... Много мили и любезни всички  Heart Eyes Flutter
 А за доктор Карагьозов само хубаво. Прекрасен доктор и човек беше при мен беше и бъдни вечер и на Коледа .
  Дано да останеш доволна този път   Peace Hug  bouquet

# 238
  • Пловдив
След първото ми раждане (нормално), даже ми се караха, че не искам обезболяващо свещичка hahaha...ама аз нали съм си инат - стисках зъби и си траех hahaha
Родих в 10 без 10 вечерта, в 12 си бях в стаята и поисках да ми донесат бебето. Акушерката каза, че първо трябва да се изправя и аз набързо скочих от леглото и...припаднах Embarassed Накара ми се, че трябвало бавно да ставам, да не гледам надолу и бла бла бла...Втория опит беше сполучлив и ми докараха бебето.

Втория път бях секцио и пак отказвах обезболяващите. А болеше зверски... Акушерката ми се смя на акъла и поне 3-4 пъти ме пита сигурна ли съм, че не искам обезбяващо hahaha

# 239
Да ви кажа, аз родих нормално с епидурална и в предродилна ме раздвижиха преди да стана. При опит да стана и прилоша и тръгнах да припадам, реагираха мн бързо, с кафе, бонбонки, донесоха ми да хапа и се оправих. А свещички постоянно ми предлагаха. И аз от др Ненев съм безкрайно доволна и винаги ще съм му благодрна, че ми спаси бебето!

Общи условия

Активация на акаунт